reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Haust poprawie, tylko dopiero jak na kompa siade, bo tak to bb przez komórkę obrabiam...

Nie mam szwów, ale ulga! Tylko w jednym miejscu trochę sie paskudzi rana...os gorąca pewnie....

Zuzia oficjalnie od dziś jest Zuzanna :) jeszcze do przychodni muszę ja zgłosić, ale jakoś nie po drodze mi...ciągle samochodu nie mam, M ma zrobić im awanturę, bo naciagneli na dodatkowe ubezpieczenie a i tak nie ma ....

Kciuki za cesarzowe! Mika, ja też płakałam za Ola... Tylko przed wyjazdem do szpitala nie zdążyłam, potem na oddziale nadrobilam....tak więc rozumiem cię....ale będzie dobrze!

reklama
Dzień dobry :)

Miałam pisać, że moja młoda od wczoraj mało ruchliwa, to właśnie mi daje popalić kopniakami pod żebra. Ałaaaaaa.... Pewnie z odpoczywała po trzech dniach aktywności i też jej gorąco. I jak już to któraś pisała... mam takie bóle jak na okres od rana, że za chwilę chyba uwierzę, że go dostanę. No masakra.

Kum gdzie ten deszcz i 20 stopni? :frown: U mnie w nocy akurat jak u Katki, postraszyło burzą i przeszło. Ale słyszę, że mi roletami targa to chyba wiaterek dzisiaj jest.

Eeeee... wsyłało mi się w trakcie pisania. Dobrze, że nie skasowało :-p

Hubson zdrówka dla synka. Mam nadzieję, że się nie zarazisz.

Ogromne kciuki za szpitalne dzisiejsze &&&& Troszku Was jest.

Haust Natalka bardzo ładne imię ;-) A nie tak popularne, to może i na lepsze wyjdzie :-p A skąd taka zmiana jeśli można zapytać?

Co do kolczykowania, to ja chyba zostawię wybór swojemu dziecku. Jak mi przyjdzie w podstawówce, że chce, to jak najbardziej, a jak nie to sama sobie zrobi jak będzie starsza. Ciekawe tylko czy nie skończy jak mamusia z kolczykami w różnych dziwnych miejscach :-p

Katka no właśnie pakuj się. Ja przezornie już ponad tydzień temu spakowana. Ino, że torba na weekend na Śląsk jechała. Jak by się przypadkiem młodej chciało wyjść po mamusinej podróży w jej rodzinnych stronach :-D I co by mnie torba nie wkurzała, to schowana do szafy. Jeszcze muszę dopakować rzeczy dla małej. Tylko jakoś nadal czekają na prasowanie.

Kopacz daj znać jak tam wyniki małego.

W ogóle przed chwilą byli Panowie z łóżkiem z "Ajkilja" Już to widzę, jak mój dzisiaj wieczorem będzie z kumplem to łóżko składał :-D Ale kurcze w końcu będziemy mieli łóżko. Hurrrraaaa!!! Co prawda w pokoiku, kaj młoda ma łóżeczko, ale stwierdziliśmy, że jak coś, to młoda po prostu będzie spać później na wielkim łóżku, a rodzicie z powrotem na kanapę w "salonie". Niestety wynajmowane mieszkanie, więc jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Z resztą mój nawet swtierdził, że w weekendy, to on będzie ze mną spał w tym łóżku. Bo w weekendy w nocy, to on będzie wstawał do małej. Dobre i to, ale i tak zobaczymy jak w praniu wyjdzie.

No i po seri kopniaków pod żebra brzuch mi się stawia i w dodatku oddychać nie mogę. Ehhhh.... Daleko jeszcze? :laugh2:

Ostatnia edycja:
Haust super że już jesteście w domku.

Bellina wyślij mi trochę tego Wietrzyku bo normalnie siedzę i pot się leje po du.e.

Właśnie była u nas położna. Odparzeń brak, potówek brak wszystko w normie. Położna stwierdziła, że gdyby wszystkie dzieci takie były to straciła by pracę. :):):)
Dumna jestem z mojego małego bohatera:D:D:D

Tusiaczku obstawiam, że to ciepły wiaterek. Więc mogę Ci wysłać ten z wiatraczka.
Gratuluję bezproblemowego dzieciaczka. Bynajmniej od strony położnej ;-)

Elifit GRATULACJE !!! Duża dziewczyna. Super, że już po. Teraz życzę szybkiego powrotu do formy i szybkiego wyjścia z małą do domku.

Elifit suuper - gratulacje :)

bellina zmiana stąd, że nie chciałam ani baaardzo popularnego imienia (imiona??? kurde nie wiem jak odmienić :zawstydzona/y: ), ani zbyt oryginalnego. A że Natalia mieści się w tych kategoriach, więc nią została. Chociaż pewnie gdyby urodziła się drobną blondynką miałabym dylemat :-D

Witam dziewczyny! Nie miałam dostępu do Internetu przez kilka dni i nie wiem kiedy nadrobię.:) W tym jednak momencie wszystkim mamusiom gratuluje pociech:)
Pozdrawiam

reklama
Michalina ja dalej w szpitalu. Roznica miedzy dojazdami a pobytem jest taka, ze z domu bym przyjezdzala na 9 i do wieczora byla. Chodzila na dol do baru jesc podczas snu malego. Na noc wracala do domu a w ciagu dnia robila zapasy pokarmu aby mieli czym karmic w nocy. Starszak u dziadkow dobrze sie bawi i wakacjuje.

A macie jakieś perspektywy na wyjście?

Przepraszam ze tylko o sobie. Mam goraczke 39 stopni i umieram :(
Na zewnatrz (i w domu tez) żar a ja siedzę pod kocem :(
Na dodatek maz pojechał załatwić jakaś sprawę w pracy i jestem sama z synkiem. Czuje ze nie mam na nic sił.

POLA - jak się czujesz?

Hubson - i co byliście u lekarza? Co z młodym????

Jagódko - aż tak mało się rusza Adam, że KTG czy coś się dzieje innego?

Bellina - daleko... oj daleko...

Elifit - PIĘKNIE :)

Brzuchatki - czy te wasze dzieci na terminie dalej was tak kopią? Dzisiaj myślałam, że mi młoda żebro złapie tak się wiła w nocy. Pół godziny ją kontrowałam a żebro tylko chodziło/odginało się. Oczywiście powodowała tym skurcze macicy ale nic z tego bidulce nie wyszło.

Gorąco mi... okropnie gorąco. Nie ma czym oddychać. Spuchły mi stopy. A piosenką dnia zostało "Pójdę boso" bo mi ostatnie baleriny rozsadziło na szwach.... no przecież kupować nie będę teraz...
Dzisiaj żeby ominąć system o świcie pojechałam z mamą na zakupy do tesco takie mega duże na zapas. Później po mięsa większą ilość i warzywa. Udało się zdążyć przed zaduchem. Ale teraz nie mam siły wstać. Ta pogoda jest dobijająca...

Do góry