malgorzatkar
Fanka BB :)
ale dobrze że pojechałaś, jesteś przynajmniej spokojniejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Catsun dobrze, że dopisałaś "jak coś upiecze"
Z niecierpliwością czekam na wieści od Tusiaczka, mam nadzieję że już tuli dzieciątko
Ja wizytuję w czwartek, pierwszy raz mąż ze mną jedzie, sama jakoś nie potrafię podjąć poważnych decyzji. Robię sobie plan w domu a później zmieniam zdanie.
Oznak zbliżającego się porodu brak, no może trochę piersi zrobiły się pełniejsze i lekko bolące.
Kopacz trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby poszła po Twojej myśli.
Ach i mam do Ciebie pytanie, muszę do września nauczyć córkę czytać, polecasz jakąś konkretną książkę/ elementaż lub może macie jakieś tajne metody ;-)
Dziewczyny Dziękuję za kciuki. Szymon przyszedł na świat o 3.20 siłami natury czyli moimi. Było ciężko, choć szybko. Jak dojde do siebie opiszę wam szczegóły. Waga 2980g 53cm długi 9 punktów
Dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic, ze z lipcowych mam zrobilam sie czerwcowa
18 czerwca na swiat przyszly moje maluszki: Nikodem 3040 gram i 51 cm oraz Hania 2850 gram i 54 cm. Dzisiaj wrocilismy do domu.
A co do porodu to uwierzcie mi, ze porod naturalny jest o niebo lepszy niz cesarka. Przez jedno i drugie przechodzilam i mimo, iz od cesarki minal tydzien to jeszcze ledwo chodze.