reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Liilla po jakim karmieniu?:no: Do najbliższego karmienia to ja mam jakieś 12godzin:-(, do tego czasu to ja dostanę taaaakiego zapalenia. Kompresy ciepłe - laktator - ciepły prysznic-laktator - kapusta - kompresy zimne.. Taki system trwa ponad godzinę ,a co 3 max muszę ściągać.. Pospane będzie.. Ale jakaś minimalna ulga jest. Minimalna, bo nie mogę rozmasować zastojów. Mimo dobrego laktatora. Ech cholera, żebym ja dziecko miała przy sobie..:-(

Emyly
też się nie mogę przyzwyczaić do brzucha.

reklama
Katka słabo z mocą Twojej podświadomości:p:p

Makota jak to pełne mleka a czujesz susze? Bo chyba nie rozumiem:confused:
Czy to Ty pisałaś że wybierasz się do ginekologa, bo Ci się długo organizm oczyszcza? Kurde we wtorek minęły 3 tygodnie od mojego porodu a ja dalej czystą krwią plamię. Plamie to nawet za mało powiedziane. No tak jakbym miała okres cały czas, inaczej tego opisać nie umiem. Długo chyba trochę?:what:

Cycki tryskają mlekiem, ale brodawki mam suche jak cholera...

tak, to ja pisałam. byłam u swojego gina i się strasznie wkurwiłam, bo okazało się, że mam zakażenie... tydzień temu byłam u innego ginekologa, który to odesłał mnie do internisty... przez 2 tygodnie mam brać duomox.. jeżeli będę krwawiła tak mocno, że podpaski będę musiała wymieniać co 2 godziny mam jechać do szpitala. przy badaniu doktorek powiedział: macica nie pęła, to odchody...

nie straszę Cię, ale radzę iść do lekarza. moje odchody były już żółtawe, aż tu nagle zaczęłam krwawić...

Jagodka wspolczuje i trzymam kciuki. Smyru smyr dla Adasia.
Karola my wczoraj wyszlismy ze szpitala a dzisiaj 1 spacer. Lekarka pozwolila. Powiedziala jednak nie w godzinach szczytu z upalem, nie na caly dzien, nie duze skupiska ludzi. A goscie ewentualni nie biora na rece, a dzieci ogladaja z daleka.
1 doba w domu.... poczulam 1 noc z dzieciem. Duszno i brzusio bolal. Jednak 3 tygodnie w szpitalu z czego 1,5 tyg. Wdrazania mnie obsluge kurczoka duzo daje, bo kazda chwil nie przeraza. Dzisiaj 1 raz podawalam mu sama leki. Tyle ma tego do mleka, ze glownie sciagam pokarm. Na noc zostanie piers i czasami w ciagu dnia.
Wszystkim 2in1 i 1+1 zycze spokojnej nocy...
Ja Was nawet nie mam kiedy doczytac. :*

Super Gosia, że macie z głowy szpital :tak:

Jagódka - współczuję nawału. trzeba przez to przejść niestety...

GiB jak dobrze czytać że już w domu jesteście :-)

Emyly, Malgorzatkar choć u mnie jeszcze Oliwia w brzuchu to i tak.czuję że Natalka jakaś inna jakby przeczuwała zmiany. W nocy zaczęła do nas przychodzić. W dzień jak śpi to siusia a już dawno odpieluchowana, bardziej domaga się pieszczot. A co to będzie po porodzie to się trochę boję. Czas pokaże.

cześć dziewczyny ja tez juz urodzilam 12.07.2014 coreczkę Wiktorie dostala 10 puktow agapar ale mialam cc bo mialam wewnatrz maciczna hipotrofie i dzidzi ja ma i przez 4 dni byl stres bo 2 dni nie przybierala na wadze pomimo karmienia piersia waga urodzeniowa 2950 waga wyjscia 2640 i nie chcieli mi jej wyposcic bo byla blada i miala zle wyniki krwi podejrzewali anemie ale w domu dostala butle i cyc to sie rozsowiutka zrobila i wszystko ok. Mam tylko karmić piersia i nie dokarmiac jej.A dzisaj za nami pierwszy spacer spala 2 godziny a potem od wieczora plakala nie wiedzialam co jej jest a ona chciala cyca i mam ja tez w nocy karmic.Przepraszam ze tak pisze bez znakow int. bo jhestem zmeczona , a chcialam sie pochwalic pociecha. jest sliczna.Poklocilam sie z mezem o nia bo on myslal ze cos jej jest a ona tylko krzyczala bo glodna byla teraz biedna spi
jutro jade na zdjecie szwow i do urzedu moze bedzie spala i zdaze do 10 rano bo nie chce zeby butle maz jej dawal bo on z nia nie wytrzyma .
Pozdrawiam i ide spac.

Wszystkich wcięło. Ja się bujam z mega bolącym kręgosłupem. Nie zasnę dziś chyba :( w ogóle nie mogę leżeć. Zastanawiam się czy to nie aby skurcze krzyżowe jakieś.

I ja też nie śpię ;-)

Catsun urodziła!!! Teraz dopiero odczytałam od niej wiadomość.
Wrzuciłam do wątku "szpitalne opowieści".

Konwalia! Gratulacje! Moja córka miała dokładnie taką samą wagę :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Konwalia, catsun moje gratulacje dziewczyny! Super ze juz jesteście po :)
Zdrowka dla was i waszych bobaskow.

Nocna zmiana wita się :)

reklama
Do góry