reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Anilewe kciuki taaaaaaaaaaaaak mocno trzymam zeby poszlo szybko i w miare bezbolesnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hobbitku, gratki dla Ciebie, bądź dzielna z cyckami, wszystko sie unormuje i Malutka będzie ssać pieknie.

Makota - nie moge sie doczekac az bede u swojej mamy i ona troche sie zajmie Zola. tej drugiej mamie nie chce sie wnusi bawic (chyba ze grzecznie spi, a trzeba zrobic cos innego to wtedy proponuje ze ona przypilnuje dziecka, a ja mam .. z psami wyjsc w wielki deszcz, lub zmywarke wypakowac etc) poza tym jak juz bierze Zole na rece to mnie kurczyca bierze.

TESKNIE DO MAMY :( :(

reklama
Anilewe - kciuki zaciśnięte

:( jak zwykle nie moge znaleźć chwili w ciagu dnia na popisanie, nie wiem jak to sie dzieje, czy ten mój dzieć taki absorbujący czy ja niezorganizowana. Id wczoraj byłam u mamy wrócilismy o 19 dzisiaj. Wodny plac zabaw zaliczony, Igi sie wyszalał, tylko siedzenie na slońcu odbiło się na moim samopoczuciu, powoli dochodzę do siebie..
Jutro termin moja, oznak porodu zupełny brak, no nic, trzeba byc cierpliwym. Jak nic sie nie wydarzy na poniedziałek mam skierowanie do szpitala.

Elifit - długo zeszło ale bardzo się cieszę że córeczka juz z Tobą

Hej babki. O 15.22 przyszedł przez cc Krystian, 3320 długi na 50 cm. Boli mnie niesamowicie obkurczanie macicy i krzyże, podali mi morfine, i już godz temu mnie postawili na nogi, wyciągnęli cewnik, wróciłam do pokoju i zemdlalam, dobrze że mnie mój złapał, w tyłku mam ich szybkie wstawanie. Po za tym mały śpi niemal cały czas, ładnie chcą łapie czego się bałam.
Gratuluję wypakowanym

Czytam Was z wypiekami na twarzy :-D

Anilewe, Jagódka no to czekamy na wieści:)

Niedługo zostanie tylko garstka nierozpakowanych. Kto mnie nie opuści? ;-)

Jest już moja Zuzia. 3950g i 60cm. 9 pkt. Kawał baby :) ależ jestem szczęśliwa podwójna mama :) :D :D

Wow wielka ;) i dluga krolewna gratulacje

Hobbit gratulacje rowniez ;)

Dziewczyny jestesmy w domu :) malemu zoltaczka spadla z 13 do 8 przez dobe ;) wiec wynik chyba dobry.przy wyjsciu dostalismy szczepionke i maly dzis marudny :(

Jestem zalamana moim cyckami.cos tam leci ale maly sie tym nie najadal.normalnie sie zajamie.nie wiem jak sprawic by miec wiecej pokarmu.doluje mnie to ;( nke chce go karmic mm...

Nadal od niedzkeli brak kupki ;( tez mnie to martwi.puszcza tylko baki :(

Ktos pisal o czkaniu.moj w ciazy mial codziennie.po urodzeniu nic sie nie zmienilo.

Ciagle boli mnie rana...

Dalam malemu smoka bo marudzil..czuje sie wyrodna mama.nie dosyc ze smok to kur.. musze dawac mu mm!!!!MASAKRA!!!

Lilla kiedy sie spotkasz z mama?to zrozumiale...szkods ze tak daleko od ciebie a glupia tesciowa pod reka...

Hubson na ciebie przyjdzie tez pora.no i mam nadzieje ze sie nie zarazilas od syna a ze on szybko wyzdrowieje ;)

Jagodka a to psikus ;) moze sie zsiusialas

Kopacz nie dokarmiaj tylko cały dzień przy cycu wodę pij jedz i zobaczysz że moment będzie pokarm. Są upały i jak nie wypijesz wystarczająco wody to wypocisz a nie naprodujujesz. Nawet co godzinkę przystawiaj.

Ianka gratulacje :)

Dziewczyny jesu jaki skwar szok :O

Ostatnia edycja:
No maly kocha na cycu siedziec.ale boje sie ze tak czeste przystawianie skonczy sie tym ze bedzie na nim wisial.non stop pozniej..JA CHCE MIEC POKARM!!!

reklama
Do góry