reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Katka- Jak bylam w szpitalu i dziewczyne na sali tak bolala glowa po znieczuleniu a karmila piersia to dostawala w kroplowce Ketonal to z mocniejszych.. A tak to Apap, masaz karku, plecow, zimny oklad na czolo, drzemka?

Catsun ale dostawała ketonal bo dopiero zaczynała karmienie. Mnie po cc w trzeciej dobie już nie chcieli dawać.

Katka okłady na głowę. Zamknij okna i zasłony zasuń. Ogranicz liczbę bodźców

Elifit- Pozniej tez dostawala bo miala powiklanie po znieczuleniu. Ostra migrena. Inne leki jej nie pomagaly. Byla sama a w szpitalu dzieckien jakos musiala sie zajac. A normalnie to do 3 dni po cc podaja p bolowe jak Cie b boli ciecie - to wiem;)

W szpitalu dostawałam ketonal w kroplówce przez 3 doby, później dawali mi w tabletkach. Po wyjściu ze szpitala brałam ketonal na ból kręgosłupa, bo tak strasznie mnie bolał i jak brzuch bolał to też brałam. Słyszałam ogólnie, że przy karmieniu można brać ketonal.

można paracetamol, ibuprofen bo nie przenika do mleka i mozna spokojnie brać ,a przy kryzysach ketonal też można, a nie zalecają, bo niektórzy po nim śpią, maja dreszcze i inne jazdy.

Mika współczuję kataru, uroki przedszkola

Makota oby Adasiowi szybko przeszło !

No tego się spodziewalam. Małego próbuję izolować ale ciężko to idzie.
Do kataru doszedl stan podgorączkowy, ale dziecko w świetnej formie. Balet ćwiczy:tak:

reklama
Do góry