reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Sokoja, niezła historia :) uśmiałam sie choc domyślam sie ze tobie wcale nie było do śmiechu.

Michalina, mi od zawsze jest bardzo cieżko podjąć decyzje. Jestem cholernie niezdecydowana ale liczę na to z przy dziecku to sie zmieni. W ciąży natomiast podjęłam sporo decyzji związanych z wystrojem mieszkania i musze przyznac ze jestem z nich bardzo zadowolona. Nawet dzis jeszcze zamawialam ozdobny napis na sciane :)
Pozostał mi jeszcze obraz do zamówienia ale mam juz wybrany.

Kubusiowata, 2 cm brzmi dumnie :)

reklama
Hubson trochę ponarzekałam że już bym chciała że jest ciężko itp :) Więc powiedział przy badaniu że jak szyjka się będzie nadawać to coś pogmera (ale to było bolesne ) no i widocznie się nadawała hehehe
Jagódka, pola tylko mogłoby się coś zacząć dziać :) Chociaż posiedziałam na piłce teraz wstałam żeby zroić mężowi śniadanie na jutro i miałam skurcze co 10 min :D czekam co będzie dalej :)

pierwszy wypad zaliczony. jesli chodzi o sukienki to długo beda w szafie czekac,

pytanie logistyczne: czy przewijać przed czy po karmieniu?

dwa dlaczego boicie się sn? wskazania medyczne macie na cc?

kubusiowana Ty czekasz co będzie dalej a my razem z Tobą! :tak:

pola jaki napis wybrałaś na ścianę?

lui ja też zbytnio robotna nie jestem, hehe ale ostatnio też potrafi mi się załączyć motorek w tyłku, to wszystko przez ten syndrom wicia gniazda chyba, hehe

lilla my o cholercia, położna mówiła ostatnio o tym na spotkaniu, shit! mówiła a ja nie pamiętam :zawstydzona/y:

Kubusiowata, no ciekawe,jak szybko sytuacja sie rozwinie. Musze podobnie zagadac do mojego gina, bo moj maz ma wolne do konca czerwca, a potem na drugi koniec Polski do pracy wyjezdza...
Trzymam kciuki, zeby cos ruszylo.

Lilla, nie pamietam juz, kiedy przewijalam. Chyba zaleznie od potrzeby. Jak przed karmieniem pielucha byla pelna to wtedy najpierw zmienialam pieluche, a potem karmilam.
Ja sn sie nie boje, juz dwoje dzieci tak urodzilam. Wiec pytanie chyba nie do mnie ;)

No to sobie dzis wykrakalam...
O 20:10 urodził się Borysek (chyba Borysek).
Porod silami natury, 37t.c., waga 2870, 50cm, 10pkt, termin planowy mieliśmy na 07.07.14.

Leżę wlasnie na kamienskego, malego wzieli na noworodki, ja sie sprobuje przespac, ale adrenalina mnie chyba jeszcze trzyma i nie wiem czy wyjdzie mi to. Poza tym leze na porodowce kolo pokoju położnych. Miejsca nie maja nigdzie, na korytarzu na IP kolejka jak nie wiem.

Potem napisze dokladnie co i jak, a tymczasem możecie sie szokowac i gratulowac :)
Buziaki!!!

Lilla ja moją Olę potrafiłam przebierać przed, w trakcie i po karmieniu czasami :) jak miała mokrą/brudną pieluchę jedzenie nie szło wcale

Sokoja, to cię synuś nastraszył!:szok:

Kubusiowata, no no 2cm to już coś!

reklama
Do góry