reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Małgorzatkar,czuję się świetnie. O bólu już nie pamiętam,gdyby nie resztki brzucha i dziecko nie pamiętałabym o cc.
Najgorsze pierwsze 2 dni: cewnik, kroplówka,krwawienie, a potem już super. Teraz już nawet blizna nie boli.

Współczuję problemów z bólem sutków. Nigdy nie miałam i póki co nie mam ,oby tak dalej

Ze starszym dzieckiem też mamy problem. Rozprężenie nastąpiło już przed pójściem do szpitala,potem przez tydzień tata i babcia chyba troszkę odpuścili no i teraz mamy bunty i złosliwości mimo,iż bratem jest zachwycona.

Dziś nie chciała z dziadkami na spacer wyjść, bo nie takie ubranie,nie te buty i 100 innych powodów.Podejrzewam,że chodziło raczej o to,że jak wróci może mnie nie być.

Pisałyście o herbatkach na laktację z koprem. Stosowałam poprzednio i efektów nie było. Te granulowane słodzone okropnie. A pediatra mówiła,że koper często powoduje niestety wzdęcia u dzieci i zamiast pomagać, pogarsza sprawę

.

reklama
Malgorzatkar od ciemnego pieczywa brzuszek może boleć? Bo ja dziś zjadlam i właśnie budzi mi się mały co 1,5 godz i nie wiem czy z głodu czy może go brzuszek pobolewa, cycek go uspokaja, samą nie wiem, zobaczymy kiedy się obudzi

Eh bezsenna noc mnie czeka... Oczy jak 5 zł a powieki ani myślą się zamknąć :-( poświętowaliśmy, mąż śpi i cicho chrapie a ja sobie miejsca nie mogę znaleźć.
Wzięłam gaviscon na zgagę i oto jestem tu na forum.

Żadna nie rodzi przypadkiem???

Ianka może boleć... Bo ono niby bardziej blonnikowe i dlatego dziecko może źle tolerować... Też sie dziwilam, ale tak wyszło, ze trzeba bylo na jakiś czas odstawic pieczywo i makarony ciemne..n

Michalina nie chce być prorokiem ale ostatnio właśnie myślałam o tym ze brakuje nam na forum niespodzianki ze zmianą płci :p:p

Ktoś pytał o ubieranie u nas w dzień ostatnio same body albo rampers a w nocy śpiochy bez przykrycia bo Młody się strasznie awanturuje jak ma cos na sobie.

Karola co do porodu to stwierdziłam to samo. Nie przejmuj się początki są trudne wkrótce zorganizujesz sobie lepiej czas, a i jak minie trochę od porodu obie poczujecie się lepiej. Buziaki od Szymka:)

Katka mogę wpaść na sernik? Mniam:p Wszystkiego najlepszego:thumbup::):):)

Ewusia Gratuluję i zdrówka dla małego i szybkiego dojścia do siebie dla Mamusi;)

Cześć Pola, nocna zmiana wita na karmieniu. Prawie udało mi się doczytać i odpisać i idziemy spać. Do zobaczenia za jakieś trzy godziny:thumbup::):)

Tusiaczku, Lilla, a juz miałam was wywoływać po imieniu ;)

Sernik... Tez za mna chodzi. Podobno mozna podczas karmienia :) juz dzis rozmawiałam o tym z mama i obiecała ze zrobi jak przyjedzie :)

Lilla, olać sąsiadów, grunt zeby poznać przyczynę płaczu a to wcale nie takie łatwe...

Ostatnia edycja:
No u nas teraz to byla pielucha i głodek. Myślałam ze wytrzyma do 3 he he ale chyba za gorąco na takie. luksusy. W sobotę teściowie na urlop jadą to siędo nich przeniesiemy .

reklama
Do góry