reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Wzięłam kąpiel, położyłam się i liczę, teraz niby co 12 min więc jeszcze poczekam, niedobrze mi już od tych skurczy :/

Eh to oczekiwanie wkurzające bardzo. Jednak lepiej czekać i liczyć je w domu gdzie możesz robić wszystko, niż w szpitalu. Trzymam kciuki by szybko zaczęły się 5-cio.minutowki ;-) i oczywiście czekamy na wieści!!!

A mnie brzuch boli bardzo. Któraś pisała coś w stylu jakby się okres zbliżał taki ogromny bo go nie było przez 9 miesięcy hehe to właśnie tak boli.
Leżę jeszcze, Natalka najedzona i asystuje tatusiowi w przygotowaniach do wyjścia do pracy :-)

Królestwo za kawę!!!!

Czesc!
Seorise ruszylo sie?

Malgorzatkar podziwiam za opcje spania z dzieckiem - ja sie strasznie boje ze podczas karmienia ja przydusze swoimi wielkimi cycami - teraz mam rozmiar H - wiec potwornie sie mecze by nie zasnac podczas :-(

Seorise powodzenia

Jagodko masz już jakieś wiadomości?

Kasiuchna spanie z dzieckiem to kwestia wprawy :) z Ola na początku też sie bałam, teraz jakoś tak naturalnie przychodzi. Chociaż jak śpię z nią to tak głęboko, ze trochę się boję

Jagódko - trzyam kciuki za Adasia, dziewczyny dobrze napisały - najważniejsze, że lekarze szybko zareagowali. Wypoczywaj ile się da :tak:

Seorise - &&&&&&&&&&&&&& zapewnione, wszytsko będzie dobrze :tak:
Darunia - ale ci się laktacja rozhuśtała skoro 2 dzieci łacznie w tydzień 600g przybrała :szok::-D

Małgorzatkar -ja też z N. spałam, jakoś nic jej nie zrobiłam - wątpię, żeby przy moim poziomie lenistwa udało mi się dłużej niż 2 tyg nie spać z małym :-p
-----------------------------------------------
Witam się 2w1 - u mnie na froncie cisza jak makiem zasiał :sorry: A nawet wczoraj zafundowałam sobie sprint na dworzec z siostrą - ledwo zdążyłyśmy :-p Poiwedziałam mojemu, że jak od tego nie urodzę to już chyba nie urodzę :-D
Za to mój dzieć rosnie jak na drożdżach - co objawia się masakrycznymi rozstępami :-:)-:)-( płakać mi się chce jak na brzuch patrzę :no2: któraś pisała o jakimś kremie jak już dziady wyjdą, ale nie pamiętam która :zawstydzona/y:
Kończę użalanie się - dziś zapowiada się gorący dzień, więc czas się za pranie zabrać :tak:

reklama
ja tez nie wyobrazam sobie nie spac z dzieckiem, dla mnie to byla meega wygoda, ja np nie wiem co to nieprzespane noce itp...... mały sie budzil, pieluszka pod reka, wywalalam cyca i spalismy dalej, na poczatku siadalam w fotelu w nocy karmilismy sie odkladalam ale dla mnie bylo niewygodne, teraz tez nie zamierzam eksmitowac dzikiego lokatora z naszego wyrka.... ale to tylko dla swojej wygody oczywiscie.....
kawo witaj w klubie rozstepowych brzuszków...... łudziłam sie ze wyjdzie mi kilka jak w pierwszej ciazy (raptem ze 3 mi wyszły w pierwszej ciazy) teraz juz mam poorany cały prawy bok brzucha:szok::szok::szok: az w szoku jestem bo wyszły w ciagu kilku dni...... mimo regularnego dbania i chuchania..... pociesza mnie ze zbledna, opale sie i juz nie beda takie widoczne......
sokoja haaaloooo, jak zdecydowałas????? idziesz dzis do tej kliniki?

Do góry