reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota, dobrze, ze pojechalas i sprawdzili co i jak. Teraz czekamy na rozkrecenie sie akcji na spokojnie :)
mam nadzieje, ze urodzimy w podobnym terminie.

Catsun dobrze, że dopisałaś "jak coś upiecze" :-D:rofl2::-D:rofl2:

Z niecierpliwością czekam na wieści od Tusiaczka, mam nadzieję że już tuli dzieciątko :happy2:

Ja wizytuję w czwartek, pierwszy raz mąż ze mną jedzie, sama jakoś nie potrafię podjąć poważnych decyzji. Robię sobie plan w domu a później zmieniam zdanie.

Oznak zbliżającego się porodu brak, no może trochę piersi zrobiły się pełniejsze i lekko bolące.

Kopacz trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby poszła po Twojej myśli.
Ach i mam do Ciebie pytanie, muszę do września nauczyć córkę czytać, polecasz jakąś konkretną książkę/ elementaż lub może macie jakieś tajne metody ;-)

Dziekuje :) nie martw sie corka.pojdzie do pierwszej klasy i sie nauczyc szybko.dzieciaki szybko lapia.a w domu bedziesz sie z nia uczula od wrzesnia :) teraz nawet chyba bys czasu nie znalazla.a jak piszesz ze zna litery i czyta jakies tam wyrazy to nie masz czym sie martwic :)

Dziewczyny Dziękuję za kciuki. Szymon przyszedł na świat o 3.20 siłami natury czyli moimi. Było ciężko, choć szybko. Jak dojde do siebie opiszę wam szczegóły. Waga 2980g 53cm długi 9 punktów

Gratulacjony :) wszystkie od wczoraj przezywalysmy :)

Dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic, ze z lipcowych mam zrobilam sie czerwcowa :)

18 czerwca na swiat przyszly moje maluszki: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gram i 54 cm. Dzisiaj wrocilismy do domu.

A co do porodu to uwierzcie mi, ze porod naturalny jest o niebo lepszy niz cesarka. Przez jedno i drugie przechodzilam i mimo, iz od cesarki minal tydzien to jeszcze ledwo chodze.

Super ze sie odezwalas.trzymam kciuki bys karmila cycem jak najdluzej tak jak chcesz.no i zeby dzieci cie za bardzo nie meczyly.a karmisz oboje na raz?czy jakas kolejnosc jest?nie dalabym rady z blizniakami chyba.no i jak dzieci zareagowaly?

Makota dobrze ze pojechalas.przynajmniej wiesz na czym stoisz.a wody z tego co wiem.to czasem nawet w szpitalu moga dopiero odejsc :)

witam wieczornei:)

Makota toczekamy na rozwoj akcji,dobrze ze pojechalas i skontrlolowalas:)

lilly oby tonie byly kolki:no:u mojego synka zacezly sie wlasnei jak skonczyl3 tyg

darunia
super ze karmisz piersia,oby jak najdluzej:)

ja tez mieszkam na wsi,na szczescie na brak towarzystwa nie narzekam;)ale na poczatku bylo trudno jak pzreprowadzilam sie do meza,urodzialm Wiktorka i zaczelam chodzic na spcery to patzryli jak na 'ufoludka' i komentowali jak to mam dobrze:baffled::-D

odnosnie'bliźniakow' Daruni byla u mnei dzis kolezanka z 3 dzieci(bliźniaki 2l i 4,5 latek),jejku normalnie oczy dookola glowy:szok::-D:tak:

spokojnej nocki:)

wczoraj mialam dziwne kłucia pod wieczor i dzis to samo,moze szyjka sie skraca,oby.A niunia szaleje jakby na trampolinie skakala:szok::confused:

reklama
Do góry