reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Mamo bobasa, gratuluje kochana! Czytałam to co napisałaś z zapartym tchem... Współczuje tych nerwow i stresu, ktory na was spadł, ale ciesze sie ze juz jest wszystko dobrze.

Lilla, Ty awanturnica? Nie wierze.... Czytając historie o Twojej teściowej mi sie wydaje ze jestes oazą spokoju.

Elifit, Gratki dla synka :) no i dla dumnej mamy rowniez :)

reklama
Mamo_bobasa dzielna to mało powiedziane. To co przeżyłaś to twoje, dobrze że z dzidzią wszystko dobrze. Obyscie jutro wyszły. W domku szybciej zapomnisz o porodzie :)

Mamo-bobasa dzielna jesteś, Twoja córeczka silna - także teraz już z górki będzie, a w domu szybko zapomnisz o tych złych przeżyciach!!!

Dziewczyny, a czy jest możliwość jakoś prywatnie zrobić sobie ktg? Nie na wizycie, nie do kolejki do szpitala tylko np podjechać sobie, zapłacić i zrobić?

Dostaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenie na wesele za 2 miesiące. Śmiałam się, że teraz mam niezłą motywację, żeby wrócić do figury sprzed ciąży, żeby ładnie wyglądać :)

Mamo bobaska to się ocierpialas bidulku, ja po porodzie miałam traume pół roku, o każdej spotkanej kobiecie w ciąży myślałam " o biedna Ale jej współczuję porodu" Ale to mija, pamięta się ten pierwszy placz dziecka. Możesz być z siebie dumna, buziaki dla córci, i duzi zdrówka dla was.
Karola tak chodzi za mną dzisiaj coś słodkiego a nie mam nic, a ty tu taka sweet fotkę wkładasz!!
Elifit gratulacje dla synka podczas nieobecności mamy zrobił skok rozwojowy.

Cześć dziewczyny!
Chwilę mnie nie było, tzn czytałam ale na komórce jeszcze się nie nauczyłam odpisywać :sorry2: do szpitala jakoś się nauczę :-p

Mamo boboasa - jeszcze nie gratulowałam, więc robię to teraz :tak: nie do końca rozumiem jak to jest możliwe żeby na "zachodzie" takie rzeczy się działy podczas porodu - ta ogólna tendencja, żeby koniecznie rodzić naturalnie jest taką samą porażką, jak nadmiar cc na żądanie - przesada w każdą stronę jest niebezpieczna :no: Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie, a uśmiech Laurki wynagrodzi ci każdy ból i dyskomfort :tak:

Małgorzatkar - powiedz, że słabo ruchy czujesz to muszą ci zrobić ktg - wredna baba z tej położnej :dry:
Bellina - ja taki sam ból miałam w pn i też z prawej strony, mąż myślał, że rodzę :-p a ja myślałam, że zejdę :baffled: pomogła no-spa, magnez, apap i przyjęcie pozycji ulgowej, ja akurat mogłam się położyć, we wt znowu coś mnie bolało, ale dużo mniej, więc może i tobie przejdzie :tak:

Elifit - a tak się martwiłaś - Aru dzielny chłopak :tak:

Lilly - moją na cycku po truskawkach wysypywało jak muchomora, więc cieszę się, że tym razem rodzę po sezonie na truskawki :rofl2:

Antykoncepcja - ja już też się pomału zastanawiam i dużo o wkładce myślałam, więcej dzieci nie planuję, a jestem tak mało systematyczna, że codzienne branie tabletek, albo mierzenie temp. to nie dla mnie :-p zobaczę co mi gin powie, jak już się zregeneruję :tak:
----------------------------------------------------------------
Ale dziś zmęczona jestem - godzinę zdejmowałam gips kotu - myślałam, że zejdę :sorry2:

hej dziewczyny! ja dzis mialam fajny dzien - odwiedziny. nadal ledwo łażę przez to spojenie. ale skurczu dzis nie miałam ani jednego!!!! młody sie chyba rozmyslił.

bellina jak byś chciała, mam namiar na fajnego masażystę w centrum miasta. ja własnie mam zamiar sie wybrac bo mnie bolą plecy.

zmęczona dziś jestem.

mamo_bobasa dzielna z ciebie kobita!! dobrze że się wszystko dobrze skończyło!!!!

zauważyłam, że w polsce są na porodówkach bardziej ostrożni, chyba tez sie boją różnych akcji - wszelkie akcje, błędy, są bardzo nagłaśniane, szczególnie przy zdrowych ciążach zakończonych źle i prokuratura tez się czepia.

reklama
Do góry