reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

chyba mam daleko do porodu bo nie mam chęci an sprzątanie:) dzis siedze sama w domu... nuda..

kopacz fotelik zamówiłam biały z czarnymi wzrokami a dostałam na odwrót. więcej czarnego. nie chciałam zbyt ciemnego bo lato będzie i sie nagrzewa. choć brzydki nie jest. jakoś najwyżej będę pieluszką przykrywać.. ale tydzień czekaliśmy więc już nie chciałam marudzić bo by nie zdążyli..

reklama
Tylko się zamelduję i później nadrobię.
Z rodzenia dzisiaj nici ;)
Nocka nieprzespana z powodu skurczy ale to nie TO. Pojechałam załatwić zakup sprzętu do kuchni i na wizytę (odpowiedni wątek). Po drodze castorama, spożywa a później jeszcze Mrówka bo M. się przypomniało że nożyków do piły brakuje. Wróciłam kompletnie padnięta. Zrobiłam pranie, obiad i wywiesiłam pranie i PADŁAM. Po prostu padłam. Spałam ledwie godzinę ale tak twardo, że wiertło, piła i trzaski mnie nie budziły. M. nawet się zaniepokoił. Teraz powoli się kulam ale jestem cały czas mega słaba.

Cześć dziewczyny.. Ja też dziś trochę sprzątałam.. I skończyło się po 15 min bólem brzucha. Od rana czuję sie źle.. Ból głowy i co chwile tak słabo że myślałam że zemdleje.. Dlatego na forum dziś się nie udzielałam... Tylko was podczytuje.. Mam nadzieję że wszystkie chore, pogryzione przez osy i ze złym samopoczuciem oraz zgagą poczują się dużo lepiej.. A te które chcą już rodzić do kilku godzin będą rozwarcia 4 palce:D
Tego Wam życzę. Nie odpisuję szczegółowo bo głowa mnie dalej boli i słabo ogólnie więc przepraszam..

Jedno co mnie cieszy to spełniło się moje marzenie i dotrwałam do 37 tygodnia;)) Ciąża donoszona! Miło mi się czyta mój suwaczek:)):-D

Uff, a ja odsiedziałam 2h przy prasowaniu, ale dwójkę dzieci obrobiłam.
Zjadłam też lody w nagrodę, a roboty wciąż tyle ,że nawet ,myśleć się nie chce.
Jutro jadę na KTG i może dowiem się co tam słychać na dole. Teraz juz żadna bluzka ciążowa nie pokrywa pasa od spodni czyli rośniemy i opadamy.....
Jak już poznam termin cc to wezmę się ostro za sprzątanie. M też sie udzieliło więc razem damy radę .
A w piątek przyspieszone urodziny starszaka, obyśmy zdążyli:tak:

Catsun gratuluję, ja jutro będę się cieszyć z tego samego, to już nie lada wyczyn przy marnych szyjkach:tak:
Padłam i już nie wstanę, pod prysznic jeszcze się wtoczę,a potem do łóżka.. Jestem wykończona, ale zrobiłam dziś wszytko co sobie założyłam

Jagódka- Podziwiam Twój zapał.. Ja wszystko robie na raty a raczej na milion rat. Ból brzucha, twardnienie przerastają mnie a wystarczy mi na prawdę niewiele. Dobrze że mąż pomaga.. ale muszę dokładnie mu mówić co ma robić..
Jutro będę Tobie gratulować suwaczka:)! Kładź się i już się nie wygłupiaj z tymi szaleństwami:) :*

Elifit- Super masz brzusio:)

No i wszystkim karmiącym życzę ulgi i coraz mniej bólu.. Aaaa no i dziewczyny mówiłyście o upałach.. A ja patrzyłam na szybko w pogodę i jak narazie 5 dni deszcz i do 20-25 stopni.. To chyba nie jest tragicznie... Chyba że na beznadziejną prognozę pogody patrzyłam..
A dziewczyny mniej piszemy bo każda wije gniazda :p Albo jest już tak zmęcznoa że odpoczywa, płacze albo ma zły dzień umęczona brzuszkiem.. I też jestem zdania że jak maluchy się urodzą dalej będziemy się wspierać, radzić i dzielić trikami i nie tylko!

Buziaki!

Ostatnia edycja:
Catsun, a widziałaś prognozę dla Lublina? Jutro np 30 stopni i bezchmurne niebo:-p Dziś też była piękna pogoda, zanim do mnie dojdzie to co jest u Was to się ugotuję;-)
Leżę, już leżę i nic nie robię

Jagódka- Wybacz z tą pogodą.. W ciąży czasami jestem tak zakręcona że nie wpadłam na to że nie mieszkamy wszystkie w 1 miejscu:D

Hmm jak zbierzesz siły do jutra to proponuje taniec przywołujący deszcz razem z Klaudią!!! Tylko nie przesadzaj(najlepiej na siedząco) break dance na brzuchu odpada:D!

reklama
Do góry