reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
No w pogotowiu. Leży obok i gra na konsoli ;p

Chyba za wcześnie jeszcze na szpital. Na razie obserwuje. Jak będą częstsze lub mocniejsze to pojadę.

Raz już pojechałam w pierwszej ciąży z takimi skurczami i fałszywy alarm

Najwazniejsze ze maz opanowany ;)
A skurcze sa ciagle regularne?

Elifit, uauuu no to sie zaczęło :szok: tzrymam kciuki i czekam na dobre wieści

wiecie, ja myslałam, że dzisiaj urodzę, ale chyba jeszcze nie pora na nas. Dokładnie rok temu poroniłam i pomyslałam,że to byłoby takie zamknięcie koła.

Elfit tarmoś te sutki he mi nawet lekarka na porodówce tarmosiła trochę idiotyczne uczucie he ale cóż:) ważne że skutkowało. Trzymam kciuki żeby Ci się udało jak najszybciej.

Teraz sobie wyobraziłam wszystkie dziewczyny na forum siedzące przed kompami i miętoszące cycki;p A reszta z pijawkami malutkimi he

Elifit, nadal trzymam kciuki mocno. Jak Ty pojdziesz rodzic to moze i ja polece za ciosem ;)

Angelika, jak tu tarmosic jak tak bola te cholerne sutki??

reklama
Do góry