Hejo
Przyznac się dziewczyny jak Wy to robicie, że naciągacie dobę i jesteście w stanie tyle pisać??? Ja przez ostatnie dni podczytywała tylko ale czas tak strasznie szybko mi uciekał, odpisywać nie nadążałam. Teraz wlasnie synek zasnął to mam chwile czasu. Pewnie zaraz mnie juz sen zmorzy :/
piszecie i piszecie i nie pamietam co komu
Witam nowe mamy
Elifit - kurka no, jak to sie uspokoiło?? Masz laktator?? jesli tam to sprobuj w ten sposób. Pierwszy poród tak sobie właśnie zalatwiłam niechcący bo postanowiłam sprawdzić czy coś poleci. Po kilku godzinach już były pożądne skurcze i rach ciach Igi po tej stronie. Od środy zamierzam to powtórzyć.
Także proszę dopisać mnie na 2 lub 3 lipca do tabelki życzen
A
Kropka&pączek odzywała sie po porodzie?? bo coś jej dawno nie było
Halo Halo!!! Jak się macie??
Pola - jak urodziłam synka to aparat do badania słuchu był akurat zepsuty i tez kazali nam zrobić gdzie indziej. Jak już znalazłam przychodnię, która to wykonywała to właśnie terminy byly przydługawe. Nie pamietam dokładnie ale napewno miał conajmniej dwa miesiące już. Innego wyjścia nie było. A wizyta patronażowa w przychodni do której zapiszesz synka.
Tusiaczku - a to mokrA niespodzianka
Sokoja - podziwiam za siły do tańców
Ciekawe co u Jagódki. Nie nadrobiłam jeszcze wszystkich wątków więc może pisała po południu coś
Jutro wizyta i synkiem u higienistki, potem poszukiwania prezenty dla m. na urodziny (chociaż nie wiem czy zasłuzył bo mnie denerwuje ostatnio) i na obiad do mamy. Pewnie wrócimy puźniejszy popoludniem i znów dzień minie