reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Malgorzatka, kochana, ale tempo!! :) Gratuluje malutkiej Zuzi !

Floriana, kciuki, zeny to bylo to!

Pola, jak milo czytac, ze tsk szybko doszlas do siebie :)
jako, ze ssanie w laktatorze slabe dalam radr w miare bezbolesnie. Na super efekry nie licze....

Mamobobasa, ja nie pamirtam, czy bolalo... masz to gdzie skonsultowac? mam nadzieje, ze dunska sluzba zdrowia Ci pomoze :)
niestety, ale nie umiem oderwac mysli...
poszlabym spac, ale zab koszmarnie cmi. i maly sie wierci wybitnie dzis.

Malgorzata! ogromne gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was!

Hubson najbliższą wizytę u położnej mam za 3-4 tygodnie, ale jak naprawdę zacznie mnie to martwić to umówię się wcześniej.

Ostatnia edycja:
Malgorzatkar- gratulacje! Wow jak szybko. Ja mam ciągle wątpliwości. W wannie jeden bolesny skurcz a po wyjściu znowu co 7 min. Chyba spróbuję się jeszcze położyć. To moze potrwać. A jak tam emily?

Nie wiem o której, jakoś z niecałą godzinę temu :) męża muszę zapytać rano... Teraz Zuzia jest na noworodkach a ja leze na pooperacyjnej i próbuje usnac, ale ciężko, bo jakaś dziewczyna chrapie... O 0:50 byłam na ip, o 1:30 zaczęli mi dawać kroplowki. Wody odchodzily, miałam skurcze i 3cm rozwarcia, podobno powinnam przyjechać szybciej. E szpitalu przepelnienie, dziś rodzilam już jako szósta! Ale od rana miałam przeczucie, ze nie dotrwam do 3 lipca :)
Sąsiad nas zawiózł do szpitala, sąsiadka została z Ola, teraz już moja mama dojechala też, mąż już wraca do domu.
Personel poki co wydaje sie miły i spoko. Mika wbijaj też, miejscowe ci trzymam!

Nie wiem... Chlop spi... Moja mama w pokoju obok... Nie wiem czy wszczynac alarm czy mi przejdzie. Dam znac ;) narazie mam dylemat. Chyba odpale tv albo komputer... Nie wiem :p mi sie zawsze wydaje ze panikuje i nie jestem pewna czy robic zamieszanie. Teraz mnie nie boli nic... Minelo 5 min od ostatniego skurczu. Albo zaraz znowu zwine sie z bolu albo przeszlo...

Ledwo opublikowalam post i skurczzzzz

reklama
Do góry