reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
no własnie dochodze do takiego wniosku, że nie dam rady, ale będę próbować. Tym bardziej, że jakby jej mąż nie powiedział to by nie wiedziała i nie miałaby problemu bo nawet by nie pomyslala o tym. (swoja droga nie wiem naprawde po co jej to mowil skoro potem nie chce sluchac jej marudzenia i w ogole) ci faceci:-D

Witam nowe mamy, całkiem Was sporo się dziś ujawniło :-)

Kasiuchna86 wiem co czujesz, będzie dobrze, musi, innej opcji nie ma.

Pola, Tusiaczek, Makota, Lilla My fajnie, że często piszecie, trochę mam mniejszy stres wiedząc czego się spodziewać.

Katka*** widzę, że są widoki na szybko koniec remontu, trzymam kciuki :-)

jagódka kciuki aby poród jednak się zaczął i równie szybko zakończył :-)

GiB bardzo Cię podziwiam, jesteś strasznie dzielną kobietą! NIe daj się wrednym babom! Chciałam do Ciebie w piątek napisać czy nic nie potrzebujesz, bo byłam na Borowskiej na kontroli, więc mogłam podrzucić, ale mój durnowaty telefon nie pozwala mi dodawać wiadomości przez przeglądarkę a ma Windows Phone czyli apki ściagnąć nie mogę :crazy: PIszę do Was tylko jak dysponuję lapkiem.

U mnie z porodem bez zmian, nic a nic się nie zanosi. Jestem mega zmęczona i mogłabym spać wiecznie. Gdzie ta potrzeba porządków i wicia gniazda?:-D Już się psychicznie nastawiłam na przenoszenie ciąży, więc 11 lipca jestem przyjmowana do szpitala i pewnie jakoś wtedy urodzę (choć nie wiem czy w Doti tabelce na taki termin jeszcze są miejsca :-D:-D:-D).

magdalenka ja w środę po wizycie miałam AFI 6,5 i miałam w piątek mieć kontrolę w szpitalu. Cały prawie czwartek przeleżałam i wypiłam z 5l wody i w piątek AFI wzrosło już do 8, czyli do poziomu jaki miałam całą ciążę, więc gin była zadowolona, także pij duuuużo.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam wiadomość od Jagódki:

Nie mogę włączyć bb:( Usg ok, Adaś ma 2900 g, przepływy i wody ok. Pessar zdjęty, bolało strasznie- zasaał się tak, że Gin miał problem żeby go zdjąć. Nie rodzę;)

Kornela - gdyby łańcuch był tak łatwy, to uwierz mi wszystki byśmy chore chodziły, a ja pierwsza :tak: Nie mniej jednak BEZWZGLĘDNIE trzeba myć ręce po kontaktach z każdym zwierzęciem, a teściowa wykazała się bezmyślnością :no: Powiedz koleżance, że jednak prędzej pochoruje się przez stres niż przez psa - dostanie biegunki i będzie się dopiero denerwowała :no:

Kasiuchna - współczuję straty aniołków, teraz będą pilnować Oliwii :tak:

Kornela, Kasiuchna skąd jesteście?

Hobbit na razie to tylko widoki :-D ja juz specom nie wierzę bo gdyby tak było to łazienka powinna być skończona już dziś :crazy: aaale jestem dobrej myśli ;-)

Ooo to się Jagoda nacierpi zanim urodzi :baffled: No nic może coś się zacznie, a może to jeszcze nie ten czas. Czekamy ;-)

No i witam się kochane dziewczyny wraz z nowymi na forum;). Ja nadal kiepski humor i samopoczucie. Będę Was podczytywać:):* Wszystkim mamom cycującym życzę coraz lepszej wprawy i oby do przodu:)

Gosia i Bartek- Myślę o Tobie i podziwiam taką silną mamusie:) Trzymam kciuki za mleczko:)

Z tą biegunką to przewidująca jesteś bo już ją rano miała i jestem tez pewna ze ze stresu. Wydaje mi sie ze nawet te 5 minut w 180 stopniach zabiło ewentualne bakterie. Zreszta kurcze dotykamy poreczy w wautobusie, klamki w szpitalu ile tam jest bakterii i nikt nie lata odrazu myc rak.

Jagódka piękna waga, czekaj na lipiec w takim razie :D

wróciłam od lekarza, poszłam z bólem gardła a dostałam coś do nosa...bo niby mój kaszel i gardło od spływającej wydzieliny z nosa...

witam nowe mamy, rozgośćcie się

nałaziłam się dziś trochę... M odprowadził auto do serwisu, myśleliśmy, że to pierdoła tylko i pół godziny i po sprawie, a okazało się, że grubsza sprawa z hamulcami... no i nie mam samochodu, więc musiałam autobusami poginać, oczywiście przesiadki się nie zgrywaly, więc trochę km w tyłku mam, bo bym dłużej czekała niż doszłam na miejsce... miałam prasować, ale chyba łóżko i tv to lepszy pomysł :p

Olę zabieram z przedszkola na czas rodzenia i oswajania się z nowym członkiem rodziny. potem wraca, może za półtorej tyg, może za dwa, zobaczymy, wyjdzie wszystko w praniu. w środę przyjeżdża moja mama i będzie z nią siedziała, a potem z nami przez pewnie tydzień, w kolejnym tyg siostra moja przyjeżdża na dwa dni (tak się zgrało, siostra ma bilety już pewnie z dwa miesiące), więc będę miała pomoc

reklama
Malgorzatka- To Cie łapią choroby pod koniec ciąży:/ Ja tak miałam na poczatku co chwile coś chyba przez 2 miesiace.. Oby ta choroba szybko Cię zostawiła w spokoju:)!! Jak jesteś chora to proponuje resztę dnia z tv i w łóżku:) Prasowanie do jutra nie ucieknie;)

Do góry