reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witajcie lipcowo:)
Jeszcze któraś urodziła:-)?

Witam nowe dziewczyny-fajnie, że jest nas więcej. Ja podczytuje codziennie, ale z odpisywaniem na bieżąco to jest problem...

Jak się dzisiaj czujecie? Ja mam dzisiaj wizytę połoznej, więc muszę trochę ogarnąć mieszkanie i zastanowić się, czy jeszcze o coś nie zapytać.

Mam pytanie do mamuś-jak aktywność dziecka w brzuchu przełożyła się Wam na zachowanie dziecka po urodzeniu? Mam mega spokojne dziecko w brzuchu i wolałabym żeby tak zostąło po urodzeniu ;)

reklama
Venus, mój synek był w brzuchu najbardziej aktywny ok północy. I teraz faktycznie od północy do 2-3 sie najbardziej ożywia. Oczy jak 5 zł i obserwuje swiat :)

hej kobietki:)

mam do was pytanie.....

w nocy odszedl mi czop....tylko martwi mnie to ze zaczelo sie od tego ze najpierw polecialy struzki krwi a czop byl caly zabarwiony na buraczkowo i dosyc duzy ..... odszedl kolo godz. 03.00 i do tej pory mam lekkie podbarwienie krwia jak chodze do toalety.... czytalam ze czop powinien byc przezroczysty....i nie wiem co robic....skurczy nie mam ....a jestem 4-rty dzien po terminie.....

Moja też szaleje ok. 12 w nocy... :) kurczaki, zasypiałam z zaciśnietymi kciukami za Małgo, wstaje a tu się worek rozwiązał :D no pięknie... Ja też już chcę, jeszcze tylko odbiore prezent dla M z okazji rocznicy ślubu (4 lipca) i mogę rodzić... A może mała nam zechce zrobić niespodziankę i wyskoczy na rocznicę :)

Kochana tu w NO bez skurczy to tylko mnie odesla do domu....a nie chce niepotrzebnie siac paniki.....zwlaszcza ze teraz juz tylko troszeczke jest zabarwienia krwistego...wrecz coraz mniej...ale na poczatku po nogach mi polecialo az....a czop wydaje mi sie ze caly odszedl bo strasznie duze to bylo.......

skolowana jestem tylko tym kolorem.......

reklama
Do góry