reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Melduje sie z synkiem przy cycku. Kupy nadal brak. Dzis w nocy przeciagnelam małego z jedzeniem tak ze były 2,5h przerwy, ale pobudki zdecydowanie częstsze.

Nierozpakowanym ciężarówkom życzę szybkich porodów.
A rozpakowanym życzę możliwości wypoczynku :)
A wszystkim bez względu na stan życzę miłego dnia.

Venus, od wczorajszego wieczora nie robił... Mam jednak nadzieje ze do południa cos sie ruszy bo widze ze go to meczy...

Mam tak samo jak Karola. mnie karmienie dopiero po miesiacu zaczelo bolec. na poczatku bylo super, a teraz sutki bola jakby mloda sie w nie wgryzala, a przysysa sie dobrze. chyba zaraz spac pojde. mloda spi od 19.30, wiec zaraz pewnie karmienie i zostawiam ojcu, a sama serial (devious maids - genialna produkcja ludzi od Desperate Housewives) wlacze i zasne :)

Uwielbiam ten serial.ale jestem do tylu bo mam tu zasieg z neta do dupy...i maly limit

Podziwiam was laski ze w nocy na bb siedzicie.mnie jak maly obudzi to licze czas jal szybko usnie i sama lece spac dalej..

Katka gratki z okazji rocznicy ;)

My sie wlasnje cycujemy na lozku i cala reka mi zdretwiala...

Maly nie chcial spac 3h w nocy.lezal sobie w lozeczku i sie krecil i bawil sam ze soba :/

Mysze sie pochwalic ze robi juz normalne kupki i to codziennie :)

Ja sutki nialam tylko poranione w szpitalu.teraz sa w super stanie i nie bola :)

Ewa - moje gratulacje. mam nadzieję, że z nóżką będzie ok!
Jagódka - dobre wieści - trzymam kciuki

Pola, Lilla, Tusiaczek - szacun, że w wirze kup i nocnych karmień ogarniacie forum :p ja, jak tylko Adaś zaśnie wskakuję do łóżka :-)

Ostatnia edycja:
Venus, od wczorajszego wieczora nie robił... Mam jednak nadzieje ze do południa cos sie ruszy bo widze ze go to meczy...

Z tego co pamiętam to dziecko może nie robic kupki kilka dni. Także spokojnie. Może rzeczwiście go męczy, ale wszystko jest w normie :)

Ewa
Tobie jeszcze nie gratulowałam!! Najlepszego dla Was kochana!

Kopacz brakuje tu Twoich postów :)

Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam

a ja teraz co godzinę pieluchę kupną zmieniam. mam nadzieje ze juz skonczyla sie meczyc. teraz karmie choc nie wiem ile tego pokarmu jeszcze mam bo wisi mi na cycku z przerwami od 8 :szok:

przed chwila z moim Mamutkiem gadałam i położyłam Zolkę obok na łóżku, na brzuchu. Babcia lubi popatrzeć na wnuczkę chociaż przez internet. no i obie byłyśmy w szoku bo moje cudowne dziecko pierwszy raz przewrocilo sie z brzucha na plecy, a potem wrocilo na brzuch!!!!!!:rofl2::-D:-):szok::laugh2::happy::rofl2:

Ewa - moje gratulacje. mam nadzieję, że z nóżką będzie ok!
Jagódka - dobre wieści - trzymam kciuki

Pola, Lilla, Tusiaczek - szacun, że w wirze kup i nocnych karmień ogarniacie forum :p ja, jak tylko Adaś zaśnie wskakuję do łóżka :-)

Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam
Makota właśnie miałam odpisać ci to co Tusiaczek już zrobił,więc tylko zacytuje, zeby nie powtarzac.

Ostatnia edycja:
reklama
Polecam

Tylko ze jak karmie butelka to nie mam reki :) a jak na piersi to tez ciezko :p musze sie wdrazyc ;) bo jedna reka pisze bzdury :)

Czy wasze dzieci tez sa takie zwiercone?

Do góry