reklama
elifit
Moderatorka
Makota to przedslubna gorączka na lipcu będzie
ninja_muffin
Fanka BB :)
Kochane, o 12:40, w 40 tyg. 4 dniu przyszła na świat Pola Ania, przez CC. Waga 4260, 57 cm. Odezwę się później. Jest piękna
Tusiaczek2402
Moderatorka
Lilla mój Mały sam kieruje karmieniem. W praktyce tak to właśnie jest że jak dłużej śpi to potem dłużej je.
elifit
Moderatorka
Ninja kawał baby gratulacje kochana! Wracaj do zdrowia
emyly
Dzień dobryAaaaaaa wlasnie pi razy oko przeliczylam ilość gości na chrzciny i wychodzi nawet z 60 osób!
Małgorzatka - to całkiem spora liczba gości się zbierze. A jeśli jeszcze lubisz takie spotkania to zapewne będzie bardzo miło
U nas standardowo, rodzice i rodzeństwo. Razem ok 12 osób. Ten sam skład na "naszych dwóch ślubach" (cywilny a po dwóch latach kościelny) i na chrzcinach i urodzinach Igora. Jak tylko skończymy budować to będzie pierwsze przyjęcie w naszym własnym domku. No i krzesła trzeba będzie kupić
Jagódka coś od rana niespokojna, kupy nie może wycisnąć. Ale widzę, że sporo dzieciaczków ma z tym problem. Byle się tylko kilki nie zaczęły. Muszę kupić jakiś probiotyk. No i może mleko zmienić, odstawię zupełnie moje i poobserwuję jeszcze.
Czyli co, nikt nie rodzi?? A Michalina dziś się odzywała??
Ninja - właśnie doczytałam! Piękna waga. Gratuluje lwiątka
Katka***
Ninja! Przerwałaś ciszę porodową ;-) to cudowne wieści!!! Ładna waga :-) ogromne gratulacje!!!
A wy narzekacie że nic się nie dzieje a tu się dzieci rodzą
A wy narzekacie że nic się nie dzieje a tu się dzieci rodzą
Gosia i Bartek
Hehe.... ninja czyli ruszasz dobra passe GRATULACJE
Tusiaczek2402
Moderatorka
Ninja Gratuluję. Kawał babeczki z Twojej córki:thumbup:
No w końcu się coś ruszyło, teraz to już pójdzie
Z tymi chrzcinami to widzę od rodziny też zależy. U nas tradycyjnie duże imprezy zaczynają się od komunii, chrzciny to tak wyłącznie symbolicznie
No w końcu się coś ruszyło, teraz to już pójdzie
Z tymi chrzcinami to widzę od rodziny też zależy. U nas tradycyjnie duże imprezy zaczynają się od komunii, chrzciny to tak wyłącznie symbolicznie
reklama
mama_bobasa
Moderatorka
Wow, dziewczyny ale macie duze rodziny
U nas podjelismy w koncu temat, ze chrzciny maja byc na poczatku pazdziernika, ale wszystko bedziemy wiedziec jak sie do ksiedza wybierzemy. Co wypadalo by juz zrobic, poki rodzina z Polski ma tanie bilety na samolot w tym czasie chrzcimy tutaj, na polskiej mszy. Osob to moze bedzie 12-15.
Ja nie lubie takiego tloku, a i rodzina u mnie nie taka duza. Hmm moze i duza ale jakas taka malo zzyta.
No wlasnie co do tych czkawek to Laura ma ich po kilka dziennie i sa takie upierdliwe, ze potrafia trwac 10-15min :/ a mala wtedy nie chce cyca, juz probowalam jej dac wode przegotowana, czasem wypije troszke a tak to wypluwa smoczek. Chyba lubi jak ja meczy ta czkawka
NINJA gratulacje! Duza dziewczynka moja tez wazyla prawie 4 kg, ale za to niziutka bo tylko 49cm
Plus tego taki, ze ciuszki o rozmiarze 56 to ponosimy jeszcze, hoho.. A mam ich sporo
U nas podjelismy w koncu temat, ze chrzciny maja byc na poczatku pazdziernika, ale wszystko bedziemy wiedziec jak sie do ksiedza wybierzemy. Co wypadalo by juz zrobic, poki rodzina z Polski ma tanie bilety na samolot w tym czasie chrzcimy tutaj, na polskiej mszy. Osob to moze bedzie 12-15.
Ja nie lubie takiego tloku, a i rodzina u mnie nie taka duza. Hmm moze i duza ale jakas taka malo zzyta.
No wlasnie co do tych czkawek to Laura ma ich po kilka dziennie i sa takie upierdliwe, ze potrafia trwac 10-15min :/ a mala wtedy nie chce cyca, juz probowalam jej dac wode przegotowana, czasem wypije troszke a tak to wypluwa smoczek. Chyba lubi jak ja meczy ta czkawka
NINJA gratulacje! Duza dziewczynka moja tez wazyla prawie 4 kg, ale za to niziutka bo tylko 49cm
Plus tego taki, ze ciuszki o rozmiarze 56 to ponosimy jeszcze, hoho.. A mam ich sporo