reklama
pola.
Fanka BB :)
Melduje sie z synkiem przy cycku. Kupy nadal brak. Dzis w nocy przeciagnelam małego z jedzeniem tak ze były 2,5h przerwy, ale pobudki zdecydowanie częstsze.
Nierozpakowanym ciężarówkom życzę szybkich porodów.
A rozpakowanym życzę możliwości wypoczynku
A wszystkim bez względu na stan życzę miłego dnia.
Nierozpakowanym ciężarówkom życzę szybkich porodów.
A rozpakowanym życzę możliwości wypoczynku
A wszystkim bez względu na stan życzę miłego dnia.
kopacz
Mummy :)
Mam tak samo jak Karola. mnie karmienie dopiero po miesiacu zaczelo bolec. na poczatku bylo super, a teraz sutki bola jakby mloda sie w nie wgryzala, a przysysa sie dobrze. chyba zaraz spac pojde. mloda spi od 19.30, wiec zaraz pewnie karmienie i zostawiam ojcu, a sama serial (devious maids - genialna produkcja ludzi od Desperate Housewives) wlacze i zasne
Uwielbiam ten serial.ale jestem do tylu bo mam tu zasieg z neta do dupy...i maly limit
Podziwiam was laski ze w nocy na bb siedzicie.mnie jak maly obudzi to licze czas jal szybko usnie i sama lece spac dalej..
Katka gratki z okazji rocznicy
My sie wlasnje cycujemy na lozku i cala reka mi zdretwiala...
Maly nie chcial spac 3h w nocy.lezal sobie w lozeczku i sie krecil i bawil sam ze soba :/
Mysze sie pochwalic ze robi juz normalne kupki i to codziennie
Ja sutki nialam tylko poranione w szpitalu.teraz sa w super stanie i nie bola
makota89
Ewa - moje gratulacje. mam nadzieję, że z nóżką będzie ok!
Jagódka - dobre wieści - trzymam kciuki
Pola, Lilla, Tusiaczek - szacun, że w wirze kup i nocnych karmień ogarniacie forum ja, jak tylko Adaś zaśnie wskakuję do łóżka :-)
Pola, Lilla, Tusiaczek - szacun, że w wirze kup i nocnych karmień ogarniacie forum ja, jak tylko Adaś zaśnie wskakuję do łóżka :-)
Ostatnia edycja:
venus27
Venus, od wczorajszego wieczora nie robił... Mam jednak nadzieje ze do południa cos sie ruszy bo widze ze go to meczy...
Z tego co pamiętam to dziecko może nie robic kupki kilka dni. Także spokojnie. Może rzeczwiście go męczy, ale wszystko jest w normie
Ewa Tobie jeszcze nie gratulowałam!! Najlepszego dla Was kochana!
Kopacz brakuje tu Twoich postów
Tusiaczek2402
Moderatorka
Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam
Polecam
Lilla My
a ja teraz co godzinę pieluchę kupną zmieniam. mam nadzieje ze juz skonczyla sie meczyc. teraz karmie choc nie wiem ile tego pokarmu jeszcze mam bo wisi mi na cycku z przerwami od 8
przed chwila z moim Mamutkiem gadałam i położyłam Zolkę obok na łóżku, na brzuchu. Babcia lubi popatrzeć na wnuczkę chociaż przez internet. no i obie byłyśmy w szoku bo moje cudowne dziecko pierwszy raz przewrocilo sie z brzucha na plecy, a potem wrocilo na brzuch!!!!!!:-)
przed chwila z moim Mamutkiem gadałam i położyłam Zolkę obok na łóżku, na brzuchu. Babcia lubi popatrzeć na wnuczkę chociaż przez internet. no i obie byłyśmy w szoku bo moje cudowne dziecko pierwszy raz przewrocilo sie z brzucha na plecy, a potem wrocilo na brzuch!!!!!!:-)
Ewa - moje gratulacje. mam nadzieję, że z nóżką będzie ok!
Makota właśnie miałam odpisać ci to co Tusiaczek już zrobił,więc tylko zacytuje, zeby nie powtarzac.Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam
Ostatnia edycja:
reklama
kopacz
Mummy :)
Makota, Kopacz polecam ogarnianie forum z dzieckiem na piersi. Po pierwsze zajmuje czas i nie pozwala zasnąć. Po drugie przestaje się łapać głupie myśli czy leci jak długo dzieć je i takie tam.
Polecam
Tylko ze jak karmie butelka to nie mam reki a jak na piersi to tez ciezko musze sie wdrazyc bo jedna reka pisze bzdury
Czy wasze dzieci tez sa takie zwiercone?