reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ania :-(
Makota lepiej idzi do lekarza. Moja koleżanka też miała tak z córeczka. okazało się ze mloda ma refluks i trzeba bylo medicamentami leczyć. Współczuję @. Ja już rok bez niej i wcale nie tęsknie.

reklama
życie jest krótkie...

Makota, ja pierwszą @ po Oli dostałam po 15 miesiącach od porodu, na wakacjach oczywiście... była dziwna, lało się ze mnie, bolało strasznie, na szczęście trwała tylko 3 dni. teraz mam nadzieję, że prędko nie przyjdzie...

makota nie miałam jeszcze, ale to co teraz napisze to będzie ogień..otóż mój @ jest gorszy od porodu przynajmniej tego drugiego..pierwszy był straszny,ale i tak wolę rodzić niż mieć @ taki jak zawsze mam:crazy:
Ale w pierwszej ciąży dostałam po 4 tygodniach, a teraz cisza...aż się boję.

Bolu sie nie boje, ale utraty krwi :( duzo mi dzis pocieklo... Po pododzie 2 miechy mialam anemie.
Jagodka - polog byl chyba gorszy od porodu ;( moge wspominac polog podczas bolesnej @ :p
Lilla - my mamy skiero do gastrologa, ale na polowe listopada. Jutro spdobuje sie umowic prywatnie. Do pediatry nie ide, bo ona od 3 miesiecy strzela kula w plot

Grrr! Napisalam post i gdzies mi die zapodzial:/
Dzien zlecial szybko.

Makota, wspolczuje @. Niestety ja mialam mega bolesna i lecialo ze mnie ciurkiem, juz bylam przerazona tym. Mam nadzieje, ze wymioty u Adasia to nic powaznego:*

Kasztany:) ja ostatnio kopalam kasztanka a pies za nim biegl, ale sie nie schylilam po niego, a szkoda :p ja rocznik 87, maz 78.. Niech on sie schyla najpierw:p

Strasznie mi przykro z powodu Ani:( byla tylko miesiac mlodsza od mojego meza:( a tych dzieciaczkow jak mi szkoda, ech zycie jest takie kruche. A czlowiek w tym pedzie czasem o tym zapomina.

Moja laseczka od 22 urzadza sobie tylko drzemki 10min a potem oczy jak 5zl robi.

Ja mam kasztanowca pod domem, jutro się po jakiegoś kasztana schylę co to by odmłodnieć trochę.
A przepraszam, przykucnę bo przecież kręgosłup ;)

Ani bardzo mi szkoda :(

reklama
Do góry