LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Podhale Rabka-Zdroj :-)Oj Laleczka ja to z tych w goracej wodzie kapana jeszcze mnie poznaszale co mam zrobic ; ( trzeba czekac. ..
A ty w pl skad jestes??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podhale Rabka-Zdroj :-)Oj Laleczka ja to z tych w goracej wodzie kapana jeszcze mnie poznaszale co mam zrobic ; ( trzeba czekac. ..
A ty w pl skad jestes??
dziewczyny, normy normami ale progesteron powinien jednak byc wyższy. Najlepiej w okolicach 30, dolna granica dla mojego lekarza to 25ng/ml. Ja poprzednią ciaże straciłam przez niski progesteron, był w okolicach 16. Teraz mam końskie dawki luteiny. Ja bym jednak z tym wynikiem poszukała lekarza, który przepisze progesteron. Nie chodzi o to żeby straszyć, bo to nikomu nic dobrego nie da, ale dziele sie z wami tym co wiem i co samam przezyłam.
Hmm, kochana to wypoczywaj do wtorku i mysl pozytywnieCześć dziewczyny. Skorzystałam z Waszych rad i niestety wszystko jest dzisiaj przeciwko mnie. W żadnej aptece,której byłam nie ma mowy o dostaniu leku bez recepty "bo jak pani nie dostanie tego leku to co wtedy?", na IP moja wizyta była nieuzasadniona, gdyż taki problem to nie problem. Jednorazowe badanie nic im nie mówi. Muszę czekać do wizyty. Pozostaje mi tylko liczyć w siłę mojego skarba. Byle do wtorku ...
Tak niedalekoA Raba wyzna czy jakos to blisko??![]()
Cześć dziewczyny. Skorzystałam z Waszych rad i niestety wszystko jest dzisiaj przeciwko mnie. W żadnej aptece,której byłam nie ma mowy o dostaniu leku bez recepty "bo jak pani nie dostanie tego leku to co wtedy?", na IP moja wizyta była nieuzasadniona, gdyż taki problem to nie problem. Jednorazowe badanie nic im nie mówi. Muszę czekać do wizyty. Pozostaje mi tylko liczyć w siłę mojego skarba. Byle do wtorku ...
Laleczka mialam pobrana krew wyniki poznam pewnie na nast wizycie w 16tym tyg albo poczta przyjda nie wiem I nie mam pojecia czy byla krew pobrana tez po to aby spr progesteron. .wiem ze brala na grupe krwi I zagrozenie zespolem downa..
zwlokłam się z łóżka, zjadłam mandarynkę, przewalczyłam żeby została tam gdzie ja chce, a nie u pana K.... ale czuję się nadal niezbyt do życia... a pierwsza ciąża taka prawie bezobjawowa była...