reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hubson mi już nic nie pomoże od 16.06. szaleje z mężem, bawię się w perfekcyjną panią domu i bujam na krowie i co? i dooopa :no: cóż chyba nici z sn, ale dobrze, że już jutro mam cc :tak:
spróbuję jeszcze te sutki, ale cinko to widzę ;-)

aaaaaa torbę dopakowałam, ale i tak mam wrażenie, że o czymś zapomniałam :dry: no i zaczynam się denerwować :-p:sorry2:

reklama
Elifit, czyzby cos??? No to smyraj sutki, licz skurcze i za troche siup na porodowke :)trzymam mocno kciuki :)
ostatnie czerwcowe lipcowe dziecie w drodze :)
Haust,super, ze juz jitro bedzie po.l

Ech, i kolejne babki w podobnym terminie mnie zostawiaja... :(

Katka, ja chyba na Ciebie z porodem zaczekam ;)

Elifit- No no no:)) :happy: Moźe się uda dziś urodzić:D

Haust- Każdy by się denerwował;) Ale po części zazdroszczę już waszego spotkania:) Jutro będę trzymać && :))

A mi sutki się robią piekące i suche a na dodatek teraz przechodzi mi jakiś prąd od pachy.. Nie mam pojecia co to :/:/?

Hubson- Tak moja głupota- też mam problemy z sercem i gorące kąpiele sprawiają że prawie mdleję.. Też bym się bała z tym olejkiem..

U mnie chyba sama stymulacja sutkow wystarczy ;)

Na razie co 5 min ale lekkie i nieregularne

Czyli dzieje się, dzieje :szok: Może będzie kolejna lipcowa-czerwcówka ;-) Powodzenia!!!! Oby szybko, bezproblemowo i jak najmniej boleśnie ;-)

Ech, i kolejne babki w podobnym terminie mnie zostawiaja... :(

Katka, ja chyba na Ciebie z porodem zaczekam ;)

A coś Ty, zaraz i Ciebie weźmie :-D Mnie jest chyba dane samej rodzić.Wy już dawno pozapominacie i będziecie żyć dzidziusiami :-( choć mam nadzieję, że i za mnie kciuki trzymać będziecie i nie zostawicie mnie w smutku i rozpaczy :-D

Patrzę na tą tabelkę z terminami i części dziewczyn to ja w ogóle nie kojarzę :baffled: A naszej Catsun brak tam :confused:

Ostatnia edycja:
Ja mam termin na 29 lipca, aczkolwiek z usg za kazdym razem wychodzilo o tydzien, poltora wczesniej. Od 25 tyg dzidzius jest nisko, gin podpychal go podczas badania do gory ale jakos zlecialo juz 11 tygodni i wcale sie tak nie spieszy jak mnie straszyli:)

Katka ja mam podobny termin do Ciebie:)

reklama
Do góry