reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Gosia wow cóż za smakołyki. Heh gdyby nie one też bym nieraz z głodu padła;)

Kasiuchna z tym karmieniem to różnie bywa. U nas niby jakąś norma jest co trzy godziny, ale czasem karmimy się co chwilę.

Kciuki za Elifit i ktoś jeszcze miał dziś iść do szpitala ale nie pamiętam:(:what:

Miłego dnia

Wszystkiego najlepszego dla Szymka.
Lilla wow!
Hubson zdrowka dla syna.
Ja siedze i odciagam. A zem glodna, to krakersy w ruch i herbatka laktacyjna. Kto chce?
Ja ostatnio przypomnialam sobie o biszkoptach. Mniam, polecam.
Jestem i ja :-)
Dzis nasza pierwsza noc w domu. Laktacja ruszyla ale karmimy sie od 12 do teraz z malymi przerwami :-(
Lila kiedy ci sie unirmowaly pory karmienia?
Tusiaczek najlepszego dla Szymka!
Hubson zdrowka dla syna!
W sumie jeszcze się nie unormowala. Jak kilka nocy z rzedu byly stalw godziny to potem zrobiło się coraz częściej, a dzisiaj powrót do godzin sprzed tygodnia. 23-3-6 chociaż bylo wcześniej o 7 ale moze dzisiaj więcej sikala i to przez pieluszke sie obudzila .

Elifit &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jeszcze trzy godziny & & & & &

Rety pisałam że burza idzie... ??? Dupa dupa. Chyba mi się to przysniło! Powietrza brak!

U mnie porodówka na 4 piętrze jeśli dobrze pamiętam. Oj zdychać będę. Tyle dobrego że rolety są w oknach.

Wizytę mam równo za tydzień. Jajko zniosę :-D

Hej dziewczynki ;)
Pisalam kilka razy posta i za kazdym razsn mnie wywalalo i mam dosc.
My nadal w szpitalu.maly od wczoraj pod lampami.a dk mnie przed chwjla wparowala polozna na cisnienie i mowi "prosze tu posprzatac" ej a ja nke widze balaganu...ale ona wredna jest.jestem tu od srody i juz ogarniam troche...

Ej a dzks czuje ze cycki bola.wczoraj jak maly poszedl pod lampy dostalam zakaz karmienia piersia i odciahalam troche laktatorem...ale nie vxuje zeby cos sie dzialo :/

hej Laski
ja katka kilkanaście kilometrów od ciebie ale burza koło 1 była i dzieki temu zasnełam.. bo wcześniej było mi za duszno!!!
teraz troche lepiej ale dzis ejszcze upał ale ma padac a jutro już tylko 20st!!!!!!!!!! tez będzie padać, ale przynajmniej chata sie ochłodzi

ja na dzis mam termin porodu a tu ni widu ni słychu. idę zaraz do lekarza.
Hudson u mnie też lekarka nie widzi potrzeby ktg... dzis wizyta ale to już mi wcześniej mówiła że da mi skierowanie do szpitala na wywołanie i tyle. ale dopiero po 41tc. czyli jeszcze tydzień.
dołączam się więc do tych zniecierpliwionych, teraz lipiec, więc pewna grupa przenaszających pewnie będzie.
wieczorem dostałam kilka skurczów ale przeszło... eh

reklama
Magdalenka cukry nie zmieniły sie u mnie przed porodem, może troszeczkę tylko. Na kolację jadlam zakazane naleśniki z twarogiem i mialam 134 a poprzednim razem 140, więc podobnie, tak więc tym sie nie sugeruj! Ale ja też patrzylam czy sie normuja :)

Elifit kciuki !

Do góry