reklama
sokoja
Fanka BB :)
Tusiaczek to ja z chęcią przygarnę Twój termin ;-).
Hubson uważaj, żebyś jeszcze na koniec Ty nie załapała jakiegoś wirusa!
Venus, żebyś Ty widziała co się u mnie dzieje , nawet Synka wysłałam do mojej Mamy, bo bez powodu na Niego buczałam i nie chce żeby biednemu się obrywało.... Także doskonale Cię rozumiem.
Jagódka chyba miała na dzisiaj umówione ktg, bo cos słabo ruchy czuła, o ile dobrze pamiętam.
Hubson uważaj, żebyś jeszcze na koniec Ty nie załapała jakiegoś wirusa!
Venus, żebyś Ty widziała co się u mnie dzieje , nawet Synka wysłałam do mojej Mamy, bo bez powodu na Niego buczałam i nie chce żeby biednemu się obrywało.... Także doskonale Cię rozumiem.
Jagódka chyba miała na dzisiaj umówione ktg, bo cos słabo ruchy czuła, o ile dobrze pamiętam.
venus27
Sokoja u mnie taki skwar, że ledwo żyję Mikołaj tak wymyśla i kombinuje, że już nie mam cierpliwości i się zastanawiam co będzie jak urodzę i będę zajęta np karmieniem, a on będzie robił wszystko czego mu nie wolno :-( Normlanie czasem się powstrzymuje, żeby go nie klepnać w dupkę Metoda żadna, ale brak mi czasem pomysłów. Fajnie, że możesz liczyć na mamę. Ja niestety z różnych względów mogę liczyć tylko na siebie, bo z meżem to różnie...
Katka***
Katka dlaczego chcesz dziurawić dziecko? Nie za mała na to?
No właśnie wydaje mi się, że nie jest za mała. 2,5 roczku w sam raz. Noworodkowi bym nie przekuła.
Jadę na ktg..
Powodzenia ;-)
3 tygodnie i 2 dni do terminu porodu mam A torba leży w kącie i się na mnie spod byka patrzy. Ciekawe o co jej chodzi?? Pusta jest oczywiście
Ostatnia edycja:
Hubson
Jakby bylo malo, jeszcze pralka mi sie popsula
Mnie cos dziwnie brzuch zaczyna bolec, obym sie nie zarazila od Hubka, wczoraj sie przytulalismy i buziaki dawalismy.
Nie moze byc spokojnie w koncowce, no nie moze
Jagodka wybierala sie na ktg, bo synek sie malo ruszal.
Katka, pakuj sie kobito, bo nie znasz dnia ani godziny.
Mnie cos dziwnie brzuch zaczyna bolec, obym sie nie zarazila od Hubka, wczoraj sie przytulalismy i buziaki dawalismy.
Katka***
Jakby bylo malo, jeszcze pralka mi sie popsula
Oj coś czuję, że mnie tak szybko nie weźmie (powiedziała i w nocy pojedzie na porodówkę )
Tak serio to ja układałam sobie wszystkie potrzebne do szpitala rzeczy w komodzie, żeby nie szukać po całym domu no i żeby mąż wiedział gdzie są jak będę chciała by mi dowiózł.
haust
Cześć :-) Witam się już z domku (nareszcie!!!) i ciekawa jestem czy zdołam Was nadrobić (pewnie nie, ale przejrzę chociaż pobieżnie)? :-)
Eeee Małgorzatkar my jednak córeczce daliśmy na imię Natalia Poprawisz w tabelce? i urodziła się przez cc
DZIĘKUJĘ ZA GRATULACJE :-) Buziaki dla Was :*
Obawiałam się czy wrócimy wczoraj do domu, bo Natusia dostała żółtaczkę i od soboty była naświetlana. Na szczęście zaczęła spadać i nas wypisali. Malutka nie wiedziała w domu o co chodzi - brat jej nie odstępował i jednocześnie oglądał bajki i bawił się z babcią. Babcia bez przerwy chciała ją miziać, więc mała darła się niemożliwie. Dopiero jak ją zabrałam do sypialni to się uspokoiła, ale niezły z niej krzykacz Nie za bardzo idzie nam karmienie, bo nie chce piersi, ale odciągam laktatorem i będę takie odciągnięte podawać jak długo się da
Ech muszę poczytać co na bb się działo (póki mam spokój w domu )
Eeee Małgorzatkar my jednak córeczce daliśmy na imię Natalia Poprawisz w tabelce? i urodziła się przez cc
DZIĘKUJĘ ZA GRATULACJE :-) Buziaki dla Was :*
Obawiałam się czy wrócimy wczoraj do domu, bo Natusia dostała żółtaczkę i od soboty była naświetlana. Na szczęście zaczęła spadać i nas wypisali. Malutka nie wiedziała w domu o co chodzi - brat jej nie odstępował i jednocześnie oglądał bajki i bawił się z babcią. Babcia bez przerwy chciała ją miziać, więc mała darła się niemożliwie. Dopiero jak ją zabrałam do sypialni to się uspokoiła, ale niezły z niej krzykacz Nie za bardzo idzie nam karmienie, bo nie chce piersi, ale odciągam laktatorem i będę takie odciągnięte podawać jak długo się da
Ech muszę poczytać co na bb się działo (póki mam spokój w domu )
Katka***
Haust Natalia to piękne imię!!! Jak dobrze, że już w domu. Rozumiem, że wszystko u Was już dobrze? U Ciebie też?
reklama
sokoja
Venus mogłam Go oddać Mamie, bo tak było dzisiaj w planach, że ja w szpitalu, a Mały u Niej. Tak normalnie to tez nie mam tak łatwo z zostawieniem Go.
Haust super, że już w domku!!!
Katka, pakuj się, bo coś mi się zdaje, że Ty jeszcze nas wszystkie wyprzedzisz ;-)
Haust super, że już w domku!!!
Katka, pakuj się, bo coś mi się zdaje, że Ty jeszcze nas wszystkie wyprzedzisz ;-)