reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

ja miałam z Olą planowaną cc, miałam 39tc dokładnie, przyjechałam na 7 rano na ip, o 10:10 Ola już była. wcześniej formalności i litry kroplówki, na spokojnie wszystko

reklama
Haust 7 dni przed terminem można planować.
Stawiasz się rano na czczo i w zależności czy jest kolejka czy nie, po 2-4 godzinach leżysz już zszyta.

Małgorztkar brałaś jakieś leki przeciw bólowe po cesarce?

Czy karmienie drugiego dziecka piersią boli na początku tak jak przy pierwszym?

Ostatnia edycja:
U mnie jak u dziewczyn. rano na czczo, potem dużo kroplówek i cięcie. Ja dostałam jakiś zastrzyk p/bólowy tuż po i potem na noc. Później już nic nie brałam..Nawet na to nie wpadłam....
A termin nie wcześniej niż 38 tyg
A karmienie dla mnie nie było wcale bolesne.

Nie mogę czytać o cc bo mnie skręca z nerwów :-(

Jestem zła na męża a on zdziwiony. 5 minut temu z pracy przyjechał!!! Dziecko oporządzone więc nic nie musi robić. Kazałam mu pazurki jej obciąć u nóg... Wyższa szkoła jazdy u nas bo drze się jak upiór! Niech się ojciec pomęczy kurde!!!

jak się pytałam doktorka na wizycie to powiedział mi, że najlepiej z 3 tygodnie przed terminem zajechać się umówić na jakiś termin, bo może być nawał rodzących. A cc robią między 38-40 tygodniem, no chyba, że coś się wcześniej zacznie dziać....

Doti liczę, że karmienie nie boli tak jak przy pierwszym, bo to gorszy ból niż po samym cc ;-) przynajmniej jak dla mnie :-D

Glodna jestem aż mnie skręca a nie wiem co bym zjadła.
Ten mój mi hałasuje bo go na koszenie trawy wzięło a Natala nawet nie chce słyszeć o spaniu.
Wściekła już jestem.

Przestaje czytac na temat sn, cc, masazu szyjki, pologu itd, bo sie zaczynam bac...

Dobrej nocki i owocnej rozmowy. Mnie ogarnia panika

reklama
Makota łączę się w nieczytaniu :-D

Zmieniam temat na wkurzającego męża a wy nic!!! Nerwa mam na niego aż bym go udusiła... Skończy kosić, przyjdzie do domu i powie że on już nic nie robi bo zmęczony. A ja nie mogę powiedzieć że zmęczona jestem bo mi powie że marudze. A jak mi tak powie to się wścieknę! Ot taki scenariusz na wieczór :-D

Do góry