reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Drugie karmienie, pierwsze było kolo 23.30, ale karmilam na śpiąco. Teraz też mega spać mi się chce.
Te miesiączki to liczycie od ostatniej czy od porodu? Elifit chyba pisała o 1.5 roku. Chyba od porodu ljb mega długo piersią karmila.

reklama
Drugie karmienie. Pierwsze było ok 23.30, ale karmilam na śpiocha. Teraz też ciężko mi nie zasnąć.
Te. miesiączki to liczycie od ostatniej, tak? Czy Elifit po porodzie nie miała jeszcze 1,5 roku?

Też jestem rocznik 86 ;) od północy nie śpię. Młoda ma ostatnio kiepskue noce i widzę że mi się też totalnie rozregulowal tryb. Nie mogę zasnąć a jutro (właściwie dzis) będę nieprzytomna. Na dodatek przeczytalam info o Ani Przybylskiej i nie mogę w to uwierzyć. Taka młoda piękna zakochana w partnerze a przede wszystkim matka trojki dzieciaków. Teraz już na pewno nie zasne. :(

Rzeczywiście przykre, nawet nie wiedzialam, że była chora:/

Makota współczuje @, ja też się boję, że to niedlugo, bo od tygodnia mnie brzuch pobolewa.

Ostatnio kapiemy co dwa dni, bo maly się nie chce budzić. Zastanawiam się czy nie kąpać wcześniej niż o 21, ale boję się, że szybciej mu wypadnie najdłuższy sen, a tak śpi od 22 do 3-4.

Ja też 86 a mąż 88:) a kasztany zbierałam w zeszlym tyg, nie potrafię się oprzeć::)

Kasztany te zbieram, ale jak usychaja w domu sa brzydkie :(

Undomniel - to wyobraz sobie, ze das marudzi wieczorem, zasypia ok 18.30 i budzi sie z krzykiem na kapiel o 19. Drze sie az do kapieli i po kapieli do 22... WychodZe z nim na popoludniowy i wieczorny spacer, ale pozna jesienia bedzie tylko popoludniowy. Wtedy da mi popalic...

Witajcie.

Lilla od porodu nie miałam wtedy półtora roku. Cały okres karmienia piersią.

Myślę o tej Ani i jej dzieciach. Jeszcze na dodatek chorą ją media męczyły a w lipcu pudel napisał że nie żyje. Potem oficjalnie przepraszał i co.. wygadały hieny :(

Siedzem w poczekalni w oczekiwaniu na morfologie. Głowa znowu boli. Dlaczegoż kuzwa muszę być meteopatą?

Cześc dziewczyny to co ja najmłodsza? Jestem rocznik 89, maz 88.
Strasznie przykra ta wiadomosc o Ani, rano az polecialo mi pare lez, piekna kobieta i zawsze cudownie mowila o swoich dzieciach.
Babel nie spal wczoraj od 16 do 23 a jak zasnal o 23 to wstalismy o 7.30

Apropo badan to tez zrobilam morfo bo tak ciagle chudne i slabo sie czulam i morfologia jak ta lala:-)

Elifit - Mi się nie uda tak dlugo piersią karmić, raczej. Pod koniec ile razy dziennie pierś dawalas?

Biedny Jarek został wdowcem z dzieciakami. Ja nawet nie wiedziałam, że ona choruje. Widziałam ja kilka razy w Gdyni. Wcale się z tłumu nie wyróżniała, Marylka ze Złotopolskich.

Strasznie zmęczona w nocy byłam, a. wczoraj prawie cały dzień spalam (??) Zola obudziła się o 6.30 na jedzenie, później spać już nie chciala, wiec jej karuzele włączyłam i jakos do 8.20 lezakowalam. Zaraz pewnie po jedzeniu zmęczona będzie to prysznic i śniadanie sobie zafunduje :) A potem na basen pójdziemy. Nie chcę zmarnować jej szansy na pływanie. Teraz podczas kąpieli chlapie ja wodą to nie płacze. Jeszcze się nie boi. Jak widzialam baby (eng) po 5 zajęciach na basenie potrafią już powietrze wstrzymać i pod wodą chwile pływać. Też tak chcę dla mojego dziecka.

Przybylskiej bardzoo mi szkoda, taka młoda, zdolna, kochana dziewczyna..Całe życie miała przed sobą..:-(

Wczoraj NIE było kolki, potem w nocy nie budziły go pierdziochy. Myślałam, że będzie gorzej , bo goście, dużo wrażeń. A tu nic:tak: Spróbowałam wieczorem kilka kulek winogron, wysypki nie widać, ciekawe jak z brzuchem będzie.:confused2:
Adaś wczoraj dostał trochę ubranek m.in. czadowe spodnie jeansowe, super są:tak:
Limonko co z tym spacerem???

reklama
Do góry