reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

dzien dobry, ja nadal zapakowana. Juz po spacerze z psem, zaraz jade zawiezc holtera do kardiologa, potem musze sobie jakies buty zakupic, bo zimno w sandalach.
Wpadlam zobaczyc, czy mamy jakas nowa swieza mame :)
pozniej Was doczytam.
Zab nadal boli, musze sir znowu umowic :/

reklama
Kopacz- A ja przeczytałam- nie będę dziś szaleć na desce i zaraz zerknełam na Twój suwaczek czy Ty oby na pewno w ciąży jesteś.. Myślałam że na deskorolce chcesz popylać albo serfować xD Jak dalej doczytałam pomyślałam- o ja głupia:p

Hubson- Współczuję że tak na koniec ciąży Cie ten cholerny ząb wziął... Gnojek jeden.. Daj znać co z holterem:)

Ostatnia edycja:
nie wiem w sumie czy to skurcze, stawia mi się brzuch cały czas, co kilka minut czasem. strasznie dziwnie się czuję. pobolewa mnie brzuch, krzyż, ciągnie z dołu, i takie dziwne emocje czuję. od histerii po wybuch śmiechu.. ciekawe czy to tylko przepowiadający dzień czy coś z tego będzie.. :eek:

a my dopiero dziś zamówiliśmy fotelik..:baffled: hehe ciekawe czy będzie na czas.

Witam,
Słońca brak, wieje wiatr... phhhhy
Mąż w pracy, nie mam nic dziś w planach poza obiadem, na który nie mam pomysłu...

Co Wy dziś robicie na obiad? Albo co lubicie?

ja bede gotowac botwinke, zara ide kupic mlode buraczki z liśćmi i sałatkę jeszcze zrobię z tuńczykiem

ja sie wzięłam za układanie w szafce i czuje potrzebę wyprasowania pieluch - jest coraz gorzej :)

Kum - ja już pewnie myślałabym, że rodzę :-D
Kopacz - nie kupiłam w końcu tej poduszki w kształcie litery C i trochę się w nocy męczę, ALE zasypiam na lewym boku, z lekko ugiętymi nogami. pomiędzy kolanami mam jednego jaśka, a drugiego układam sobie pomiędzy stopami. potrafię tak spać godzinę, dopóki nie zachce mi się siku :confused2: wtedy wstaję, załatwiam potrzebę i kładę się tak samo na prawym boku.

kiedy śpię bez tych poduszek drętwieją mi nogi i mam wrażenie, że pęknę na pół...

dół też mnie boli. kiedy wstaję muszę chodzić ze złączonymi nogami :baffled:
Doti - ja dziś robię te placuszki z piersią kurczaka (po raz pierwszy) bo po wczorajszym grillu zostały mi pieczarki i pierś ;) do tego ziemniaki gotowane i mizeria na słodko - dziwne połączenie, ale na to mam dziś ochotę :p

zostało mi jeszcze jedno pranie, pojadę na ktg, poszukam prezentu dla siostry, zrobię obiad, poczekam na M i tak upłynie mi piątek ;)

aja cały zcas mysle ze dzis poneidziałek:-D

doti u mnei bedzie ponmidorowa bo mam rosół z wczoraj,i ejszce zapiekanki

makota
ja do tej pory spałam z kojec-poducha i bylo super,jako ze poduche oddałam ciążowej siostrze ktora musi lezec :(to 2 nocki obkładamsie poduchami ale to nie to samo co kojec:/

kum moze bedziesz nastepna;-)

zyzce poprawy samopoczucia dziewczynki:tak:

Dzień dobry:)

wczoraj nie dałam rady nic napisać:( rodzice w górach, ja ogarniam dom i chorą babcię, dobrze że mż jest bo pewnie nie dałabym radę:(
Kopacz mam taki sam ból jak Ty, swoich butów nie zakładam od 6 tyg. noszę półbuty trekingowe lub sandały sportowe mojej mamy. Jedynie co udało mi się kupić w CCC klapko-japonki regulowane na paskach. Wczoraj byłam w nich w kościele musiałam jeden pasek schować bo nie miałam jak założyć dużego palca bo byłam w rajstopach. wyglądałam komicznie ale przestało na mnie to robić wrażenie.

Kopacz ten dół to boli Cię tak jakby Cię coś rozszerzało? ja mam wrażenie że dziecko mi główką wszystko rozciąga. Jeżeli pojawią się skurcze to one dotyczą całego brzuch czy tylko np prawego boku? pytam bo już sama nie wiem co mi się dzieję:( najlepiej jakby odeszły wody, wszystko byłoby jasne:(

A na obiad dzisiaj rybka w warzywach, młode ziemniaczki, sałatka zielona z ogródka. Ogólnie to nic mi się nie chce chyba się położę:(

reklama
Do góry