elifit
Moderatorka
Limonka moja tak robi jak zaśnie i jej się coś śni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz to się zrzygała bo za dużo zjadła, była na cycu, spała tylko godzinkę i zaczeła marudzić no to znów na cyca bo myślałam, że jest głodna a to chyba brzuszek ją bolał bo podczas cycowania taka kupa poszła, że chyba sąsiedzi ją słyszeli
pewnie ta kupa już szła i ją obudziła a nie głód, dopakowała cycem i potem poszedł paw
lilla pisałaś, że musieliście dać Zoli smoczek bo miała bardzo silny odruch ssania, tak?
moja ma podobnie, najchetniej wisiałaby przy cycu non stop, najada się ale nadal chce ciumkać, zasypia tylko przy cycu, widzę, że już nie je a jak chce jej zabrać cyca to budzi się i jest raban, Glonojadek otwiera paszcze i próbuje złapać cokolwiek, pieluszkę, kocyk, swoją rękę, byle coś było w paszczy.
wczoraj mieliśmy pierwszy patronaż i położna powiedziała, że Glonojadek nie może widzieć po 2-3 godziny na cycu bo zmasakruje mi brodawki. 30-45 min jedzenia i koniec. A jak szuka i marudzi to smok.
jakoś źle się z tym czuję, że mam dawać smoczka bo jakoś tak planowałam, że będzie tylko cyc, bez butelki, bez smoczka trochę boję się, że przez tego smoka Mała potem będzie źle łapać pierś bo inaczej ssie smoczka a inaczej pierś i będzie jej się kręcić.
lilla a Twoja Córcia nadal ładnie chwyta pierś? smoczek nie wpłynął negatywnie na to?