reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Mamo bobasa, chyba lepiej dla Ciebie, że samo się zaczęło:tak: Trzymam kciuki za szybką akcję!
Sokoja weź nie strasz:sorry:
Pola dokładnie ta ośmiornica:tak: Ze sklepów zabawkami najbliżej mam tesco i pepco, więc jak w tesco zobaczyłam, że nic ciekawego nie ma to zahaczyłam o pepco, z myślą, że trzeba będzie jeździć dalej, ale ośmiornica jest ok.

Przepisaliśmy się do nowej przychodni:tak: Fajnie, bo obsługiwała mnie moja położna środowiskowa:-D więc sobie pogadałyśmy. spoko kobieta, z taką to na drinka można iść:rofl2:

hejka

mialam Was poczytacale Ola chce na dworek wiec zmykam

włos zrobiony,nozki gładziutkie ,he he moge rodzic;-)nie ,nie zartuje jescze mam balagan w domu:-D musze ogarnac jutro

miłego popoludnai,dam znac wieczorkeim po wizycie:)

Ciekawe co u naszych mamuś. U Limonki, Ewy no i Darunia już pewnie po cc leży.

U mnie jutro dwie dziewczyny z sali mają planowane cc i będą już tulić maleństwa :) w czwartek ich odwiedzę tylko boję się że zobaczę ich dzidziusie i jeszcze zmienię zdanie co do sn ;);p

Mamo bobasa- świetna wiadomość!! W końcu pozbędziesz się tych ciążowych dolegliwosci i brania miliona tabl dziennie...:) No i w końcu dzidziuś będzie z Tobą:) Powodzenia!! &&&&

Mamo bobsa - trzymam kciuki! (Termin jakos podobny do mojego, 4-5 lipca kojarze)
Elifit - Ty juz zdania nie zmieniaj :p
Sorise, Tusiaczek - ostatnio tez miewalam niskie cisnienie. Jak zmywam naczynia nogi mi wchodza w tylek i... Dretwieja mi rece! Nie mam czucia w 2 palcach. Jak staruszka jakas!

wow, co za wiadomości!!!! mama bobasa kciuki za szybki i bezproblemowy poród!!!!!
czekam z niecierpliwością na jakieś info od Ciebie i od daruni.

co do szyjki i odczuć w czasie jej rozwierania się to nie mam zbyt wiele doświadczenia ale w 18 tc zaczęło tak jakby kłuć w szyjce, dość mocno i często, no i na wizycie okazało się, że zaczeła się wtedy rozwierać. :baffled:

reklama
hejo
Darunia - kciuki, chociaż pewnie już po cc
Mama bobasa - szybkiego porodu i jak najmniej bolesnego
Malgorzatkar - odważna Twoja Ola :) Igi raczej tez strachliwy nie jest ale konie omija z daleka

Chwila spokoju chlopaki poszli na boisko wiec nadrabiam zaleglosci dnia :) syn moj postanowił dzisiaj nie spac i zabrakło mi tej chwili niestety.. mam nadzieję, że to chwilowe

Tusiaczek - to z cisnieniem masz podobnie jak ja, i najcześciej jestem bardzo słaba, chociaż odpukać ostatnie dwa dni znośne

Tak pisalyscie o piknikach no i u nas tez organizują, wprawdzie w miejscowosci obok ale to blisko. pewnie jak pogoda dopisze to sie wybierzemy

Do góry