reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hubson, a nie masz jakiejś prywatnej przychodni, żeby sobie zapłacić i je zrobić? Ja dla świętego spokoju (Młody prawie się nie rusza) jadę jutro do luxmedu na ktg - koszt takiej przyjemności to 30zl.
pewnie przez pogode maly taki malo ruchliwy
moj tez spokojniejszy, ale systematycznie daje znac o sobie. Wiec nie martwie sie za bardzo.
w srode mam wizyte, moze gi wpadnie na pomysl,zeby mnie wyslac na ktgm. A jak nie, to sama sie gdzies wybiore.

reklama
Ale mam dziś zwariowany dzień że hoho ;-) oszczędze wam jednak opisywania ;-) w końcu leżę! Stopy mi odpadają.
U mnie burza nadchodzi i to potężna. Nie mam nic przeciwko jeśli przyniesie choć trochę powietrza bo na razie nie wiem czym oddycham :-D

GiB ale kto tak dzieci zawija? Położne czy mamusie? Idzie się nieźle zagotować!

Małgorzata oj ale ci zazdroszcze wagi..... Ja to się wolę nie wypowiadać bo dół w moim przypadku murowany... Co do szwów to szkoda że nie dają takich które same się wchłaniają.

Hubson wcale nie marudzisz. Jesteś zniecierpliwiona i.się martwisz. Pomysł z ktg na własną rękę trafiony. Ja bym na twoim miejscu zrobiła. A na wizycie to się sama upomnij o to. Dzidzia małoruchliwa bo pewnie ma już mało miejsca. Ale warto sprawdzić.

Nocna zmiana ;)
malutkiego dziecka jeszzcze nie mam, ale moj 10 latek dal mi przed paroma chwilami mocnych wrazen i urzadzil noc wymiotow. Jestem wlasnie po 2 zmianie poscieli :(

witam sie i ja. dziecko obudzilo sie pierwszy raz od 23 :-D:happy::-):tak::-):happy2::-D a ze malzonek komputera nie wylaczyl to moge pisac.
poprzednie noce tylko czytalam.

Hubson - mam nadzieje, ze u synka szybko przejdzie i ze to cos niegroznego

Nocna zmiana aktywna widzę. To jest masakra jakaś ta noc wcale nie jest lepsza niż dzień. Gorąco w cholerę.

Heh od 13 minut Szymek ma dwa tygodnie.

Sto lat Synku

Jestem i ja :-)
Dzis nasza pierwsza noc w domu. Laktacja ruszyla ale karmimy sie od 12 do teraz z malymi przerwami :-(
Lila kiedy ci sie unirmowaly pory karmienia?
Tusiaczek najlepszego dla Szymka!
Hubson zdrowka dla syna!

witajcie!

Hubson współczuję przeżyć,mam nadzieję że na 2 razach się skończyło...
tak sobie myślę też, czy gdybyś pańkę zasiała, że nie czujesz ruchów i pojechała na IP, zrobiliby Ci KTG, a może byś trafiła na sympatycznego doktora, który by Cię zostawił na wywołanie....?

cieszę się z sukcesów laktacyjnych :)

u mnie noc średnia, ale nie fatalna, duszno było, więc świeciłam golizną...
DZISIAJ OFICJALNIE MAM DONOSZONĄ CIĄŻĘ I JAGÓDKA MOŻE POZWOLIĆ MI RODZIĆ :tak::laugh2:

a poważnie, skurczybyków dużo mniej niż bywało, młody dosyć ruchliwy, cukier bez zmian (podobno przy cukrzycy jest przed porodem spadek cukrów - małgorzatkar - potwierdzasz niskie wyniki ??? ) więc nic nie wskazuje, żeby coś się działo, ale chętnie mile bym się zaskoczyła ;-)
jutro wizyta u gin o 14, dowiem się co i jak z szyjką..
w zależności od pogody, myślę, czy nie wybrać się do bratowej na spacer z chrześniakiem, ale zobaczymy.. w galerii była klima, na zewnątrz nie ma litości : /

teraz idę zrobić sobie jajecznicę, bo jakoś za mną łazi... :)

miłego dnia, owocującego w porody !!!!

reklama
Do góry