reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Sokoja - ja bym chyba zawalu dostala :eek:
Mamo bobasa - fajnie, ze sie odzywasz. Lubie takie newsy. Trzymam kciuki
Darunia - za Wasza trojke rowniez!
Hubson - 18 dni :szok:

reklama
mamo-bobasa - jeszcze chwila i już będziesz miałam to za sobą :tak: fajnie :-D

Ja dzisiaj miałam zaganiany dzień, wybierałam kafelki i podłogi i w zasadzie rezultatu żadnego nie ma, bo na nic się zdecydować nie mogę. Zapamiętać na przyszłość - zero ważnych decyzji związanych z wystrojem w ciąży! Nie dość, że wszystko trwa milion razy dłużej, bo żadnej decyzji nie umiem podjąć to jeszcze na dodatek wymyślam kolory i wzory na hormonowym haju :eek: prawdopodobnie jak wrócę z dzieckiem ze szpitala to nic mi się nie będzie podobało! :confused2:

Mamo bobasa kciuki trzymamy! Ale się porobiło :)

Lilla, to zaliczycie pierwszy „wypad na szmatki“ z małą? :D

Ostatnio jak byłam w jakimś sklepie z ciuchami (chyba TK Maxx) to rozczulił mnie widok mamy z ok. 5-6 letnią dziewczynką – każda niosła swoje kiecki do przymierzalni i omawiały jakie to fajne udało im się znaleźć :D fajnie mieć córkę :)

Seorise, mam to samo. Nie mogę stać dłużej niż 15 min. Zrobię cokolwiek (typu rozwieszę pranie) i już muszę się kłaść na chwilę... pewnie po części z tego samego powodu co tusiaczek – ostatnio miałam ciśnienie 100/59. Chyba to, że jestem tak mało ruchliwa najbardziej mi przeszkadza w ciąży.

Lui szalona kobieto, oddaj trochę swojej energii. :D U mnie sajgon się w mieszkaniu zrobił, ale nie mam siły na nic.

Cierpiącym dziewczynom współczuję i łączę się z Wami z bólu. Przy okazji szlag mnie trafia. Przez całą zimę miałam spokój z choróbskami, a od wczoraj czuję się parszywie. Małż jakiegoś wirucha przyprowadził i teraz leżę i kuruję się czosnkiem, miodem i owocami :/ Zastanawiam się nad pójściem do lekarza, ale nie wiem czy jest sens bo i tak nic mi nie przepisze, jak myślicie?

A i może macie jakiś patent na suchość w nosie przeplatany katarem i drapanie w gardle?

Sokoja, mialas doslownie cieplo w gaciach ;) fajna historyjka.

Makota, jakos zupelnie przestalam czuc te 18 dni i wydaje mi sie, ze jeszcze miesiac przede mna. Mam przeczucie, ze przenosze.

Kubusiowa, tak sam z siebie zrobil Ci te 2 cm rozwarcia? Fajny gin ;)

Mamo bobasa, czekam na dalsze wiesci.

Darunia, jestes juz po??

Jagódka, a kiedy Ci wyjmują pessar?

Jutro mam wizytę, to się dokładnie dogadam z lekarzem, ale z tego co mówił dyżurny w szpitalu po skończonym 37tc. wyjmują. Także jeszcze góra dwa tygodnie. Czemu pytasz, szukasz pary na porodówkę?;-)

Kubusiowata, 2cm to już nie byle co:tak:
Michalina, może nie będzie tak źle - pamiętaj że hormony jeszcze Cię po porodzie trochę potrzymają:tak:
Ninja - woda morska do nosa, tantum verde do gardła?

No nie! Kto to wspomina o piwku???? KAROLA - jak mogłas :p narobiłaś mi ochoty na takie prawdziwe, z procentami... no nic szkalnka mleka musi wystarczyć.
Igor śpi, książka leży i jakoś brak na nią mobilizacji, w tv pewnie nic ciekawego, poszłoby się do pubu hihih

Michalina - lepiej może jednak na tym haju zdecyduj bo potem dzieciaczek będzie jeszcze bardziej rozpraszał w podejowaniu decyzji ewentualnie w drugiej wersji bedziesz się spieszyć do domu na karmienie.
Mnie tez czekają te wybory za kilka chwil, w sumie już prawie wszystko upatrzone ale kiepsko widzę chodzenie po sklepie z dwójką :/

hahaha, noooo. Mamy prawie ten sam termin więc trzeba się kogoś trzymać, a po tych wszystkich dzisiejszych dziwnych przygodach i informacjach jakoś tak mi niespokojnie. Uffff czyli te 2 tygodnie jeszcze mam ;-)

Michalina mam ten sam problem........... Tyle, że kafle mam już u siebie w domu ale gorzej ze sprzętami łazienkowymi. Miliony razy zmieniam zdanie. Płakać mi się chce na samą myśl o remoncie, który zresztą się już zaczął :baffled:

karola, ninjA spoko loko tak mnie tylko chyba dzis poniosło, bo ja zazwyczaj wole wylezec niz cokolwiek zrobic w domu teraz (no chyba ze juz ktos sie o to zabija na podlodze) bo ja nie taka robotna tak mi sie przytrafilo wiec nawet postanowilam sie pochwalic....
sokoja to cie synek olal..... ja tez bym padła chyba:szok::szok::szok: ale nie ma co dostraczył nam mały tu troche smiechu.
elifit widze ze nastawiasz sie na porod sn, -normalnie jestem dumna z ciebie -pamietaj ze nastawienie odpowiednie to juz polowa sukcesu!!!! &&&&&&&&

reklama
Do góry