reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
A ja nie wiem co robic... Juz z 7 skurcz w odstepach co 8-9 min :/ staram sie usnac ale nie da sie... Wczoraj chyba mi odszedl ten caly czop byl lekko brazowawy. Nie zdziwie sie jak dzis wyladuje w szpitalu... Lekarz mi w koncu wrozyl ze do czwartku urodze... Ciekawe :| narazie poczekam jeszcze i powalcze. Nie chce sie tez zbierac do szpitala jezeli to tlko przepowiadajace.

Oj kochane widze ze pieknie rozpoczynacie lipiec :)
Małgorzatkar, trzymam kciuki i czekam na wiesci. Mam nadzieje ze masz bb w tel :)

Emily, obserwuj! Mozliwe ze to juz to i tez za chwile bedziesz tulić malenstwo :)

Ale fajnie :):):)

Emyly i jak rozwinęło się coś? Trzymam kciuki &&&& :)
Ciekawe ktora pierwsza się rozpakuje w lipcu? :D

Ja oczywiście nie mogę zasnąć, brzuch mi twardnieje co chwila i ciągle chce mi się siku :/

reklama
Do góry