reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

nie moge wyedytowac tamtego posta z komory - Hubert to lew i len nie z tej ziemi. Wiec wole raczka kolejnego :)

Elifit, Haust, krowa nie krowa, wazne, zeby pomoglo :)

reklama
Hubson ablacje mialam dawno, chyba 2009 rok. U od razu mowili ze lepiej to zrobic przed ciaza bo w ciazy nasilaja sie ataki.
I u mnie wskazaniem do zabiegu nie byl holter bo te ataki zdarzaly sie roznie i czasem nawet przez kilka dni byla cisza. Mialam taki okropny zabieg przez gardlo. W przelyku jako ze w bliskiej okolicy serca zalaczali mi jakies delikatne elektrowstrzasy i po jednym z nich dostalam ataku i po tym lekarz byl w stanie ocenic co to za czestoskurcz. Wiec moze sprobuj wymusic jeszcze jakas dodatkowa forme by zweryfikowali te ataki.

magdlenka no u mnie wlasnie największy problem jest z chlebem ;/ Ale wiem np. ze mogę jesc loda z maca i cukier oki ;)
Dziewczyny a może jest tu jakas lipcówka co bedzie rodzic w Bydgoszczy???

Catsun, goraca kapiel tez odpada z racji szalejacego tetna. Wczoraj wzielam goracy prysznic i potem nie moglam dojsc do siebie przez 2 h... Faktycznie, jak male nie chce wyjsc to nic go nie wygna.

ELIFIT, no ciekawe, czy gin zafunduje Ci masaz szyjki i czy cos to pomoze. Ja mam w srode wizyte, w sumoe nie wiempo co i czy isc, czy dopiero za tydzien po terminie juz jak nic sie nie wydarzy.

Kasiuchna, dzieki za rade. Na pewno bede drazyc temat, jak po porodzie wariacje serca mi nie ustana. Dzieki Tobie bede wiedziala, w ktora strone isc :)
trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

No i dotarłam do końca....

Witam nowe mamuśki:-), ale przez Was taka produkcja na forum,że nie mogłam dobrnąć do końca.

Jagódka, Twój Adaś już całkiem duży więc bez stresu może się rodzić.

Pola,mam zdanie jak Elifit, chyba się stajesz przytulanką i smoczkiem. :tak:

A ja się dzis zabrałam do załatwiania spraw przed porodem. Byłam u fryzjera, w pracy, urzędzie.
Wizyta u fryzjera z dzieckiem to nie jest relaks.Podczas mycia nie dość ,że brzuch to jeszcze 3 latka przytulona do niego:no:

Ale przynajmniej popchnęłyśmy sprawy do przodu

reklama
Hubson spróbuj jeszcze sutki tarmosic. U mnie cosik pomaga ale to jeszcze nie to ;)
odpada, nie moge ich dotknac takie sa bolesne :/
pisalas tez cos o oleju rycynowym - balabym sie, Ty chcesz sprobowac?
Z tego wynika, ze nie mam dobrego sposobu na wypedzenie synka,kiedy mu nie spieszno.
Caly czas licze na to, ze wezmie mnie nagle, jak przy poprzedniej dwojce :)

Do góry