reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Pola, maly ssak Ci sie trafil, poznajes juz kiedy je, a kiedy chce sobie pocmokac?
Byl laktator, ale ma slabe ssanie cos ;) ja juz dam sobie spokoj ze wspomagaczami, bo tylko mnke wnerwiaja :/ a wspomagania zero.

reklama
Mamo bobasa, ja nie odczuwam bolu w kroczu, ale spojenie owszem daje czasem o sobie znac. Nie utrudnia ni to jednak funkcjonowania. Ja to w ogole jestem w szoku ze miałam ekspresowy porod i mega ekspresowo dochodzę do siebie. Uciążliwe i mocno bolesne były jednak skurcze macicy w pierwszych dwoch dniach po porodzie no ale na szczescie juz jest ok.

Hubson, wydaje mi sie ze juz rozpoznaje, chocby po odglosach :)
A Ty kochana musisz sie uzbroić w cierpliwość. Nie poddawaj sie po jednej próbie. Moze jutro spróbuj zrobic sobie ze trzy sesje laktatorowe?
A jak twoje brodawki to zniosły?

Hubson najlepiej odstaw te wszystkie wspomagacze, zajmij się czymś przyjemnym, a najlepiej zapomnij na chwilę, że jesteś w ciąży:-D (Nie wiem czy tak się da:-D) może wtedy coś się rozkręci, jak nie będziesz na tym skupiona.
My możemy sobie gdybać i układać kolejki do porodu a te brzdące i tak same postanowią kiedy wyjść:-D
Kiedyś zanim urodziłam, myślałam sobie, że koniec ciąży u każdej kobiety powinien wyglądać, tak że się umawia na termin jak do fryzjera ... :-D
Wtedy przyjeżdżasz do szpitala, rach ciach bobas jest.. I wracasz do domu.. Nooo tak powinno być.
Pola ja już w którymś wątku pisałam, że zazdroszczę Ci takiego porodu! Każda kobieta chciała by być na Twoim miejscu..

Właśnie ten ból nie daje mi spokoju, bo nie mogę przez niego funkcjonować normalnie. Przychodzi po poludnie, wieczór a ja ledwo krok mogę zrobić:baffled:

Ostatnia edycja:
Floriana, kciuki zacisniete! Ale sie dzieje :)
Mamo bobasa, wg mnie ten bol spojenia jest absolutnie normalny i po prostu trzeba go przeczekać. Jedyne co mozesz zrobic to sie nie przemęczać ale to moze byc trudne przy malenstwie.

reklama
Do góry