reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Emyly, dalas czadu!!! gratulacje! :)
czekam na kolejne dobre wiesci od rozpakowanych.

Ja oczywiscie w calosci, spac nie moge, marnego mini skurczu nie ma
i oczywiscie niespakowana, bo sie pomiescic nie moge :/

melduję się niestety dwupak.

sokoja
wiesz.. a u mnie są objawy i przechodzą.. i jest to tak wkurzające, że masakra.. narobić nadziei i ją odebrać.
To jak pokazać dziecku lizaka i go zabrać.
Będzie dobrze.. i chyba Twoja opcja jest lepsza tj jak bierze z zaskoczenia, od początku do końca i TA DAM - masz
dziecko w ramionach...

ja czuję się fatalnie... krzyże mnie łupią tak, że ściany chce gryźć, kilka razy dziennie "bloki" regularnych skurczów,
które się rozłażą.. bóle w pachwinach i podbrzuszu.. i do kibelka chodzę po 6 razy dziennie.
I NIC.

Jagódka, witaj w klubie "zwodzonych", nasze chłopaki mogą sobie podać ręce ;)

aaa... i dodam, że mąż powoli ucieka na mój widok :(
a ostatnio oświadczył, że jego wymarzona wersja porodu, to przychodzi do domu z pracy, a ja do niego mówię "CICHO, BO ŚPI".

;)

emyly
gratulacje!

Dziś o 4.45 przyszła na świat Jagódka. Poród sn, 3250 i 57 cm. Trzy godziny Skórczu i po sprawie. Czy komuś jeszcze pełnia się przysłużyła??

Emily, super ze tak gładko poszło :) gratulacje ogromne dla Ciebie i córeczki. Odpoczywajcie teraz :)

Hubson, do pakowania torby marsz! Mowię ci ze dzieciątko sie nie chce wykluć bo widzi ze mama nieprzygotowana ;)
Zobaczysz ze spakujesz torbę i lada chwila sie urodzi :)

Moja nocka byłaby spoko gdyby mnie mąż nie szturchał że niby chrapie wrrrr. Standardowo brzuch jak na okres boli.

Emyly cudownie!!! Może pociągniesz za sobą kolejne dwupaki :-D

Ewa o kurcze to poważna sprawa z twoim synkiem! Ciekawe co nas jeszcze zaskoczy z uczuleniami naszych dzieci. Ale także nas samych. Mojej mamie w dorosłym życiu (że tak to nazwę) wyszło nagle że jest uczulona na penicylinę! Czyli jeszcze jest w szpitalu?

Pola fakt mam trochę czasu dlatego nie panikuję choć zdarza mi się zniecierpliwienie. Myślę że szanuję torbę po wtorkowej wizycie u gina.

Ostatnia edycja:
Katka-Tak Krzyś w szpitalu,spakowałam mu torbę i m pojedzie bo boje się isć sama ( w białym panuje wirusowe zapalenie opon mózgowych).Jak nie urok to sraczka.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja!!! Emyly jakze Ci zazdroszcze, brawo za tak ekspresowy porod!!! Ja dzis aktywnie mam plan spedzic dzien. Niech no cos tam sie ruszy do cholerci.......

Ewa dobrze, że Twój Syn to taki duży chłopak, łatwiej może jakoś zniesie szpital... Zdrówka i żeby szybko mu przeszło!

Ciekawe która następna!

reklama
Do góry