reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

jejku przeczytalam wszytsko i nie wiem co napisac:zawstydzona/y:

MIchalina na dzis to na pewno juz sie nei załapie:-podwazna jestes codo turkusowych kafli,pochwal sie jak skonczycie:)

POla dziwne ze nie zrobili badanai sluchu:no:moze zaqzwon do przychodni do ktorej zapisujecie malego i cos podpowiedza,bo zcekac dowrzesnia troche dlugo:dry:ajak zadzwonials doetj poradni tomowilas ze w ogoel nie mailtego badania?

kasiuchna jak mialam cc to maz nei mogl byc

elifit &&&& za rozwineicie akcji:)

ciekawe co u jagodki

haust &&& za jutro:)

malgorztaka
,w razie 'w' masz dokogo zadzwonic?znajomi,rodzina?

reklama
Jak facet jest niechętny do porodu rodzinnego to nie powinno sie wywierać presji. Niektórzy juz tacy sa. Moj nie wyobraża sobie nie byc przy porodzie.

A tzw. Werandowanie to jak konkretnie ma wyglądać? Mam wystawić wózek na zewnątrz na np. 20min codziennie przez parę dni? Zastanawiam sie jaka to różnica 20min werandowania a 20spaceru kolo domu.

Elifit- Kto :p???! Jagódka?!

Ktoś tu pytał o Jagódkę- Wyjeli jej to coś(już nie pamiętam jak się nazywa) Adaś ładnie waży i napisała że jeszcze nie rodzi:D - to było w południe

Emyly mam laktator. Hmm to jutro spróbuję.
Skurcze występują ale nieregularne.

Aru czeka na siostrę. Czyta książeczki o rodzeństwie i nie może się doczekać. Mówie mu że już niedługo i mama ze szpitala wróci z Zuzią. .

Malgorzatka- Moźe to z infekcji... A jeżeli zażywasz dopochwowo jakieś globulki to tym bardziej może coś lecieć.. Ja kiedyś z antybiotyku też miałam zwiększoną wydzielinę.. Zmieniło mi się wtedy PH w pochwie. Byłam wtedy na IP i tak mi powiedzieli zapewniając że to nie wody.. Ale jak coś to trzymam kciuki;)

Elifit- Dzięki za info:)

No i Gratki dla ostatniej czerwcowej mamusi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry