reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Dla chcących urodzić wcześniej - u mnie jest co sprzątać :-D zapraszam wieczorem :-D

Zloszcze się nieziemsko że tak długo to trwa z tą łazienką a z drugiej strony podjarana jestem i z niecierpliwością czekam na efekt ;-)

Poza tym z ulgą zabiore się za wyprawkę dzieciową.

reklama
Katka, jeszcze 5 tygodni, zdążycie na pewno:tak: A końcówkę będziesz miała aktywną, nie będziesz się denerwować i czekać z niecierpliwością, tylko zajmiesz głowę wyprawką:tak:

Cześć dziewczyny!

2h ale doczytałam, choć za wiele nie pamiętam :-D

Minisia - gratuluję córeczki :-D
Makota - fajnie, że już w domku jesteście :tak:
GiB - mam nadzieję, że wy też szybko wyjdziecie :tak:
Wszystkim mamom które tulą już maluszki życzę wytrwałości w obowiązkach i dużo snu :tak:
Karola - nie umiem ci doradzić z co m zrobić, ale co najwyżej to on będzie żałował, że w takim pięknym momencie nie brał udziału :sorry:
Przyłaczam się do mam walczących u starszaków z infekcjami - moja ma katar, wielkie migdałki i pryszcze na tylnej scianie gardła :crazy: przynajmniej bez gorączki jak narazie i mam wrażenie, że dziś mniej cieknie jej z nosa niż wczoraj - zobaczymy ...

Żeby było weselej to mnie dziś podczas wieszania prania osa w nogę 2 razy dziabnęła - wyobraźcie sobie, że wleciaciała mi pod spodnie :wściekła/y::eek: Przyłożyłam cebulę i przynajmniej nie mam wielkiego odczynu, ale boli jak cholera :crazy:

Z milszych wieści to teoretycznie w czwartek byłam ostatni raz w pracy :-D ale plan na "siedzenie" w domu mam tak ambitny, że nudzić się nie będę :-p Jagódko - uwzględniłam poród w terminarzu - przynajmniej cc :rofl2: bo mam zaplanowaną jak sn się nie uda na 30.07 :-)

Hejo
U mnie już kalafiorowa zjedzona. Teraz czekam aż się sernik na zimno zsiadzie :) :D
Też zapraszam do sprzątania jakbyście chciały wcześniej urodzić.

Ka.wo współczuję ugryzienia.

Ostatnia edycja:
To i ja moge kogos zaprosic do sprzatania bo mi plecy siadaja ;) a roboty w ...

Czy tylko ja mam wrazenie ze od dwoch dni jakos slabo z pisaniem u nas na forum? :(

Szkoda, ze tak daleko mieszkacie, bo wpadłabym na to sprzątanie :-p Swoje już wysprzątałam, nawet pan z karcherem mnie dziś odwiedził - kanapy i dywany jak nowe, więc zabrałam się za okna - może w końcu coś mnie ruszy :-D No a jak nie to przynajmniej czysto będzie, bo przy mężowym sprzątaniu to różnie wychodzi ;-)

Kopacz też to zauważyłam, ale sama jakoś weny nie mam, więc się nie dziwię. No i pewnie wszystkie coraz intensywniej myślimy o maluszkach i czekających nas zmianach :-)

aNilewe myślałam, że z męża nie zejdziesz, a Ty tu o piłce :-p;-):-D

reklama
Karolkowe forum nie zamarło, wręcz przeciwnie, jak dzieciaki jadły czasami po 40 min to dziecko do cycka a ręce na klawiaturę ;-):-D
Przed nami jeszcze rozmowy o kupach, i ich brakach, kolkach, odpadaniu pępków, pierwszych uśmiechach, szczepieniach, pierwszych katarach, będzie się jeszcze działo :-D

Do góry