s.michalina
Fanka BB :)
Są skurcze jakieś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elifit suuper - gratulacje
bellina zmiana stąd, że nie chciałam ani baaardzo popularnego imienia (imiona??? kurde nie wiem jak odmienić ), ani zbyt oryginalnego. A że Natalia mieści się w tych kategoriach, więc nią została. Chociaż pewnie gdyby urodziła się drobną blondynką miałabym dylemat
A macie jakieś perspektywy na wyjście?
Brzuchatki - czy te wasze dzieci na terminie dalej was tak kopią? Dzisiaj myślałam, że mi młoda żebro złapie tak się wiła w nocy. Pół godziny ją kontrowałam a żebro tylko chodziło/odginało się. Oczywiście powodowała tym skurcze macicy ale nic z tego bidulce nie wyszło..
Mam takie szybkie pytanie, bo chyba mi wody odeszły W sklepie zalało mi spodnie, ja wiem, objętość tego jak 3/4 - 1 szklanki. Bez zapachu i koloru - skąd mam mieć pewność, że to wody?
polozna mowi,ze to moze byc czop a nie wody