reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry
niestetycpo spokojnej reszczie nocy Hubi od rana wymiotuje znowu. Muszecgo do pediatry sabrac, niech cos mu przepisze, zeby sie mlody nie odwodnil. Do tego jeszcze te upaly...

Magdalnka, w moim szpitalu noe ma sympatycznych lekarzy ;) pewnie sostawiliby mnie i czekali az cos sie zacznie dziac. Poki co, wole jednak w domu...

Kum, nasi lekarze po jednej szkole, lacze sie z Toba w bolu.

Elifit, Mika, powodzenia. I tradycyjnie musze dopisac, ze zazdroszcze.

reklama
Tak mowicie o tych upalach...moja mama i J tez ze goraca i bla bla.a u mnie na sali zimno.ogolnie nie czuc upalow na oddziale chyba ze slonce grzeje przez okno...wczoraj jak oddalam malego pod ta lampe zrobilam cos dla siebie i wyszlam na dwor..no i poczulam ;) ale jak wrocilam to tak mi dziwnie na plucach bylo ze szok.chyna za duzo swiezego powietrza :)

Znaczy GiB mam ciagnac? ;)

Maly mial o 7 krew czekam na jego obchod i co lekarz powie...martwie sie :(

Dziwna taka noc bez niego.fakt cisza i sie wyspalam o ile moge tak powoedziec o spaniu w szpitalu...ale smutno...

Czy jak cesarzowe pozbylyscie sie szwow to czulyacie roznice w ranie?mnie bardziej boli :/ i mam wrazenie ze sie rozejdzie :(

Katka to jajko to sie dziec nazywa :p A w Twoim przypadku Oliwia ;)

Haha :-*

Kum czemu mi tej burzy nie podesłałaś?! Ale z ciebie koleżanka :p a czytałam wczoraj że od olesnicy idzie ostra, no cóż postanowiła gdzieś skręcić.
Dobrze jakby się prognozy na jutro sprawdziły bo chciałam z Nati jechać uszka przekuć jak mi nie padnie po zajęciach.

Ostatnia edycja:
Katka przynajmniej masz jakąś wizytę, bo ja od tygodnia zostawiona sama sobie i niech się dzieje co chce...
Magdalenka masz moje błogosławieństwo, ale z łaski swojej nie wpychaj się w kolejkę:-D
Elifit, Mika &&&&&&&&&&&
Hubson współczuję nocnych akcji, wymiotujące dzieci to masakra
Kopacz ściągaj dalej i kciuki za dobre wyniki bili

Nockę miałam średnią, nie dość że prawie nago przy otwartym oknie, to jeszcze co chwila pić mi się chciało, pół butelki wody wydudniłam nocą. O 6:30 wstał mój mąż - oczywiście zaspał do pracy, więc z hukiem się zrywał i od tej pory już nie śpię, bo o 7 przyszedł po Klaudię, a od 7:05 jacyś robole na dworze zaczęli się tak pierońsko tłuc, że nawet myśleć się nie da, o spaniu nie wspomnę:baffled: Spojenie okropnie mnie boli po wczorajszym chodzeniu, aż tak to chyba nie bolało jeszcze:-(

Kopacz szybko ci zdjęli szwy, u nas po pełnym tygodniu dopiero, ja dziś jadę i sie doczekać nie mogę bo mi sie odparza na końcach , a jak zdejma to skóra sie rozluzni i będzie lepiej . Psikaj octeniseptem, wietrz będzie ok

Hubson może przegrzał się? Moja raz miała takie atrakcje jak czapki zapomniała zabrać na upał :crazy:
i wiem, że łatwo mówić ale więcej jak półtora tygodnia w ciąży nie pochodzisz. Więc też można powiedzieć, że ostateczną datę znasz. Ja mam jutro zapoznanie z mieszkańcem brzucha, ale wraz z upływem godzin moje podekscytowanie maleje, a w jego miejsce zakrada się strach.

Kopacz ciągnij, ciągnij ;-)i kciuki za wyniki badań.

Katka dlaczego chcesz dziurawić dziecko? Nie za mała na to?

Dzieki dziewczynki.ciekwe jakie beda wyniki.strasznie sie boje tego obchodu :( czekam jak na szpilkach ;( jeszxze jestem.glodna jak nie wiem co a na sniadanie jajko i 3kromko chleba i zupa mleczna.mleko mnie czysci a jajek nie jem..niendobrze mi po nich...

reklama
Do góry