reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Gosia wow cóż za smakołyki. Heh gdyby nie one też bym nieraz z głodu padła
Kasiuchna z tym karmieniem to różnie bywa. U nas niby jakąś norma jest co trzy godziny, ale czasem karmimy się co chwilę.
Kciuki za Elifit i ktoś jeszcze miał dziś iść do szpitala ale nie pamiętam:what:
Miłego dnia
Kasiuchna z tym karmieniem to różnie bywa. U nas niby jakąś norma jest co trzy godziny, ale czasem karmimy się co chwilę.
Kciuki za Elifit i ktoś jeszcze miał dziś iść do szpitala ale nie pamiętam:what:
Miłego dnia
Lilla My
Fanka BB :)
Ja ostatnio przypomnialam sobie o biszkoptach. Mniam, polecam.Wszystkiego najlepszego dla Szymka.
Lilla wow!
Hubson zdrowka dla syna.
Ja siedze i odciagam. A zem glodna, to krakersy w ruch i herbatka laktacyjna. Kto chce?
W sumie jeszcze się nie unormowala. Jak kilka nocy z rzedu byly stalw godziny to potem zrobiło się coraz częściej, a dzisiaj powrót do godzin sprzed tygodnia. 23-3-6 chociaż bylo wcześniej o 7 ale moze dzisiaj więcej sikala i to przez pieluszke sie obudzila .Jestem i ja :-)
Dzis nasza pierwsza noc w domu. Laktacja ruszyla ale karmimy sie od 12 do teraz z malymi przerwami :-(
Lila kiedy ci sie unirmowaly pory karmienia?
Tusiaczek najlepszego dla Szymka!
Hubson zdrowka dla syna!
Elifit &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jeszcze trzy godziny & & & & &
Katka***
Rety pisałam że burza idzie... ??? Dupa dupa. Chyba mi się to przysniło! Powietrza brak!
U mnie porodówka na 4 piętrze jeśli dobrze pamiętam. Oj zdychać będę. Tyle dobrego że rolety są w oknach.
Wizytę mam równo za tydzień. Jajko zniosę
U mnie porodówka na 4 piętrze jeśli dobrze pamiętam. Oj zdychać będę. Tyle dobrego że rolety są w oknach.
Wizytę mam równo za tydzień. Jajko zniosę
Gosia i Bartek
Katka to jajko to sie dziec nazywa A w Twoim przypadku Oliwia
kopacz
Mummy :)
Hej dziewczynki
Pisalam kilka razy posta i za kazdym razsn mnie wywalalo i mam dosc.
My nadal w szpitalu.maly od wczoraj pod lampami.a dk mnie przed chwjla wparowala polozna na cisnienie i mowi "prosze tu posprzatac" ej a ja nke widze balaganu...ale ona wredna jest.jestem tu od srody i juz ogarniam troche...
Ej a dzks czuje ze cycki bola.wczoraj jak maly poszedl pod lampy dostalam zakaz karmienia piersia i odciahalam troche laktatorem...ale nie vxuje zeby cos sie dzialo :/
Pisalam kilka razy posta i za kazdym razsn mnie wywalalo i mam dosc.
My nadal w szpitalu.maly od wczoraj pod lampami.a dk mnie przed chwjla wparowala polozna na cisnienie i mowi "prosze tu posprzatac" ej a ja nke widze balaganu...ale ona wredna jest.jestem tu od srody i juz ogarniam troche...
Ej a dzks czuje ze cycki bola.wczoraj jak maly poszedl pod lampy dostalam zakaz karmienia piersia i odciahalam troche laktatorem...ale nie vxuje zeby cos sie dzialo :/
Gosia i Bartek
Kopacz ciachaj dalej......wiesz to tal jak z nauka.... powiedzial nauczyciel do nauczyciela
Kum
hej Laski
ja katka kilkanaście kilometrów od ciebie ale burza koło 1 była i dzieki temu zasnełam.. bo wcześniej było mi za duszno!!!
teraz troche lepiej ale dzis ejszcze upał ale ma padac a jutro już tylko 20st!!!!!!!!!! tez będzie padać, ale przynajmniej chata sie ochłodzi
ja na dzis mam termin porodu a tu ni widu ni słychu. idę zaraz do lekarza.
Hudson u mnie też lekarka nie widzi potrzeby ktg... dzis wizyta ale to już mi wcześniej mówiła że da mi skierowanie do szpitala na wywołanie i tyle. ale dopiero po 41tc. czyli jeszcze tydzień.
dołączam się więc do tych zniecierpliwionych, teraz lipiec, więc pewna grupa przenaszających pewnie będzie.
wieczorem dostałam kilka skurczów ale przeszło... eh
ja katka kilkanaście kilometrów od ciebie ale burza koło 1 była i dzieki temu zasnełam.. bo wcześniej było mi za duszno!!!
teraz troche lepiej ale dzis ejszcze upał ale ma padac a jutro już tylko 20st!!!!!!!!!! tez będzie padać, ale przynajmniej chata sie ochłodzi
ja na dzis mam termin porodu a tu ni widu ni słychu. idę zaraz do lekarza.
Hudson u mnie też lekarka nie widzi potrzeby ktg... dzis wizyta ale to już mi wcześniej mówiła że da mi skierowanie do szpitala na wywołanie i tyle. ale dopiero po 41tc. czyli jeszcze tydzień.
dołączam się więc do tych zniecierpliwionych, teraz lipiec, więc pewna grupa przenaszających pewnie będzie.
wieczorem dostałam kilka skurczów ale przeszło... eh
reklama
malgorzatkar
Magdalenka cukry nie zmieniły sie u mnie przed porodem, może troszeczkę tylko. Na kolację jadlam zakazane naleśniki z twarogiem i mialam 134 a poprzednim razem 140, więc podobnie, tak więc tym sie nie sugeruj! Ale ja też patrzylam czy sie normuja
Elifit kciuki !
Elifit kciuki !