pola.
Fanka BB :)
Nasz Franus mial dzisiaj robione cewnikowanie serca w trybie pilnym. Przez dwie noce tetnica plucna zwezyla sie do srednicy 1mm ;/. Wstawili taka a'la rurke i poszerzyli ja do 6mm. Oby teraz wszystko bylo ok.
A juz liczylam na jutrzejsze wyjscie do domu. Jeszcze troche pokursuje miedzu Wroclawiem, a Krakowem.
Przy okazji sie usprawiedliwie. Nie mam jak nadrabiac, bo pol dnia za kierownica spedzam. Wieczorami sie pobawie z Antkiem i ogarniam dom... Mam nadzieje, ze po powrocie Franka do domu znajde wiecej czasu na BB.
Kochana, bardzo ale to bardzo trzymam kciuki za małego Frania.
Dziewczyny Ci tu piszą, że jesteś silną kobietą. Owszem jesteś, ale to taka inna siła. Siła z przymusu.
Uwierzcie, że każda z Was byłaby silna, bo po prostu nie byłoby innej opcji.
ja na 10:30 do lekarza lece wiec tylko na chwilke wpadam.....
u gin masz dzisiaj wizytę? powodzenia! trzymam kciuki!
Cześć malgorzatkar czy leczysz się na nadczynność czy niedoczynność? jaką dawkę euthyroxu przyjmujesz? jak często robisz oznaczenie hormonów? ja choruję na Hashi z niedoczynnością. Kolejną wizytę mam na 17.12 ostatnio byłam u lekarza 13.11 nadal przyjmuję euthyrox50 mój endo obecnie nie kazał zwiększać dawki. sama nie wiem czy czekać do 17 na euthyroxie50, czy może sobie zwiększyć 50+ pół 25euthyrox. czy może zrobić oznaczenie hormonu ft4 w tym tygodniu a nie 12.12 przed samą wizytą. ten stan zawieszenia od wizyty do wizyty, od wyników do wyników mnie dobija;(
Graza, jaki miałaś ostatnio wynik ft4? jeśli lekarz nie kazał zwiększać dawki to chyba wie co robi. ja na początku ciąży też nie zwiększałam, bo ft4 było na właściwym poziomie (w górnej granicy normy) i zwiększenie poziomu hormonu mogłoby tylko zaszkodzić.