reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U nas pięknie się ochłodzilo od całodziennego deszczu. Duża ulga choć stopy dalej fiony.

Karola mam nadzieję że jednak się rozkręci.

Catsun fajnie że już wracasz do normalnej aktywności, może uda się dzięki temu nie przenosić.

A co jeżeli ja z tym paciorkowcem pojadę na ip na poród i jakimś cudem urodze szybciej niż w ciągu 4h od podania antybiotyku?

reklama
Witam nocną zmianę ;)

Michalina to dziecko może się zarazić. Pisałam niedawno o mojej koleżance której dziecko się zaraziło bo nie miała podanego anty. Ja na to brałam amotaks 2×1.

Małgorzata boli chyba bardziej pewnie dlatego że na tym samym narządzie druga operacja. I obkurczanie macicy gorzej boli.

Makota no ta pozycja ty na wznak dziecko na tobie jest świetna na nawał itp

Jeju jak mi sie spac chce :-(
Dziewczyny po jakim czasie odpadaly wam pepki? Nasz odpadl dzis a raczej wczoraj wieczorem po tygodniu od urodzenia - to szybko chyba, nie? Az sie przerazilismy na poczatku ze zrobilismy cos zle ;-)

Gosia jakie spać? My dopiero wstalismy :p
Kasiuchna nasz pępek odpadł po 8 dniach to nie jest wcześnie. Myślę że tak optymalnie.

Co do ubierania to po moich ostatnich dylematach lżej ubieram małego ostatnio w upały samo body. Zauważyłam że Mały lepiej się czuje. Lepiej śpi, mniej się meczy przy jedzeniu i śpi dłużej.

reklama
Dzień dobry!

Za mną fatalna noc... Po wczorajszym masażu szyjki bolał mnie brzuch, do tego śluz zabarwiony krwią, nie spie od 4, mam skurcze co ok 7 min, ale nie sa jakieś mega bolesne, tylko boli jak na okres. Sama już nie wiem, ale to pewnie jeszcze nie to, skoro nie boli tak bardzo.

Do góry