reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Mar-tuska, zawsze możesz poprosić farmaceute zeby ci sprzedał lutkę lub duphaston, a Ty za kilka dni doniesiesz receptę. Ostatecznie mysle ze na IP tez by ci wypisali receptę gdybys pokazała im wyniki.

reklama
Czuje sie strasznie... Nie mogę jeść, chodzić, schylac sie.... Leze...poza tym wczoraj i dziś znalazłam w sluzie przy podcieraniu sie pasemko brązowe... I mam wrażenie że szyjke mam nisko...Durna podróż, zachcialo mi sie teściowa odwiedzać, jak ona i tak do mnie miłością nie pala... W pon mam wizytę, mam nadzieję że wszystko ok będzie do tego czasu....

Oj pechowy ten lipiec kazda z nas ma jakies obawy ehh :(
Ja nie mam pojecia ile moj progesteron wynosi :0

Malgorzatkar az tak sie mdlosci mecza??
Kropka uwazaj na siebie...

Mnie sennosc dopadla po zakupach a kiedys tak lubilam shopping ;)

Nie przypuszczalam ze druga ciaza bedzie taka dokuczliwa :-) godz temu o maly wlos nie zemdlalam. Oblaly mnie zimne poty czulam ze cala krew splywa mu do nog. Zdarzylam dojsc do lozka i nagle poczulam cieplo na calym ciele. Nie moge normalnie funkcjonowac. Ile bedzie to trwalo?
Ja mam tak samo :tak: a najgorzej jest jak obsługuje klienta:szok: nieraz normalnie mysle ze zaraz zemdleje. Tez mnie ciekawi ile takie cos bedzie trwac???

Czuje sie strasznie... Nie mogę jeść, chodzić, schylac sie.... Leze...poza tym wczoraj i dziś znalazłam w sluzie przy podcieraniu sie pasemko brązowe... I mam wrażenie że szyjke mam nisko...Durna podróż, zachcialo mi sie teściowa odwiedzać, jak ona i tak do mnie miłością nie pala... W pon mam wizytę, mam nadzieję że wszystko ok będzie do tego czasu....
Badz dobrej mysli moze tez problemy z progesteronem???? Zbadaj go, jezeli tego nie robiłaś :tak: Co do szyjki, jezeli nie musisz to nie grzebaj tam palcami nie powinno sie no chyba ze aplikujesz tabletke ...

Oj pechowy ten lipiec kazda z nas ma jakies obawy ehh :(
Ja nie mam pojecia ile moj progesteron wynosi :0

Malgorzatkar az tak sie mdlosci mecza??
Kropka uwazaj na siebie...

Mnie sennosc dopadla po zakupach a kiedys tak lubilam shopping ;)
Nie zlecił Ci gin badan progesteronu??? Moja gin kazała mi robic co m-c choc biore luteine, no ale nie biore doustnie tylko dowcipnie wiec nie zaburza wyników. Heh mnie tez zakupy mecza nie same w sobie tylko kumulacja zapachow ludzi i wszystkiego wkoło :tak:

Laleczka mialam pobrana krew wyniki poznam pewnie na nast wizycie w 16tym tyg albo poczta przyjda nie wiem I nie mam pojecia czy byla krew pobrana tez po to aby spr progesteron. .wiem ze brala na grupe krwi I zagrozenie zespolem downa..

Mar-tuska, zawsze możesz poprosić farmaceute zeby ci sprzedał lutkę lub duphaston, a Ty za kilka dni doniesiesz receptę. Ostatecznie mysle ze na IP tez by ci wypisali receptę gdybys pokazała im wyniki.
Własnie Mar-tuśka poproś jakiegos farmacete powiedz co i jak :tak: lub na IP tam napewno powinni Ci pomóc. Bedzie dobrze kochana;-)

reklama
Tylko ze tu w uk nie wiem czy moge tak sama sobie isc I to spr. .poza tym powiem ci ze to moja 4ta ciaza a pierwszy raz slysze o tym badaniu ..nigdy wczesniej lekarz mi tego nie zlecil...

Do góry