reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Trzymam mocno kciuki.
Hubson liczę szczególnie na Twoją relację jak już urodzisz bo ciekawi mnie jak to bedzie z tym kardiologiem wygladac :-)

reklama
Hubson wybacz po prostu mnie tylko sutki bolały w pierwszym trymestrze a później już nie więc nie pomyślałam:( teraz tylko mały czasem dziąsłami mocno ściśnie to zaboli.

Arabelka przyjdzie i Wasz dzień :tak: a może urodzimy razem ;-)

Pola a Cię w klinice pytali? ja chyba muszę przyjechać z własną do szpitala, tylko jak czytam to od 2011 w Euvax'ie nie ma już tiomersalu, więc nie wiem czy warto się upierać, załatwiać recepty itd. A czemu Ty wybrałaś Engerix?

Elifit robi się gorąco :-)

Dziewczyny a ja mam pytanie:> może któraś tak miała... Rano na wkładce zauważyłam brązowe zabrudzenia. Nie jest to raczej czop, bo nie ma takiej konsystencji, raczej normalna wydzielina, jednak o zmienionym kolorze. W nocy dość często łapały mnie bóle podbrzusza, ale teraz jest w porządku. Chyba nie ma co panikować? Jak myślicie?

Elefit- chyba pójde za Twoim przykładem i zacznę te suty masować, bo ta ciąża coraz bardziej mnie stresuje :-(

Dziewczyny moje pytanko jest takie, co jaki czas (jak co ile minut będą skurcze należy powoli kierowac się w stronę szpitala???)??
Co Wy na ten temat myślicie.

reklama
Floriana- Ja zawsze z brązowymi plamieniami czyli moja wydzieliną oodbarwioną na brązowo kierowałam się do Gina a np we wczesnym tygodniu np 34 jechałam na IP by sprawdzić czy wszystko ok. Plamienie to może być np skracanie się szyjki.. Tylko to usłyszałam od swojego Gin.. Ja miałam brązowe plamienia bez bólu po wizytach u Ginekologa- podrażenienie przez badanie, pobierany GBS. Ale naj to sprawdzić bo mogą być rózne powody.. W Twoim tyg obstawiałabym skracającą się szyjkę lub zbliżający się poród ale lekarzem nie jestem.. Naj zadzwoń do swojego Gin:)

Ostatnia edycja:
Do góry