reklama
elifit
Moderatorka
Ja mam zęby jak masło. Strasznie mi się sypią
Katka sto lat drugi raz życzę
Pola to są dwie półki komody. Jest tego ale to mowie że po dwójce dzieci. Połowa tego spokojnie wystarczy. I jak pisałam Makocie przynajmniej nacieszysz oczy ubrankami
Katka sto lat drugi raz życzę
Pola to są dwie półki komody. Jest tego ale to mowie że po dwójce dzieci. Połowa tego spokojnie wystarczy. I jak pisałam Makocie przynajmniej nacieszysz oczy ubrankami
sokoja
Fanka BB :)
Katka wszystkiego wymarzonego i bezproblemowego porodu ;-)
Pola, prześlij trochę tej pogody do mnie, bo ja już nie wiem co ze sobą zrobić....u nas wszędzie dookoła stany ostrzegawcze, stany alarmowe, jakieś 15 km od nas Wisła przerwała wały, wieje, leje. Ja naprawdę źle funkcjonuję w taką pogodę. Mogłabym ją przespać. Proszę, proszę o odrobinę słońca i ciepła....
Agulam trzymaj się do poniedziałku!!!
Przerażacie mnie, pokazując jak ładnie wyprane i wyprasowane macie ubranka dla bobasów Wczoraj zdecydowałam się w końcu na ochraniacze, dokupiłam prześcieradła i parę innych rzeczy i jak dojdą w przyszłym tygodniu to rozpoczynam akcję pranie.
Haust trzymam kciuki za szwagierkę!
Pola, prześlij trochę tej pogody do mnie, bo ja już nie wiem co ze sobą zrobić....u nas wszędzie dookoła stany ostrzegawcze, stany alarmowe, jakieś 15 km od nas Wisła przerwała wały, wieje, leje. Ja naprawdę źle funkcjonuję w taką pogodę. Mogłabym ją przespać. Proszę, proszę o odrobinę słońca i ciepła....
Agulam trzymaj się do poniedziałku!!!
Przerażacie mnie, pokazując jak ładnie wyprane i wyprasowane macie ubranka dla bobasów Wczoraj zdecydowałam się w końcu na ochraniacze, dokupiłam prześcieradła i parę innych rzeczy i jak dojdą w przyszłym tygodniu to rozpoczynam akcję pranie.
Haust trzymam kciuki za szwagierkę!
Tusiaczek2402
Moderatorka
S.Michalina mąż sam się wyprowadził na kanapę. Z własnej woli spanie wspólne dwóch chorych jest za bardzo męczące jednak.
Właśnie zaliczyliśmy niezapowiedzianą wizytę mojej mamy. Burdel wszędzie, my każde pod swoją kołdrą. No Armageddon normalnie.:banghead: obiad chyba dziś trzeba będzie zamówić bo sił nie mam stać przy garach.
Właśnie zaliczyliśmy niezapowiedzianą wizytę mojej mamy. Burdel wszędzie, my każde pod swoją kołdrą. No Armageddon normalnie.:banghead: obiad chyba dziś trzeba będzie zamówić bo sił nie mam stać przy garach.
makota89
Makota współczuję kolki....mam nadzieję ze znów nie dopadnie cię, bo to nic przyjemnego. Pij dużo, koleżanka w aptece kupuje sok z zurawiny i dodaje go do każdego picia. A ciebie tak z ucisku zlapalo czy masz kamień?
U mnie noc spoko, tylko już zdążyłam fochy Oli zaliczyć. Ostatnio wstyd sie przyznać ale brakuje mi cierpliwości...wcześniej byłam w stanie więcej jej fochow znieść niż teraz...
ja już kiedyś miałam tak, że w nocy chwyciło mnie na jakieś 4 godziny i nie odpuściło po no-spie. po tej akcji leżałam w szpitalu. teraz bolało mnie ok. 2 godzin, nie przeszło po no-spie, więc domyśliłam się, że to to i pojechaliśmy na IP. Kamieni na szczęście nie mam.
Co do cierpliwości - podobno do swojego dziecka ma się dużo cierpliwości, ale ona też czasami się kończy. Jesteś przemęczona. Ostatnio pilnowałam siostrzenicy. Była strasznie marudząca. Starałam się jej zorganizować czas, ale miała jakiś zły dzień i też miałam wyrzuty sumienia, że może jestem dla mnie zbyt ostra :/
Co do ubranek - to ja mimo całego bajzlu remontowego w domu, wzięłam się za pranie. Wyprałam na razie dwie pralki: zielone rzeczy i żółte. Zostały mi jeszcze białe, białe w ciapki, niebieskie+fioletowe, brązowe i oczywiście cały stos różowych. Jak skończę to zrobię wstępną selekcję rozmiarową i wtedy w dzieciowym wypiorę.
Michalina, jaki misterny plan
Makota współczuję, kiedyś mnie to dopadło i nie byłam wtedy w ciąży a myślałam,że zejdę. Skończyło się na IP, kroplówce i ketonalu. Odtąd się nie powtorzyło ale jak zmarznę to zaraz czuję nerki. Ja też mam znacznie ograniczoną cierpliwość, chociaż ostatnio jest lepiej niż z miesiąc czy dwa temu, ciekawe jak będzie przy dwójce szkrabów.
ja miałam kroplówkę i ketonal przy pierwszym ataku teraz dostałam jakąś tabletkę i przeszło. podobno, jak ma się duże problemy z nerkami, nie można karmić piersią. lekarze mówili Ci coś na ten temat?
Ja właśnie byłam męża odwiedzić, w pokoju obok:banghead: noc minęła w miarę spokojnie, bez gorączki już, więc wychodzimy na prostą mam nadzieję. Dobrze, że nie trzeba z domu wychodzić, bo za oknem wygląda to Paskudnie. Co chwilę pada, wieje i zimno jest w cholerę. A ja mam we wtorek wizytę, mam nadzieję, że już dojde do siebie bo jeszcze mocz i morfologię muszę zrobić. :banghead::banghead:
Ty Tusiaczek ostatnio sporo się męczysz oby w końcu przeszło!
Mój M. też śpi w innym pokoju, kiedy ja, albo on jesteśmy chorzy.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wczoraj wizyta u gina sie nie odbyla:-(na dzrwiach byla kartka ze z przyczyn niezaleznych od siebie nie przyjmuje ,prosze dzwonic wpiatek ,kurka dzwonie od rana i jest nieosoagalny:-(wczoraj sie juz nastawilam ze mnie zbada ,cos sie dowiem a tu d.upa blada,................................w nocy sie obudzilam bo mnie brzuch bolał ,tak okresowo,na szczescie przeszlo.....ale jak lekazr nie odbierze dzis tel to chyba pojade na IP
milego dnia WAm zycze mimo paskudnej pogody))
Hej
Ja się dziś źle czuje. Wyobraźcie sobie że ZNÓW mam jęczmień na oku do tego bolą mnie zęby na szczęście we wtorek dentysta. . I musze m poprosić o masaż bo mnie w karku boli i na barki promieniuje.
U mnie dziś też leje i wieje. Miałam jechać badania porobić bo w czwartek wizytuje ale to w pn pojadę. Od soboty ma się poprawić pogoda.
zdrówka!
u mnie nie pada, ale jest 8 stopni i wiatr. strasznie nie lubię wiatru, bo rzadko kiedy jest ciepły
dodzwonilam sie do lekazra,tzn on do mnie,urlop mu sie chyba przedluzyl bo jescze go nie ma,wizyta w poniedzialek o 13 ,mam wziasc nospe a jak bedzie twardnial brzuch czesto to na IP
ciekawe, dlaczego tak się dzieje. mam nadzieję, że wytrzymasz do wizyty i okaże się, że to nic strasznego
pospałam trochę i już się lepiej czuję. wstawiłam 1 pralkę, zaraz wstawię kolejną. dziś więcej nie dam rady, bo nie mam gdzie suszyć M. miał ściągnąć moją torbę, którą planuję zabrać do szpitala, ale zapomniał od poniedziałku zacznę Adasiowe pranie, bo czuję presję czasu. poukładam w szafce i zapakuję do torby. ciekawe ile miejsca mi to wszystko zajmie
miłego dzionka
U
użytkownik 902
Gość
Katka, wszystkiego najlepszego! I lekkiego porodu ;-)
Arabelko ten filmik super, podoba mi się taki pas
Makota współczuję bólu i wizyty na IP, oby jednak nie wracało częściej. Ja jestem obciążona kamicą nerkową - brat i ojciec mają z tym problemy.
Ja spałam do 10:30 Masakra, obudziłam się o 7 z bólem głowy, wstałam już bez niego.. Ale to pewnie ze zmęczenia i przez pogodę. U mnie dziś lżejszy deszcz i jakby się przejaśniało, ale cała noc lało
Agulam, no problemo, możemy się wymienić numerami, bo i tak mam już do dwóch dziewczyn telefon. Do Ewy kontaktu nie mamy..
Arabelko ten filmik super, podoba mi się taki pas
Makota współczuję bólu i wizyty na IP, oby jednak nie wracało częściej. Ja jestem obciążona kamicą nerkową - brat i ojciec mają z tym problemy.
Ja spałam do 10:30 Masakra, obudziłam się o 7 z bólem głowy, wstałam już bez niego.. Ale to pewnie ze zmęczenia i przez pogodę. U mnie dziś lżejszy deszcz i jakby się przejaśniało, ale cała noc lało
Agulam, no problemo, możemy się wymienić numerami, bo i tak mam już do dwóch dziewczyn telefon. Do Ewy kontaktu nie mamy..
elifit
Moderatorka
U mnie właśnie burza. Zęby na bank przez pogode bolą. Ehh
Na szczęście ten zabieg ortopedyczny na nadgarstku pomógł i nie odzywa się to podczas takiej aury. Idę się przespać. Potem poprasuje tetre i flanele.
Na szczęście ten zabieg ortopedyczny na nadgarstku pomógł i nie odzywa się to podczas takiej aury. Idę się przespać. Potem poprasuje tetre i flanele.
malgorzatkar
U mnie przestało padać, piknik nam przełożyli na niedziele, bo ma być już slonecznie, zobaczymy.
Agulam ja tez mogę ci dać nr tel w razie W.
Spać mi sie chce w taka pogodę... Byłam w superpharm kupić kosmetyki do brzucha i cyckow, bo sie skończyły, akurat promocja na dermokosmetyki jest, wiec cenowo trochę lepiej wyszło...
Elicie, moja Ola wczoraj regres zaliczyła.,. Co chwila popuszczala w majtki, rano nie zdążyła do nocnika....
Agulam ja tez mogę ci dać nr tel w razie W.
Spać mi sie chce w taka pogodę... Byłam w superpharm kupić kosmetyki do brzucha i cyckow, bo sie skończyły, akurat promocja na dermokosmetyki jest, wiec cenowo trochę lepiej wyszło...
Elicie, moja Ola wczoraj regres zaliczyła.,. Co chwila popuszczala w majtki, rano nie zdążyła do nocnika....
limonka8721
Hej
Makota współczuje wizyty w szpitalu oby cie juz wiecej ta kolka nie lapala
Haust kciuki za szwagierka
Agulam do poniedzuałku juz niedaleko
Arabelka super filmik, niesamowita reakcja ojców
U mnie dzisiejsza noc spokojna, bez różnych dolegliwości także sie wyspałam. Dzisiaj znowu musze znaleźć sobie coś do roboty, bo sie zanudze.
A poza tym uświadomiłam sobie, że nie mam jeszcze żadnego zdjęcia z mężem w ciązy :/ Czas to zmienić
Makota współczuje wizyty w szpitalu oby cie juz wiecej ta kolka nie lapala
Haust kciuki za szwagierka
Agulam do poniedzuałku juz niedaleko
Arabelka super filmik, niesamowita reakcja ojców
U mnie dzisiejsza noc spokojna, bez różnych dolegliwości także sie wyspałam. Dzisiaj znowu musze znaleźć sobie coś do roboty, bo sie zanudze.
A poza tym uświadomiłam sobie, że nie mam jeszcze żadnego zdjęcia z mężem w ciązy :/ Czas to zmienić
reklama
malgorzatkar
A ja muszę wybrać w końcu zdjęcia z sesji, dostałam miniaturki i teraz mam wybrać do obrobienia....