reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Czy podczas skurczy odczuwacie szybsze bicie serca? Od jakiegoś czasu mam takie dziwne uczucie, że mi serce mocniej bije, aż się ubranie rusza. Wiązałam to ze skurczami, ale teraz już nie jestem pewna...

Nie mogę doczytać tego wątku ;)

Witam tu. U nas parno my z Zuzią w domku chłopy na basenie. Ależ im zazdroszczę :)
Z dobrych wieści zagoily mi się brodawki i teraz karmienie jest samą przyjemnością :D

Idę poczytać. Dobra już.

Ja też podziwiam nocną zmianę ;) ale jak mąż wróci do pracy i pójdzie na nocki to do was dołącze ;)

Kopacz zwiercone w sensie że się wierci? Przy robieniu kupy się wierci

Uuuu moje dziecko mnie obrzygało :/

Ostatnia edycja:
Undomiel, ja miałam uczucie ucisku w klatce piersiowej i nagłego gorąca przy skurczach, aż uszy robiły się czerwone:tak:.
Więc pewnie to możliwe....

A ja mam problem z zakładaniem pieluchy. Przez to wywijanie aby odsłonić pępek dzieć mi ciągle moczy ubrania:-(
Mam nadzieję,że się szybko pozbędziemy kikuta

Katka - ja już nie wiem co lepiej, 2w1 w te upały, czy z dzieckiem przy piersi :dry:
Pół dnia śpię, dopiero wieczorem się ogarniam, mogę coś robić, nawet sporo, ale od rana sama w domu mam czas, a ochoty i sił na nic :no: Też tak macie?
Dzieć się mało ruszał - ale się najadłam nachosów i ruszył w tango w brzuszku :-D
Undomiel - albo od skurczy albo ze zmęczenia materiału :tak:

Tusiaczek - ja mam pełno mleka w cyckach, a odczuwam suszę.. - czuję się zatem jak zużyty i bezproduktywny dystrybutor mleka :baffled::baffled:

kochana nocna zmiano - obecnie do przeglądania neta mam tylko laptopa, na którym ciężko by mi się pisało. tablet został obsiusiany przez Adasia i nie działa, a telefonu nowego w końcu nie kupiłam ;-)

widząc nicki i avatary zastanawiam się dość często: "a ta już urodziła, czy nie urodziła?" :-D dopiero po przeczytaniu wypowiedzi jestem w stanie ogarnąć myśli :p

Uuuu moje dziecko mnie obrzygało :/

:szok::dry::laugh2::laugh2::laugh2:

Lilla - Sporo wyzwań przed tobą za niedługo! Ale szkoda że w żłobkach takie wymagania. Co to dla nich za różnica mm czy z piersi? Przygotowywać nawet nie trzeba tylko podgrzać... No ja też będę dziecko do żłobka oddawać ale dopiero za rok, do tego czasu mam nadzieję, pożegnamy już laktację. O ile ją w ogóle pobudzimy - ale mam na to nadzieję.

Ja też poproszę! :)

Ja też bym chciała, może dwa przynajmniej, nawet jeden,albo jakiś inny symptom, malutki czopik, kłucie na dole, może przynajmniej oczyszczanie organizmu... cokolwiek :oo2: co świadczyłoby o tym, że dzieć kuma temat, że brzuch był tymczasowym lokum.

Katka
pakowanie torby - nie działa
układanie dzieciowych ciuszków w komodzie - nie działa
prasowanie - nie działa
mycie okien - nie działa
mantra "chcę urodzić" - nie działa
plewienie chwastów w pozycji kolankowo-łokciowej - nie działa
sprzątanie kuchni - nie działa
odkurzanie - nie działa

ale za to dom na błysk! Ha! :-D
Lui - jak tam, idzie coś? I tak się zastanawiam czy my wciąż jesteśmy w 9 miesiącu ciąży? :dry:

reklama
Katka słabo z mocą Twojej podświadomości:p:p

Makota jak to pełne mleka a czujesz susze? Bo chyba nie rozumiem:confused:
Czy to Ty pisałaś że wybierasz się do ginekologa, bo Ci się długo organizm oczyszcza? Kurde we wtorek minęły 3 tygodnie od mojego porodu a ja dalej czystą krwią plamię. Plamie to nawet za mało powiedziane. No tak jakbym miała okres cały czas, inaczej tego opisać nie umiem. Długo chyba trochę?:what:

Do góry