reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
tyle z mojego spania. znowu krzyk, wypluwanie smoczka. możliwe ze w gorąca tak często je? a pisalam ze te noce to w kratkę są. jak się pochwale ze ladnie spi, to na drugi raz pol nocy placzu. Aahhh ta równowaga w naturze.

helou, wita się dwupak i zasuwam do pracy na trochę a potem do szpitala do poradni patologii - proszę kciukasy zaciskać.

Lilla my przyspieszacze porodu nie chcą działać.. po prostu zabijam czas.. bo jak nic nie robię to myślę, że nie rodzę, a to mnie irytuje ;)
Piekna waga Zolki :D

Karola fajnie że wszystko dobrze się skonczyło, nie mniej jednak zawsze współczuję jak mamuśka walczy o poród naturalny
a musi mieć ostatecznie cc po tylu przejściach.

malgorzatkar uważaj na siebie kobieto i gór może jeszcze nie zdobywaj!

Hej, ja też w dwupaku....

Czop odszedł, kręgosłup lekko poboluje, ale zero oznak porodu, żadnych skurczy.

Dziewczyny ładna dzisiaj data do rodzenia, więc która w nocy się postarała, albo która planuje?

Zastanawiam się co u Hubson, jak możesz to się odezwij, bo się martwię!

Karola gratuluje i współczuję, że tak CIę wymęczyli :-( Z drugiej strony już po wszystkim i to jest największy plus :tak:

Lui jak tam u Ciebie?

Lilla, Tusiaczek, Pola i pozostałe rozpakowane mamuśki prawie każda ma dosyć ciąży, ale jak urodzi to pewnie nie raz by chciała chociaż dobę pochodzić z brzuchem, zamiast zastanawiać się dlaczego dziecko płacze itp. itd. Boję się problemów z karmieniem, wkurzającego faceta i nieprzespanych nocek buuuu Trzymam kciuki, żeby u WAs było jak najmniej problemów!

Co tu taka cisza, wszystkie na porodówce? :O

Ostatnia edycja:
dzien dobry, dziecko moje meczylo sie z kupa i chcialo meczyc sie kolo mamusi, bo jak zasnelo kolo mnie tak spalo do teraz :)
pielucha z kupa. mam nadzieje ze nie bedzie tak kazdej nocy, moze sie kupy na dzien przeniosa.
oczy ledwo otworzylam i musialam chwile posiedziec zanim na przewijak dziecko zanioslam, zeby nie upasc.

Magdalenko, kciuki trzymam &&&

Venus - tobie powoli czas w ciazy sie konczy, rozpakuj sie niedlugo &&&

Lilla pamiętam, że nagrodą są takie chwile jak dziecko przyśnie i można zmrużyć oko :) Chciałabym się rozpakować, bo czekanie to taka wegetacja :/ 2 dni nie będzie mojego gina w szpitalu, więc czekam do weekendu :)

reklama
Dzień dobry :happy2:

venus - porodówkę my to sobie co najwyżej pozwiedzać możemy :-p

emyly - ale się porobiło, diabełek w domu do opanowania.... Może to kwestia dni i wróci dawny Igor.

katka - gratuluję rocznicy :) faktycznie długo z tą łazienką mu schodzi... ale efekt pewnie będzie powalający :)

Karola - ło matko! jaki poród... strasznie cię wymęczyli. Ja bym ducha wyzionęła i pozabijała ich wszystkich. Ale w takiej sytuacji każdy sąd by uniewinnił.

Tusiaczku - nawet nie żartuj, dostaliśmy dwa worki różowych ciuchów, unisexy mam jakieś szczątkowe i w pokoiku stoją piękne białe dziewczęce mebelki a na dodatek kupiłam ostatnio motylki nad przewijak choć autka też widziałam... Byłyby jaja... hmm dosłownie :laugh2:

Ładny dzień się zapowiada, muszę jakiś plan na dziś obmyślić. Może skoczę po folię i truskawki rozsadzę.

Do góry