reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
weszłam bo myślałam, że kum albo małgorzatkar dołaczyły do grona czerwcówek ale nic takiego nie widzę. No ale to może i lepiej bo co by to było gdyby ze wszytskich lipcówek nagle większość zamieniła się w czerwcówki? :unsure:
tak więc jeśli chcecie to trzymam kciuki by coś się jednak zaczęło dziać ale jeśli macie chęć dotrzymać do terminu to trzymajcie się mocno, zwłaszcza, że kum ma taki sam termin jak ja :tak:

co do znieczulenia u mnie wszytsko jest płatne, gaz 150 zł, zzo jeszcze dokładnie nie wiem bo nie widziałam się ostatnio z położną ale przypuszczam, że tak z 400-500 zł to lekko.

kurde, do tej pory byłam spokojna a teraz świruje, że będzie bolało jak cholera, nie dam rady, ból mnie przytłoczy, zacznę panikować i zamiast najpiekniejszy dzień mojego życia to będzie najbardziej traumatyczny dzień i będę miała jakiś uraz psychiczny na przyszłość :-:)-:)-(

głupich snów ciąg dalszy, dziś obudziłam się bo śniło mi się, że moje dziecko płakało w pokoju obok :szok: :baffled: normalnie już miałam wstawać do niej ale po chwili się kapnęłam, że przecież ona jeszcze w brzuchu jest :sorry2:

planowałam właśnie dzis bielany, chciałam do ikei wskoczyć, ale nie ma szans na cokolwiek. nie mogę chodzić, nie moge leżeć.. o dziwo siedzenie nie jest złe.

Cześć dziewczyny u mnie teżokropna pogoda:/ Synek w brzuchu od rana coś mało aktywny.. A mi się cała noc śniło że już urodziłam:p Jeździłam z wózkiem itd:D Mój mąż zmieniał pampersy, karmiłam nawet cycem:D Mieliśmy czarnego psa xD:no: tego już nie łapie i że mój mąż z kuli psa kupił sobie ławkę:baffled::rofl2:
Nie wiem o co chodzi haha

Miłego dnia:)

Kum jakbyś zrobiła maraton po ikei to poród 200% :-D

Karola nie nastawiaj się tak. Poród boli ale da się przeżyć i zapomina się jeśli coś złego się przydarza. Ale widok malństwa wynagrodzi największe trudy.

Kurde sterczę przy kasach bo karta do bankomatu w domu hehe razem z mężem jesteśmy dziś na równi udani :-D
Kupiłam pampersy nr 1 to już będę mieć prawie komplet rzeczy.

reklama
Dzien dobry. Melduje sie w dwupaku. Nie było mnie jeden dzien i tyyyyle mam nadrabiania. Wczoraj poszalalam na wyprzedażach. Kupiłam sobie koszule nocna i szlafrok taki lekki satynowy, moze sie nadać do szpitala bo nie ma zadnych piorek ani innych udziwnień :) oprocz tego dwupak rampersow dla synka i dwa kaftaniki bo nie mielismy ani jednego.
Acha, no i jeszcze dwa topy do karmienia, wzięłam rozmiar XS bo nie było S... Troche sie obawiam ze mi sie cycki do nich nie zmieszczą po porodzie.....

Przepraszam ale nie pamietam co miałam komu odpisać.

Karola, ja sie nastawiam na zzo. Miałam je podczas pierwszego porodu i chociaz nie zadziałało dokładnie tak jak trzeba to baaaardzo mi pomogło. Ulga niesamowita. I nie spowolnilo mi akcji. Zatem ja jak najbardziej polecam.

Tez sobie ściągnęłam ta appkę do skurczy.

Musze w końcu spakować torbę do szpitala....

Do góry