reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

moj tez wczesniej tez takreagowal,bo zawsze przezywam ,teraz juz moge a TY jescze nei

moj juz mnie sluchac nie chce jak o tym mowie, szczegolnie kiedy sie zale, ze ktoras z terminem po mnie urodzila. Biedny ten moj chlop, tyle sie musi nasluchac ;)

Emyly, dzieki za hinta z laktatorem :) rozpakowalam, zlozylam i ide zaraz przetestowac do lazienki, bo Igor baardzo zainteresowany, co to za ustrojstwo i jak sie to mleko z cyckow odciaga ;)

reklama
Małgorzatar ,pisałam do Jagódki, ale nie pamiętam czy na priv czy tutaj zgłaszałam chęć dołączenia do grupy.

Katka, mój mąż też na mnie krzyczy i znowu chce mi blokadę zakładać.

A co najlepsze mój mąż stwierdził ostatnio,że nie będzie ze mną w szpitalu siedział bo przecież poprzednio nie siedział, a teraz ma dziecko w domu do ogarnięcia.
Jak trzeba coś mi przywiezie,ale na chwilkę tylko wpadnie.
A teściowa już od tygodni przezywa,że nie wie czym ma dziecko karmić. A jak dziś poznała termin to już panika,że tak szybko. Jeszcze skończy się tym ,że zapasy na tydzień muszę zrobić
A generalnie powiedziałam,że jak oboje tak mi świetnie doradzają to niech spróbują swoich sił i pokażą co potrafią.:tak:.

Blueberry ostatnio gratulowala w odpowiednim watku wiec chyba u niej ok.

Szmaragd co u was?
Dziewczyny napiszcie co u was.

Katka bo ty masz jeszcze miesiąc! My będziemy rodzic jedna po drugiej tymczasem ty sobie spokojnie wyluzowana czekaj. Rozumiem twojego meza. Myślę że moj by sie tez denerwowal gdybym miala jeszcze tyle tygodni i za bardzo przeżywała inne porody. On sie martwi o ciebie. Ciesz sie nami ale nie stresuj soba ;)))

Ostatnia edycja:
Małgorzatkar to moze byc czop :)

Dzieki za rady dot spacerów, wizyty u pediatry oraz badania słuchu. Jutro jeszcze dopytam położnej.

Minisia, Twoja córa jest cudna!

wyleciało coś mokrego płynnego krwistego... po woli organizuję jakiegoś człowieka do Oli i jak się powtórzy to lecimy na ip... czop to chyba miał być galaretkowaty, a to wsiąka we wkładkę.... sama nie wiem, z Olą nie miałam żadnych objawów ani nic z tych rzeczy, więc się nie znam...cc będę chciała jakby co

reklama
Do góry