gratulacje))Dziś o 4.45 przyszła na świat Jagódka. Poród sn, 3250 i 57 cm. Trzy godziny Skórczu i po sprawie. Czy komuś jeszcze pełnia się przysłużyła??
reklama
Hubson
Fanka BB :)
Emyly, dalas czadu!!! gratulacje!
czekam na kolejne dobre wiesci od rozpakowanych.
Ja oczywiscie w calosci, spac nie moge, marnego mini skurczu nie ma
i oczywiscie niespakowana, bo sie pomiescic nie moge :/
czekam na kolejne dobre wiesci od rozpakowanych.
Ja oczywiscie w calosci, spac nie moge, marnego mini skurczu nie ma
i oczywiscie niespakowana, bo sie pomiescic nie moge :/
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
melduję się niestety dwupak.
sokoja wiesz.. a u mnie są objawy i przechodzą.. i jest to tak wkurzające, że masakra.. narobić nadziei i ją odebrać.
To jak pokazać dziecku lizaka i go zabrać.
Będzie dobrze.. i chyba Twoja opcja jest lepsza tj jak bierze z zaskoczenia, od początku do końca i TA DAM - masz
dziecko w ramionach...
ja czuję się fatalnie... krzyże mnie łupią tak, że ściany chce gryźć, kilka razy dziennie "bloki" regularnych skurczów,
które się rozłażą.. bóle w pachwinach i podbrzuszu.. i do kibelka chodzę po 6 razy dziennie.
I NIC.
Jagódka, witaj w klubie "zwodzonych", nasze chłopaki mogą sobie podać ręce
aaa... i dodam, że mąż powoli ucieka na mój widok
a ostatnio oświadczył, że jego wymarzona wersja porodu, to przychodzi do domu z pracy, a ja do niego mówię "CICHO, BO ŚPI".
emyly gratulacje!
sokoja wiesz.. a u mnie są objawy i przechodzą.. i jest to tak wkurzające, że masakra.. narobić nadziei i ją odebrać.
To jak pokazać dziecku lizaka i go zabrać.
Będzie dobrze.. i chyba Twoja opcja jest lepsza tj jak bierze z zaskoczenia, od początku do końca i TA DAM - masz
dziecko w ramionach...
ja czuję się fatalnie... krzyże mnie łupią tak, że ściany chce gryźć, kilka razy dziennie "bloki" regularnych skurczów,
które się rozłażą.. bóle w pachwinach i podbrzuszu.. i do kibelka chodzę po 6 razy dziennie.
I NIC.
Jagódka, witaj w klubie "zwodzonych", nasze chłopaki mogą sobie podać ręce
aaa... i dodam, że mąż powoli ucieka na mój widok
a ostatnio oświadczył, że jego wymarzona wersja porodu, to przychodzi do domu z pracy, a ja do niego mówię "CICHO, BO ŚPI".
emyly gratulacje!
pola.
Dziś o 4.45 przyszła na świat Jagódka. Poród sn, 3250 i 57 cm. Trzy godziny Skórczu i po sprawie. Czy komuś jeszcze pełnia się przysłużyła??
Emily, super ze tak gładko poszło gratulacje ogromne dla Ciebie i córeczki. Odpoczywajcie teraz
Hubson, do pakowania torby marsz! Mowię ci ze dzieciątko sie nie chce wykluć bo widzi ze mama nieprzygotowana
Zobaczysz ze spakujesz torbę i lada chwila sie urodzi
Katka***
Moja nocka byłaby spoko gdyby mnie mąż nie szturchał że niby chrapie wrrrr. Standardowo brzuch jak na okres boli.
Emyly cudownie!!! Może pociągniesz za sobą kolejne dwupaki
Ewa o kurcze to poważna sprawa z twoim synkiem! Ciekawe co nas jeszcze zaskoczy z uczuleniami naszych dzieci. Ale także nas samych. Mojej mamie w dorosłym życiu (że tak to nazwę) wyszło nagle że jest uczulona na penicylinę! Czyli jeszcze jest w szpitalu?
Pola fakt mam trochę czasu dlatego nie panikuję choć zdarza mi się zniecierpliwienie. Myślę że szanuję torbę po wtorkowej wizycie u gina.
Emyly cudownie!!! Może pociągniesz za sobą kolejne dwupaki
Ewa o kurcze to poważna sprawa z twoim synkiem! Ciekawe co nas jeszcze zaskoczy z uczuleniami naszych dzieci. Ale także nas samych. Mojej mamie w dorosłym życiu (że tak to nazwę) wyszło nagle że jest uczulona na penicylinę! Czyli jeszcze jest w szpitalu?
Pola fakt mam trochę czasu dlatego nie panikuję choć zdarza mi się zniecierpliwienie. Myślę że szanuję torbę po wtorkowej wizycie u gina.
Ostatnia edycja:
reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Emily no i super. Gratuluję szybkiego porodu, teraz równie szybko do domu.
Magdalenko Twój mąż to ma wyobraźnię.
Ewa zdrówka dla Krzysia
Magdalenko Twój mąż to ma wyobraźnię.
Ewa zdrówka dla Krzysia