reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzięki za powitanie :)
Nie wiem, czy we właściwym dziale piszę. Ogólne pogaduchy tutaj?
Czuję się rewelacyjnie. Trochę nabrzmiałe piersi, prochę popłakuję bez powodu ))))
6 tyg. i 3 dni ))

Jak najbardziej we właściwym.
Ogólne pogaduchy tutaj.
No i co do płaczu to myśle ze każdej sie juz to zdarzyło hihi i do teraz jest. :)
A nabrzmiałe piersi to ja rownież mam, wiec witam w clubie :) :)

Madasja
Uwierz lepszy apetyt niż wymioty i nudności. Ja sie z nimi mecze i powiem Ci ze czasem umieram. :(

Hmm.. Co do Twoich wamątpliwości..
Kiedy miałaś ostatnią @ (@-miesiączka) i średnio ile trwa cykl?

Jeżeli dziś ja nie odpisze juz, to napewno znajda sie inne kobietki które tez pomogą. A ja postaram sie odpisać jak tylko będę. Bo może mi sie zaraz przysnąć..

Kochana nie martw sie na zapas.

Ostatnia miesiączka 19-24.10.2013
czyli 14-y dzień cyklu - to 1 listopada, owulacja

cykl 28 dni

Dziś widziałam fasolkę na USG, serducho bije. Ale bardzo się boję po tej tomografii ((

Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj nadprogramowa wizyta u gina. Cosik mi się przyplątało i mam leki dowciapne. U mnie serducha nie słychać jeszcze, ale USG pokazało iż pęcherzyk urósł prawidłowo od 1 wizyty i przynajmniej z tym jest oki. Za to powychodziły mi trochę inne problemy i muszę porobić dodatkowe badania i konsultację, ale o tym najpóźniej 17- grudnia, bo taki mam termin konsultacji, o ile lekarz wcześniej nie znajdzie miejsca...

co do postów i nadrabiania w czytaniu to powiem, że jesteście tak produktywne iż mam problem z nadrobieniem w czytaniu, po mimo iż jestem na chorobowym z synem.. :)

Ps. Jak się dodaje suwaczki??

Ostatnia miesiączka 19-24.10.2013
czyli 14-y dzień cyklu - to 1 listopada, owulacja

cykl 28 dni

Dziś widziałam fasolkę na USG, serducho bije. Ale bardzo się boję po tej tomografii ((

Kochana tu masz o owulacji.

http://www.planujemydziecko.pl/Planowanie-ciazy/Cykl-owulacyjny-dni-plodne

Gratuluje bijącego serduszka i fasolki!
To szczęście kiedy bije serduszko. :)

A tu masz (wyszukanymi w internecie)
Opinie, wypowiedz ginki odnośnie chyba tego samego tematu.
Moze pomoże.

http://www.ilekarze.pl/p/tomografia-komputerowa-klatki-piersiowej-w-ciazy/

I nie martw sie na zapas! Kochana. Zobaczysz trzeba wierzyć ze wszystko bedzie dobrze. :*

Gosia i Bartek

Wstawianie suwaczka na BB
U góry strony masz ciemnozielony pasek z napisami "Twoje Wiadomości, Twój Profil, Ustawienia.."
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w tabelce w dziale trzecim "Moje ustawienia " na 4 pozycji wejdź e "edytuj sygnaturę"
2. i tam wkleić adres suwaczka w okienko wyglądające jak okienko do napisania postu
3. nastepnie kliknij "zapisz sygnaturę".

Proszę.

No a co do Twojej wizyty to najważniejsze ze wszystko rozwija sie prawidłowo. Super! Pewnie na kolejne wizycie usłyszysz serduszko. ;)
A no i oby badania tez były pomyślne.
Trzymam kciuki! ;)

reklama
Do góry