reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
dziewczyny jesteście z jakiś innych watkow lub for????? bo mam wrazenie ze tu się porobily takie grupy na tym naszym lipcowym forum.......

Z tego co się zorientowałam dużo dziewczyn jest ze staraczek, ja nikogo tu nie znam i nie udzielałam się na staraczkach, prowadziłam wykres na skarbiemamy, ale nikogo tu chyba stamtąd nie ma

Anastazi powodzenia na wizycie:)

ja jestem ze staraczek obecnie, znam tez pare dziewczyn z wrzesniówek, ale niestety mi sie nie udalo ;) Milenka, wielkie dzieki, wlasnie zbieralam sie zeby napisac do Ciebie ale sama mnie znalazłas :) u Ciebie mam nadzieje wszystko w porzadku :)
ok jestem Karolina i mam 25 lat ;) to moja druga ciąża ,pierwsza skonczyla sie zabiegiem, bo bylo puste jajeczko, bardzo długo czekalismy z lekarzem na to by pokazal sie zarodek, jednak nie udalo sie, sama zaczelam krwawic, dlatego teraz bardzo sie stresuje, nie chce znow usłyszec w czwartek tego samego;/ nie wiem jak wytrzymam do tego usg, ale gin powiedzial ze damy malemu czas na wyrosniecie i zeby mnie nie denerwowac ;)

lui85 w sumie to nie wiem jeszcze czy bede lipcowka czy czerwcówka, okres mialam ostatni 1 pazdziernika, ale 5 listopada robilam test i kompletnie nic nie wyszlo, dopiero w tamten wtorek zrobilam i dosłownie kilka sekund i byly kreski, dlatego nie wiem co myslec i czekam na usg :D

Witajcie, ale naskrobalyscie. Mnie ostatnio męczył stan "nie mam siły na nic i jest mi niedobrze" ale obyło sie bez wymiotów. Dzis jest ciut lepiej. Miałam dzis wolne i pojechałam do gin na nfz, ktory zlecił mi wszystkie niezbędne badania, nawet toxo, czym jestem bardzo zaskoczona bo w poprzedniej ciąży żaden gin mi nie chciał tego zlecić.

Carloska, pierwsze Usg potwierdzi czy bedziesz czerwcowka czy lipcowka, ale stawiam na lipcowke :) owulacja mogła ci sie przesunąć. Ja OM miałam we wrześniu ale owulacja u mnie była bardzo pozna w tym cyklu.

Aurelia, bardzo dobrze ze posłuchalas swojej (matczynej) intuicji. Owulacja moze sie przesunąć o kilka dni, a nawet o wiele tygodni. Ja miałam wielokrotnie owulacje miedzy 50-70 dc co dla lekarzy jest ewenementem!

reklama
Do góry