reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ninja, no nareszcie :) duza dziewuszka. gratuluje !! :)

$u nas na chrzcinach najblizsza rodzina, wyjdzie max 20 osob.

Wroclawianki, burza przyszla do mnie w gory. Lunelo, grzmi, jest cudnoe chlodno. Mak nadzieke, ze sie uspokoi, bo 16 idziemy do pediatry z Olkiem.

reklama
Ninja przerwałaś ten zastój :-) GRATULACJE :-):-):-):-) A jednak ktoś przebił wagę mojej Natalki ;-) Zdrówka dla Poli :-)

Zrobiłam na obiad krem z bobu - mój synek niejadek zajadał aż uszy się trzęsły i nawet o dokładkę poprosił :-) ( ja oczywiście tego nie ruszyłam - niecierpię bobu bleeee )

Burza z Wrocławia dociera do Wielkopolski - ale chłodek fajny się zrobił, ciekawe czy tylko na grzmotach się skończy :confused:

Ostatnia edycja:
O Ninja gratulacje!!!

Ja już po badaniach i tak tu miło, że nikt mi nic nie mówi ale na ktg skurczy brak. Może jutro ktoś ze mną pogada to będę wiedziała jakie mają plany

Ninja - a ty miałaś czekać w kolejce za Michaliną i Undomiel - ale może ci dziewczyny wybaczą, bo już też przeterminowana byłaś ;-) Witamy Polę po drugiej stronie brzuszka :-):-):-)

Undomiel - właśnie tego najbardziej nie lubię w szpitalach :dry: trzymaj się

Na Chrzest zaporosimy jakieś 30 osób, ale wątpię czy choć połowa dojedzie :-(

Wit D - coś mi się obiło o uszy, że może powodować ból brzucha, bo jest na bazie tłuszczowej, ale wit d jest rozpuszczalna w tłuszczach, więc nie wiem jak to obejść :eek:

wit D ta z kapsułek twist off może powodować ból brzuszka , trzeba iść do lekarza po receptę na taką w kropelkach

ja mam dużą rodzinę od strony rodziców i się wszyscy w miarę razem trzymają. ze strony taty w swoim pokoleniu jestem prawie najmłodsza, młodsza ode mnie jest tylko moja siostra, więc moje rodzeństwo cioteczne ma dzieci w wieku mojej siostry, czyli ponad 20 lat i teraz te dzieci już zakładają rodziny i tak się zbiera :) ale my lubimy się spotykać

Mamy właśnie takie w kapsułkach - próbki ze szpitala. Jutro na ważenie idziemy to poproszę o coś innego :tak:

na wizytowym opisałam moją wizytę... NIE RODZĘ :(

Katka ja też wpadam w jakieś dziwne fazy zmęczenia, zniesmaczenia, rezygnacji, agresji....

bellina fajnie Cię widzieć.. tzn życzę rozwiązania;) ale nasza gromadka szybko się kurczy...

ninja gratki!!!! piękna waga dziuni - jednak dobrze oszacowali i dobrze, że dołem nie pchali...
WŁAŚNIE, MAM NADZIEJĘ, ŻE POPCHNIESZ NASTĘPNE PORODY. JUTRO ŚWIĘTO POLICJI, JAK DLA MNIE MOŻE BYĆ ;)
i łatwo mi będzie pamiętać, bo sama jestem z 24 ;)

Undomiel trzymaj się kobieto.. a może coś samo ruszy.. nie znamy dnia ani godziny ;)

reklama
hej dziewczyny!!
ninja gratuluję!!!!
czytałam co u was, ale nie miałam jak odpiać. od wczraj jais kryzysik nastał. wczoraj od 17 do 2 w nocy jadl i spał po 20min na mzianę i płacz i krzyk. bujanie, chodzenie nic nie pomagało, wyraźnie był głodny, po dokarmieniu o 2 spał do 7...

jest jakis kryzys laktacyjny po tygodniu??

myślałam że później będzie.

dziś cąly dzień to samo. jak nacisnę coś tam z cyca leci.. je krótko bo zmęczony juz i spi 15-30min i chce jeść.. jak nie przejdzie mu do nocy to go dokarmię.. w dzień postanowiłam wytrwać.

Do góry