reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Liilla po jakim karmieniu?:no: Do najbliższego karmienia to ja mam jakieś 12godzin:-(, do tego czasu to ja dostanę taaaakiego zapalenia. Kompresy ciepłe - laktator - ciepły prysznic-laktator - kapusta - kompresy zimne.. Taki system trwa ponad godzinę ,a co 3 max muszę ściągać.. Pospane będzie.. Ale jakaś minimalna ulga jest. Minimalna, bo nie mogę rozmasować zastojów. Mimo dobrego laktatora. Ech cholera, żebym ja dziecko miała przy sobie..:-(

Emyly
też się nie mogę przyzwyczaić do brzucha.

reklama
Katka słabo z mocą Twojej podświadomości:p:p

Makota jak to pełne mleka a czujesz susze? Bo chyba nie rozumiem:confused:
Czy to Ty pisałaś że wybierasz się do ginekologa, bo Ci się długo organizm oczyszcza? Kurde we wtorek minęły 3 tygodnie od mojego porodu a ja dalej czystą krwią plamię. Plamie to nawet za mało powiedziane. No tak jakbym miała okres cały czas, inaczej tego opisać nie umiem. Długo chyba trochę?:what:

Cycki tryskają mlekiem, ale brodawki mam suche jak cholera...

tak, to ja pisałam. byłam u swojego gina i się strasznie wkurwiłam, bo okazało się, że mam zakażenie... tydzień temu byłam u innego ginekologa, który to odesłał mnie do internisty... przez 2 tygodnie mam brać duomox.. jeżeli będę krwawiła tak mocno, że podpaski będę musiała wymieniać co 2 godziny mam jechać do szpitala. przy badaniu doktorek powiedział: macica nie pęła, to odchody...

nie straszę Cię, ale radzę iść do lekarza. moje odchody były już żółtawe, aż tu nagle zaczęłam krwawić...

Jagodka wspolczuje i trzymam kciuki. Smyru smyr dla Adasia.
Karola my wczoraj wyszlismy ze szpitala a dzisiaj 1 spacer. Lekarka pozwolila. Powiedziala jednak nie w godzinach szczytu z upalem, nie na caly dzien, nie duze skupiska ludzi. A goscie ewentualni nie biora na rece, a dzieci ogladaja z daleka.
1 doba w domu.... poczulam 1 noc z dzieciem. Duszno i brzusio bolal. Jednak 3 tygodnie w szpitalu z czego 1,5 tyg. Wdrazania mnie obsluge kurczoka duzo daje, bo kazda chwil nie przeraza. Dzisiaj 1 raz podawalam mu sama leki. Tyle ma tego do mleka, ze glownie sciagam pokarm. Na noc zostanie piers i czasami w ciagu dnia.
Wszystkim 2in1 i 1+1 zycze spokojnej nocy...
Ja Was nawet nie mam kiedy doczytac. :*

Super Gosia, że macie z głowy szpital :tak:

Jagódka - współczuję nawału. trzeba przez to przejść niestety...

GiB jak dobrze czytać że już w domu jesteście :-)

Emyly, Malgorzatkar choć u mnie jeszcze Oliwia w brzuchu to i tak.czuję że Natalka jakaś inna jakby przeczuwała zmiany. W nocy zaczęła do nas przychodzić. W dzień jak śpi to siusia a już dawno odpieluchowana, bardziej domaga się pieszczot. A co to będzie po porodzie to się trochę boję. Czas pokaże.

cześć dziewczyny ja tez juz urodzilam 12.07.2014 coreczkę Wiktorie dostala 10 puktow agapar ale mialam cc bo mialam wewnatrz maciczna hipotrofie i dzidzi ja ma i przez 4 dni byl stres bo 2 dni nie przybierala na wadze pomimo karmienia piersia waga urodzeniowa 2950 waga wyjscia 2640 i nie chcieli mi jej wyposcic bo byla blada i miala zle wyniki krwi podejrzewali anemie ale w domu dostala butle i cyc to sie rozsowiutka zrobila i wszystko ok. Mam tylko karmić piersia i nie dokarmiac jej.A dzisaj za nami pierwszy spacer spala 2 godziny a potem od wieczora plakala nie wiedzialam co jej jest a ona chciala cyca i mam ja tez w nocy karmic.Przepraszam ze tak pisze bez znakow int. bo jhestem zmeczona , a chcialam sie pochwalic pociecha. jest sliczna.Poklocilam sie z mezem o nia bo on myslal ze cos jej jest a ona tylko krzyczala bo glodna byla teraz biedna spi
jutro jade na zdjecie szwow i do urzedu moze bedzie spala i zdaze do 10 rano bo nie chce zeby butle maz jej dawal bo on z nia nie wytrzyma .
Pozdrawiam i ide spac.

Wszystkich wcięło. Ja się bujam z mega bolącym kręgosłupem. Nie zasnę dziś chyba :( w ogóle nie mogę leżeć. Zastanawiam się czy to nie aby skurcze krzyżowe jakieś.

I ja też nie śpię ;-)

Catsun urodziła!!! Teraz dopiero odczytałam od niej wiadomość.
Wrzuciłam do wątku "szpitalne opowieści".

Konwalia! Gratulacje! Moja córka miała dokładnie taką samą wagę :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Konwalia, catsun moje gratulacje dziewczyny! Super ze juz jesteście po :)
Zdrowka dla was i waszych bobaskow.

Nocna zmiana wita się :)

reklama
Do góry