reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U mnie sie tyle zebralo, bo robimy przy okazji slub
Lilla - ja przebudzam. Jezeli nie chce jesc, to odstawiam. Wtedy przewaznie spi

reklama
Aaaaaaa wlasnie pi razy oko przeliczylam ilość gości na chrzciny i wychodzi nawet z 60 osób!
Dzień dobry :)

Małgorzatka - to całkiem spora liczba gości się zbierze. A jeśli jeszcze lubisz takie spotkania to zapewne będzie bardzo miło :)

U nas standardowo, rodzice i rodzeństwo. Razem ok 12 osób. Ten sam skład na "naszych dwóch ślubach" (cywilny a po dwóch latach kościelny) i na chrzcinach i urodzinach Igora. Jak tylko skończymy budować to będzie pierwsze przyjęcie w naszym własnym domku. No i krzesła trzeba będzie kupić :)

Jagódka coś od rana niespokojna, kupy nie może wycisnąć. Ale widzę, że sporo dzieciaczków ma z tym problem. Byle się tylko kilki nie zaczęły. Muszę kupić jakiś probiotyk. No i może mleko zmienić, odstawię zupełnie moje i poobserwuję jeszcze.

Czyli co, nikt nie rodzi?? A Michalina dziś się odzywała??

Ninja - właśnie doczytałam! Piękna waga. Gratuluje lwiątka :)

Ninja Gratuluję. Kawał babeczki z Twojej córki:thumbup:
No w końcu się coś ruszyło, teraz to już pójdzie:p;)

Z tymi chrzcinami to widzę od rodziny też zależy. U nas tradycyjnie duże imprezy zaczynają się od komunii, chrzciny to tak wyłącznie symbolicznie;)

reklama
Wow, dziewczyny ale macie duze rodziny:)
U nas podjelismy w koncu temat, ze chrzciny maja byc na poczatku pazdziernika, ale wszystko bedziemy wiedziec jak sie do ksiedza wybierzemy. Co wypadalo by juz zrobic, poki rodzina z Polski ma tanie bilety na samolot w tym czasie :p chrzcimy tutaj, na polskiej mszy. Osob to moze bedzie 12-15.
Ja nie lubie takiego tloku, a i rodzina u mnie nie taka duza. Hmm moze i duza ale jakas taka malo zzyta.

No wlasnie co do tych czkawek to Laura ma ich po kilka dziennie i sa takie upierdliwe, ze potrafia trwac 10-15min :/ a mala wtedy nie chce cyca, juz probowalam jej dac wode przegotowana, czasem wypije troszke a tak to wypluwa smoczek. Chyba lubi jak ja meczy ta czkawka:)

NINJA gratulacje! Duza dziewczynka:) moja tez wazyla prawie 4 kg, ale za to niziutka bo tylko 49cm:)

Plus tego taki, ze ciuszki o rozmiarze 56 to ponosimy jeszcze, hoho.. A mam ich sporo:)

Do góry