reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczynki ja się tylko witam i miłego dnia życzę. Od 2 dni nie jestem w stanie nadrobić głównego wątku... Masakra...

to tak jak ja, i myślę, że nie dam rady. dzisiaj w nocy znowu nie mogła zasnąć, przy najbliższym płaczu spróbujemy smoczka, bo tylko przy cycu się uspokaja wiec może to odruch ssania silny i stąd problem z zasypianiem. w dzień to bym poczekała, aż się zmęczy, ale w nocy to nie chcę, żeby sąsiadom czy teściom przeszkadzała. Mąż już wylądował na dole na kanapie :D Ja zostałam z Zolinką i psiakiem. Sunia mi dobrze na cycki robi bo jest cieplutka i grzeje miło.

za Darunię trzymam kciuki

Angelika - brawo dla ciebie za wyjście do ludzi, ja planuje dzisiaj do sklepów iść z małą, drogerię muszę zaliczyć.

Witam nową koleżankę, Jeny :)

Czekam na wieści która kolejna się rozpakuje.

ktoś prosił o zdjęcia sukienek; 20140616_104726.jpg20140616_104748.jpg20140616_104801.jpg

DZIEŃ DOBRY

Załączniki

• 20140616_104726.jpg
    20140616_104726.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 57
  • 20140616_104748.jpg
    20140616_104748.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 20140616_104801.jpg
    20140616_104801.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 51
Ka.wo - moj synus tez spokojny, ale on tak zawsze mial... Czasami sie wypchnie i zostaje w takiej pozycji. Rzadko mocno sie przemieszcza
Lilla - ja prosilam ;-) bardzo piekne :-D
Undomiel - mnie tez cos kiedys tak mocno bolalo, ze musialam spac na siedzaco :/ obstawialam jakas niestrawnosc, wiec mozliwe, ze Twoj bol od zoladka
Pola - ja dzis tez wyciagne M na lody ;) mamy jakies 2 tygodnie samotnosci :p

Swoja droga M codziennie pyta sie mnie, kiedy nasz chlopczyk sie do nas wybiera, a ja sama tez chcialabym to wiedziec :)

Lilla sukienki śliczne, strasznie mnie rozczula widok tak małych ubranek:)

Rozmawiałam z ginem wieczorem mam przyjechać z mężem, dostanę zastrzyki pewnie z heparyny. Ciekawe czy będę musiała je sama robić, na sama myśl mnie skręca , gdzieś poczytałam, że to robi się w brzuch:szok: zobaczymy co powie gin.

Chciałabym już urodzić.

Karola, Graza, Agulam i Kum, ciekawe która z nas pierwsza zacznie w takim razie :)

Kum a gdzie planujesz rodzić?
Bo ja chyba Kamieńskiego, potem w razie czego kliniki, a potem to nie wiem... Oława albo trzebnica, jakoś na borowska sie nie wybieram. Znajoma mojej teściowej jest salową na kamieńskiego i ponoć wszędzie przez ten remont na brochowie jest masakra... Mam za to nadzieje że jak wszystko będzie dobrze będą nas wypisywać szybciej.

Dziewczyny,
dzisiaj ja pomarudzę, coś się kiepsko czuję. Od rana strasznie boli mnie krzyż, brzuch się stawia dość często, mam nadzieję że to jednak jeszcze nie to...
Przez ból krzyża i ucisk na spojenie to ze spaceru wracałam dzisiaj jak połamana, masakra. Ten 9 miesiąc to jednak już do niczego jest...

Kum a gdzie planujesz rodzić?
Bo ja chyba Kamieńskiego, potem w razie czego kliniki, a potem to nie wiem... Oława albo trzebnica, jakoś na borowska sie nie wybieram. Znajoma mojej teściowej jest salową na kamieńskiego i ponoć wszędzie przez ten remont na brochowie jest masakra... Mam za to nadzieje że jak wszystko będzie dobrze będą nas wypisywać szybciej.

O to w sumie ja też jestem ciekawa, bo jadę na to wesele w weekend, ale gin kazał wziąć torbę na wszelki wypadek... No więc będziemy w Oleśnicy to gdzie mam stamtąd jechać w razie czego?

Wszystkim życzę poprawy samopoczucia!!!
Lilla śliczne sukienki, aż mi się dziewczynki zachciało, ale wczoraj jeszcze jajeczka podziwiałam:-D

prawie się spakowałam :) zostały pierdoły typu woda, szczoteczka do zębów, szczotka i nieszczęsne staniki do karmienia, bo jeszcze nie przyszły, po dwóch mailach łaskawie odpisali, że wysłali już... po 4 dniach od zapłacenia, dziś to ja je już powinnam z paczkomatu odbierać! bobas jeszcze nie spakowany, bo torbę jednak piorę. i pokrycie od wózka. więc już zostanie tylko odświeżyć wózek z zewnątrz.
głowa mnie poza tym boli, buuu, już drugi dzień....

Lilla fajne sukieneczki, ale chyba trochę na wyrost, co?

hej dziewczyny !
muszę trochę pomarudzić jestem wykończona, druga nocka z rzędu gdzie nie zmrużyłam oka do 5:-( co prawda w dzień trochę pośpię, ale to nie to samo, chce mi się dosłownie ryczeć:-(

malgorzatkar - to Oli pierwsza wycieczka ? spokojnie sobie poradzi, wszystko będzie dobrze, ale doskonale rozumiem Twoje obawy, w końcu to Twoja malutka córeczka:tak:

kropka&pączek - zgadzam się z Tobą - te ostatnie tygodnie są do bani, jestem już wymęczona tym stanem:-(

arabelka, Undomiel, Castun - łączę się z Wami w bólu po ciężkiej nocce :*

GosiaiBartek - mam nadzieję, że mój pies też się nauczy chodzenia przy wózku:tak:

makota, ka.wo - zazdroszczę spokojnych dzieciaczków, Julka czasem tak szaleje w brzuchu, że aż boli.... dzisiaj w nocy przeszła samą siebie:-D

Lilla - sukieneczki śliczne:-)

to by było na tyle, nie pamiętam więcej co chciałam odpisać :sorry:

trzymam kciuki za Darunię &&&&&& może maleństwa są już na świecie? :-)

swoją drogą lipcóweczki jakoś się trzymają i czekają cierpliwie na swój miesiąc:tak:

Hej dziewczyny:-)
Wpadłam się przywitać:-) Produkujecie tyle postów, że nawet nie próbuję odpowiadać:zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za Darunię:tak:

Ja mam cały czas full pracy w domu, popołudniami jedziemy do moich rodziców, więc z niczym się nie mogę wyrobić:sorry:

Miłego dnia Wam życzę!
Czekam na pozytywne wieści o urodzonych maluszkach;-)

reklama
Karola, Graza, Agulam i Kum, ciekawe która z nas pierwsza zacznie w takim razie :)

alfabetycznie pójdzie :-D

dziewczyny z przeróżnymi dolegliwościami i te z nieprzespanymi nockami na koncie- trzymajcie się i oby z dnia na dzień było lepiej a nie gorzej!

miałam dziś robić sernik na zimno z musem jagodowym no i na ambitnych planach się skończyło. Poszłam do sklepu po składniki, kupiłam masło, herbatniki, żelatynę, jogurt grecki. Wracam do domu zadowolona, zabieram się do roboty i zonk. Czego nie mam? SERA! No żesz kurwde, żeby sera do sernika nie kupić to już trzeba być mną i mieć żelka zamiast mózgu :sorry:

trudno, sernika nie będzie, znając życie do jutra zjem herbatniki, zjem jagody i sernika nie będzie już z czego zrobić. :-p

Ostatnia edycja:
Do góry